Happy People
Can Yaman, în vizită la Roma. Actorul a fost din nou asaltat de fani. Cum a reacționat când oamenii au venit buluc la el

Publicat pe 05.01.2022 la 18:36. Actualizat pe 05.01.2022 la 18:51

Can Yaman are fani în toată lumea și demonstrează mereu că este extrem de atent cu cei care îl îndrăgesc, chiar dacă uneori situația poate fi greu de gestionat având în vedere că sunt zeci și sute de persoane care vor să-l atinsă, să facă poză cu el și să-i vorbească. De curând, actorul a făcut furori în Roma, acolo unde publicul s-a electrizat când l-a văzut.

Can Yaman

Profimedia

Actorul s-a dus în vizită la Roma, în Italia, țara lui “adoptivă”, acolo unde zeci de persoane vor să-l întâlnească și să stea măcar un minut cu el.

Can Yaman a demonstrat încă o dată că este un actor care își respectă fanii, chiar dacă situațiile uneori sunt incomode. Acesta a fost în Italia de curând și a fost asaltat de zeci de fani când se afla pe stradă, dar el a tratat cu foarte multă relaxare situația și a stat cu fiecare în parte, mai mult, a și postat imaginile pe rețelele de socializare.

Can Yaman, gest emoționant în fața a sute de fani, când toți îl filmau și voiau să-l îmbrățișeze

În Italia fiind, Can Yaman știa ca are zeci de fani care vor să îl îlntâlnească li don nou s-a blocat o stradă. Zeci de mii de fani au blocat drumul pe care actorul turc se afla alături de prietenii săi. Văzând oamenii extaziați să îl vadă a transmis zâmbete și cuvinte frumoase fanilor care se inghesuiau să facă o fotografie cu el și să îl vadă, ba chiar a stat lângă cei care îi doreau atât de mult atenția.

View this post on Instagram

A post shared by Can Yaman (@canyaman)

Îndrăgitul actor a arătat încă odată cât de atent cu fanii săi și să îi apreciază foarte mult, de aceea le oferă cât poate din admirația și dragostea lui. Can Yaman este unul dintre cei mai apreciați bărbați la nivel internațional, atât pentru talentul și fizicul său, cât și pentru faptele sale onorabile.

Nu este prima dată când Can Yaman are un comportament remarcabil față de cei care îl îndrăgesc atât de mult. De exemplu, Can Yaman știe ca are zeci de fani care vor vrea să îl îlntâlnească, așa că a ieșit în balconul locuinței unde stătea în Italia, în urmă cu câteva luni, și a privit de departe mulțimea încântată de prezența actorului lor preferat.

Mulțimea "electrizată" de gestul actorului lor iubit a țipat și s-a bucurat enorm, Can Yaman demonstrând încă odată cât de atent este cu cei mai micuți fani ai săi. Gestul starului a umplut inimile de bucurie și a înduioșat oamenii care ăl prveau și îl filmau de drag.

Toți îl filmau și scandau, iar atunci când mai multe persoane au întins mâna spre actor, acesta a ales să ia din public doi copii și să-i îmbrățișeze. Actorul a luat o fetiță la el și au privit amândoi oamenii plini de bucurie, iar după prima copiliță drăgălașă, a mai urcat o micuță blondă care s-a bucurat de grija actorului.

Can Yaman va reveni pe micile ecrane într-o producție inedită

Can Yaman, celebrul actor turc, s-a stabilit de ceva timp în Italia, acolo unde și-a început cele mai frumose proiecte ale sale de până acum. Cu toate că și-a schimbat complet traiectoria, fanii îl apreciază în continuare și îl consideră printre cei mai talentați bărbați din această industrie.

Fostul partener al jurnalistei Diletta Leotta, va juca în 2022 rolul lui Sandokan, rol pentru care se pregătește intens. Toți cei care voiau să-l vadă până acum din nou pe micile ecrane nu mai trebuie să aștepte atât de mult.

Grație rolului pe care trebuia să îl interpreteze ca “Sandokan”, bărbatul a luat lecții de echitație și arte marțiale, însă proiectul s-a amânat pentru anul viitor. Fanii nu au avut timp să se întristeze din cauza acestei vești, asta pentru că actorul i-a anunțat că va rămâne în continuare în Italia pentru un alt proiect important.

În articolul

Can Yaman, în vizită la Roma. Actorul a fost din nou asaltat de fani. Cum a reacționat când oamenii au venit buluc la el

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp