Happy People
Can Yaman, apariție surprinzătoare pe rețele de socializare după o perioadă de absență. Cum s-a lăsat fotografiat

Publicat pe 14.04.2022 la 20:22. Actualizat pe 14.04.2022 la 21:10

Can Yaman a surprins cu noua sa apariție pe rețelele de socializare, după o perioadă de absență. Cum s-a afișat.

Can Yaman

Getty

Statul turc este unul dintre cei mai cunoscuți actori de la nivel internațional, care s-a făcut remarcat datorită talentului și a fizicului său de invidiat. El a participat în numeroase producții care au avut parte de un real succes.

El a ajuns foarte cunoscut odată cu producțiile imense printre care se numără și “Vis de iubire”, care a avut mare succes în Italia. Mai mult, în ultimii doi ani de când este un adevărat star acolo. Lui i s-a spus deseori “actorul adoptat de Italia”, fiind țara în care el a avut parte de cel mai mult succes în carieră.

Cum a apărut Can Yaman pe rețele de socializare

Venirea lui Can Yaman în Italia și succesul fulminant s-au văzut din primele clipe. Când actorul ieșea la plimbare, oamenii blocau strada în dorința de a-l vedea și de a face o fotografie cu el. Însă, pentru a ajunge într-un asemenea punct al carierei sale el a stat pe lângă cei mi buni pentru a învăța atât limba, cât și tainele cele mai ascunse.

După o perioadă de absență, acesta a revenit în forță și a publicat o imagine dintr-o secvență de film.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

În ultima vreme, Can Yaman a petrecut timpul în Italia, țară în care s-a mutat pentru a reuși să-și termine proiectele profesionale pe care le-a început.

Citește și:

Fiind unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia, bărbatul se bucură de iubirea fanilor de pretutindeni și are întotdeauna succes atunci când joacă în seriale.

Citește și:
În articolul

Can Yaman, apariție surprinzătoare pe rețele de socializare după o perioadă de absentă. Cum s-a lăsat fotografiat

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp