Happy People
Burak Deniz a fost surprins în parcul de distracții. Fanii nu au avut ocazia să-l vadă în acest fel

Publicat pe 07.12.2022 la 18:45. Actualizat pe 10.12.2022 la 14:23

Burak Deniz este un actor și model turc care lucrează predominant în seriale și filme turcești. El este cel mai bine cunoscut pentru rolul principal Murat Sarsılmaz în serialul de televiziune Aşk Laftan Anlamaz, care a fost foarte apreciat la nivel mondial, iar mai târziu ca Barış Aktan în serialul TV Bizim Hikaye, care i-a adus succesul binemeritat. 

Burak Deniz

Profimedia

Burak Deniz a făcut cunoștință cu actoria încă de foarte tânăr, lucru care i-a dictat mai apoi viața de adult. El a studiat istoria artei la Universitatea Çanakkale 18 Mart. În atelierul de actorie la care a mers când era încă în liceu, a fost descoperit de directorul de casting Gökçe Doruk Erten care l-a ajutat să-și înceapă cariera.

Fanii au avut ocazia să îl vadă doar în marile producții, iar prin intermediul rețelelor de socializare el a împărtășit imagini tot timpul legate de activitatea lui artistică, însă mai puțin cu activitățile lui zilnice. Ultima postare sparge însă șirul!

Burak Deniz profită de timpul frumos într-un parc de distracții. Fanii au fost surprinși să îl vadă într-o astfel de ipostază

Burak Deniz și-a surprins comunitatea cu apariția diferită. Acesta a fost fotografiat în timp ce se afla într-un carusel, în parcul de distracții.

View this post on Instagram

A post shared by Burak Deniz (@_burakdeniz)

Citește și:

El este unul dintre cel mai bine cotați actori de film, dar și de televiziune, având o experiență vastă încă din primii ani de activitate. Deniz și-a început cariera de televiziune cu serialul TV Kolej Günlüğü (Jurnalul colegiului), unde a avut rolul Onur. În 2012, a jucat rolul lui Tarık în serialul TV Sultan, iar în 2013, a jucat rolul lui Burak Topçuoğlu în serialul TV Kaçak.

Citește și:

În 2015, Deniz a apărut ca Aras în serialul TV Medcezir, o adaptare a serialului american The O.C., creat de Josh Schwartz.

Mai târziu, în 2015, Deniz a jucat rolul Toprak în serialul TV Tatlı Küçük Yalancılar, care este inspirat de producția americană Pretty Little Liars.

În articolul

Burak Deniz a fost surprins în parcul de distracții. Fanii nu au avut ocazia să-l vadă în acest fel

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp