Happy People
Andrés García, slăbit și tratat de un medic la câteva zile după ce a suferit o „supradoză”. Imaginile care au îngrijorat fanii

Publicat pe 16.12.2022 la 21:26. Actualizat pe 16.12.2022 la 22:24

Actorul Andrés García trece printr-o perioadă delicată a vieții sale. Acesta este pe mâinile medicilor după ce a suferit de supradoză. Imaginile publicate de actor au îngrijorat fanii. 

Andrés García

Getty

Actorul a publicat pe Instagram o postare prin care își exprimă mulțumirea pentru echipa de specialiști care îl tratează după ce a suferit o supradoză de droguri și, totodată, a avut o pneumonie. Starul a împărtășit o fotografie, care, de altfel, i-a îngrijorat pe fani în ciuda mesajului adresat echipei medicale care l-a îngrijit.

Actorul Andrés García, apariție îngrijorătoare. Starea lui de sănătate s-a deteriorat din cauza consumului de stupefiante și a slăbit enorm

Actorul de origine dominicană a împărtășit o fotografie pe 14 decembrie, pentru a mulțumi echipei medicale pentru îngrijirea și atenția acordate în timpul procesului de recuperare.

"Dragii mei prieteni, această ocazie vreau să recunosc munca, profesionalismul și dedicarea pe care medicii mei au avut-o față de mine" și a menționat fiecare specialist care se ocupă de cazul său.

View this post on Instagram

A post shared by Andrés García (@andresgarciatvoficial)

Andrés García a scăpat de pneumonie care l-a chinuit timp de câteva săptămâni, însă ciroza de care suferă este "necontrolată", a explicat soția sa Margarita Portillo dimineața de 14 decembrie, potrivit univision.com.

"A scăpat deja de pneumonie, trebuie să continue să utilizeze oxigenul, face terapii de respirație. În ceea ce privește pneumonia, este foarte bine tratată", a împărtășit la emisiunea "Venga la alegría". "Are o ciroză de necontrolat, nu este decompensată, dar necontrolată din motive evidente, este slăbit pentru că toate au venit deodată, dar este mult mai bine acum", a adăugat Margarita.

Citește și:

La mijlocul lunii noiembrie, Andrés García a suferit o supradoză, după ce a consumat de cocaină. Actorul a fost internat de urgență, a informat soția sa în acel moment.

Citește și:
În articolul

Andrés García, slăbit și tratat de un medic la câteva zile după ce a suferit o „supradoză”. Imaginile care au îngrijorat fanii

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp