Happy People
Anahi își continuă aparițiile televizate într-un alt show. La ce proiecte lucrează artista din trupa RBD

Publicat pe 23.09.2024 la 13:37. Actualizat pe 23.09.2024 la 15:27

Anahi, frumoasa cântăreață din trupa RBD, a fost prezentă într-un nou show televizat.

Anahi

Profimedia

Emisiunea “La Casa de los Famosos Mexico” a fost luată cu asalt de Anahi care și-a făcut apariția acolo, spre surprinderea participanților, care erau deja foarte emoționați din cauza faptului că unul dintre ei urma să fie eliminat.

Anahi, prezentă într-un nou show televizat

Anahi a sosit în cadrul competiției pentru o misiune specială care avea loc înainte de marea finală a showului.

Citește și:

După ce juriul a deliberat că Agustin Fernandez este al 9-lea concurent eliminate din joc, Anahi a venit cu o misiune specială. Ea a adus valiza cu 4 milioane de pesos, premiul care va fi câștigat de un cocurent norocos.

Anahi apare și într-o altă emisiune foarte populară, fiind unul investigatorii din noul sezon al show-ului “Quién es la máscara?”.

Chiar dacă și-a făcut apariția pentu o scurtă vreme în emisiunea “La Casa de los Famosos Mexico” emoțiile au fost foarte puternice, atât pentru cântăreață, cât și pentru concurenții care au văzut-o și nu știau încă ce rol va avea celebra artistă.

După ce le-a adus servieta cu bani, Anahi a vrut să le mai facă încă un cadou participanților. Ea a oferit fiecărui concurent o mică stea colorată de lipit în frunte, exact așa cum obișnuia să poarte Mia Colucci în telenovela “Rebelde” pentru a avea mult noroc.

View this post on Instagram

A post shared by La Casa de los Famosos México (@lacasafamososmx)

Concurenții emisiunii “La Casa de los Famosos Mexico” s-au bucurat pentru surpriza pe care artista le-a făcut-o și deja fiecare dintre ei spera să câștige acum competiția.

Citește și:

Într-un interviu recent, Anahi a vorbit deschis despre importanța sănătății mentale și câte eforturi a depus pentru a se asigura că e mulțumită cu ceea ce face.

Interviul este unul sensibil, în care Anahi și-a pus sufletul pe tavă și și-a lăsat emoțiile descoperite. Artista a putut să vorbească deschis despre faptul că a luat în trecut o pauză de la industria de entertainment pentru că simțea că are nevoie de o pauză pentru a se canaliza pe sănătatea ei mentală.

Anahi a privit lucrurile cu maturitate și a vorbit despre prioritățile ei, în contextul în care este și mamă și are o familie frumoasă pentru care trebuie să fie acolo, prezentă.

Vedeta și-a motivat retragerea din muzică și cu siguranță nu va ezita pe viitor să facă același lucru dacă va mai simți nevoia.

Citește și:
În articolul

Anahi își continuă aparițiile televizate într-un alt show. La ce proiecte lucrează artista din trupa RBD

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp