Motivul pentru care Anahi din trupa RBD a luat o pauză de la lumea artistică. Ce a povestit artista într-un interviu emoționant

Publicat pe 18.09.2024 la 08:52 Actualizat pe 18.09.2024 la 11:23

Frumoasa cântăreață Anahi din formația RBD, care a jucat în telenovela Rebelde, a făcut un anunț important care i-a întristat pe fani.

Anahi

Profimedia

Anahi, celebra cântăreață din trupa RBD, a făcut un anunț care i-a întristat și dezamăgit pe fanii ei. Într-un interviu recent, ea a mărturisit că are nevoie de timp pentru a se vindeca și de aceea ia o pauză de la lumea artistică.

Anahi a vorbit deschis despre sănătatea ei mentală

Interviul este unul sensibil, în care Anahi și-a pus sufletul pe tavă și și-a lăsat emoțiile descoperite. Artista a putut să vorbească deschis despre faptul că a luat în trecut o pauză de la industria de entertainment pentru că simțea că are nevoie de o pauză pentru a se canaliza pe sănătatea ei mentală.

Citește și: Anahí a început să plângă la filmările noului show. Vedeta a revenit pe platourile de filmare unde și-a început cariera

Anahi a privit lucrurile cu maturitate și a vorbit despre prioritățile ei, în contextul în care este și mamă și are o familie frumoasă pentru care trebuie să fie acolo, prezentă.

Vedeta și-a motivat retragerea din muzică și cu siguranță nu va ezita pe viitor să fcă același lucru dacă va mai simți nevoia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Când am decis să iau o pauză de la lumea artistică, venise momentul să am mai multă grijă de mine, să mă vindec de anumite lucruri, să-mi dau timp pentru mine”, a povestit artista.

Ultimele întâmplări din trupa RBD și conflictul cu Christian Chavez și-a pus amprenta pe celebra artistă care a simțit că are nevoie de o pauză de la tot pentru a-și găsi echilibrul interior.

“Cân aveam 14 sau 15 ani am avut o problemă de sănătate, e vorba de afecțiunea mea legată de alimentație. Fiind în centrul atenției, am fost mereu victim bullying-ului și asta m-a rănit profund. De ce să nu vorbesc despre asta? Cu timpul, ar trebui să vorbim despre tot ce ne deranjează”, a povestit actrița.

Citește și: Anahí vorbește în cel mai recent interviu despre problemele din cadrul RBD și întoarcerea în televiziune

Ea a mai pus accentul și pe faptul că a încercat mulți ani să se apere de gurile rele și de faptul că nu a vrut să se simtă o victim. Chiar dacă toate lucrurile pe care i le-au zis cei din jur au durut, ea a știut cum să facă față provocărilor.

“Erau emisiuni TV unde eram invitată doar ca să se râdă de mine. Faptul că am crescut așa m-a făcut să fiu mai dură. A fost o vreme când la 25 – 26 ani devenisem persoana aia care simțea nevoia să se apere mereu și să răspundă urât la tot ce i se spune, fiind mereu în gardă. Când mă întâlneam cu reporterii, deja mă simțeam inconfortabil. A fost o perioadă grea în care nu mă recunoșteam și știam că am nevoie să mă vindec”, a mai povestit Anahi.

Apoi când s-a simțit pregătită, Anahi s-a întors în trupa RBD, iar revenirea ei a fost una puternică. Ea a știut de atunci că trebuie să pună mai mult accentul pe timpul ei liber și pe sănătatea mentală care e atât de importantă.

“Acum m-am întors cu inima liniștită, cu această versiunea a mea deja vindecată”, a mai adăugat Anahi potrivit tvnotas.com.

Citește și: Anahí se reîntoarce în lumea celebrităților ca jurat într-un show TV. Decizia pe care a luat-o vedeta după îndepărtarea de RBD

În articolul

Motivul pentru care Anahi din trupa RBD a luat o pauză de la lumea artistică. Ce a povestit artista într-un interviu emoționant

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2024. Săgetătorii vor mai mult de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Controale la toate şcolile din Mehedinţi, după ce 120 de elevi s-au intoxicat. Firma de catering, amendată cu 50.000 de lei
a1.ro
Cu ce se ocupă Vlad Condurache, fostul concurent de la Asia Express. Nu mulți știau acest detaliu despre profesia lui
HelloTaste.ro
Pariziene cu mere. Rețetă de cornuri delicioase și aspectuoase
Catine
Ce manifestă fiecare zodie între 25 septembrie și 29 septembrie 2024. Cum arată harta nativilor
useit.ro
Barajul Celor 3 Defileuri din China afectează rotația Pământului. Cum e posibil
as.ro
Adevărul despre fiul lui Leonard Doroftei. A luat o decizie incredibilă după ce s-a gândit la românii care abia au ce mânca
MediCOOL
Câte calorii arzi pe zi fără să faci nimic. Cum se calculează rata metabolică bazală
Spynews
Probleme mari pentru Bassam Dabbas, după scandalul din trafic! Hairstylist-ul vedetelor se confruntă cu un val de mesaje răutăcioase: ”Nu zic că nu am greșit”
DeParinti
Vitamina C pentru bebeluși. Când este recomandat să o administrezi
MediCOOL
Cauze ale secrețiilor oculare. De ce apar aceste simptome la nivelul ochilor
HelloTaste
Gem de prune la tavă, mai simplu și mai rapid de preparat
x