Happy People
Can Yaman a revenit în Istanbul. Cum s-a fotografiat actorul în locul de unde provine

Publicat pe 06.06.2022 la 18:37. Actualizat pe 06.06.2022 la 20:06

Veste bună pentru toți fanii! Can Yaman s-a reîntors în Istanbul și fanii se gândească la o nouă producție. Actorul a imortalizat momentul revenirii sale în țara de baștină.

Can Yaman

Getty

Can Yaman este unul dintre cei mai îndrăgiți actori, care au lăsat o amprentă uriașă în industria cinematografică din Italia și Turcia. Lui i s-a spus deseori “actorul adoptat de Italia”, fiind țara în care el a avut parte de cel mai mult succes în carieră, însă cu fiecare ocazie se întoarce acasă.

Cum a fost surprins Can Yaman în Istanbul

Can Yaman a avut parte de un succes răsunător odată cu mutarea sa în Italia, însă până să facă pasul cel mare el a trecut prin foarte multe probe și pregătiri, atât pentru a învăța limba țării unde urma să se mute definitiv, dar și să înțeleagă industria filmelor produse acolo.

Cu toate că cel mai mare succes l-a avut odată cu mutarea în Italia, el nu a uitat unde îi sunt rădăcinile și cu fiecare ocazie se întoarce la el acasă.

Actorul a fost surprins pe balconul unui bloc din Istanbul și a ținut să precizeze locația unde a fost făcută fotografia. Comentariile au început să curgă și mulți dintre fani s-au gândit că poate e în pregătire o nouă producție sau poate a venit momentul său de relaxare.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

El a ajuns foarte cunoscut odată cu producțiile imense printre care se numără și “Vis de iubire”, care a avut mare succes în Italia. Mai mult, în ultimii doi ani de când este un adevărat star acolo, el a avut o relație și cu una dintre cele mai cunoscute jurnaliste de la ei, Diletta Leotta. Ei bine, tabloidele i-au vânat o perioadă foarte lungă și mulți au speculat că relația lor se bazează pe un câștig reciproc: vizibilitate și publicitate.

Însă, pe parcurs, lucrurile s-au dovedit a fi diferite. Cei doi au avut în plan și să se căsătorească, iar declarațiile jurnalistei sportive au dat de înțeles că ruptura dintre ei a fost dureroasă. Amândoi și-au văzut de parcursul profesional și au continuat pe drumuri diferite.

Venirea lui Can Yaman în Italia și succesul fulminant s-au văzut din primele clipe. Când actorul ieșea la plimbare, oamenii blocau strada în dorința de a-l vedea și de a face o fotografie cu el. Însă, pentru a ajunge într-un asemenea punct al carierei sale el a stat pe lângă cei mi buni pentru a învăța atât limba, cât și tainele cele mai ascunse.

În articolul

Can Yaman a revenit în Istanbul. Cum s-a fotografiat actorul în locul de unde provine

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp