Happy People
Ce a postat Cristina Ciobănașu pe Instagram, după o perioadă de absență. Imaginile de la filmările Adela, care au surprins urmăritorii

Publicat pe 12.08.2021 la 11:31. Actualizat pe 30.08.2021 la 15:12

Cristina Ciobănașu a avut o perioadă de absență pe rețelele de socializare, însă actrița a dat de înțeles că a fost prinsă cu filmările sezonului 2 Adela. Cum a fost surprinsă Criss chiar înaite de acțiune.

Cristina Ciobănașu

Happy

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România, care surprinde de fiecare dată cu apariția sa delicată. Jovială și plină de energie, Criss transmite și urmăritorilor starea sa de bine.

Cum a fost surprinsă actrița din Adela la filmările sezonului 2

De curând, artista nu a mai fost extrem de activă pe Instagram, motiv pentru care fanii s-au îngrijorat puțin. Însă, Criss nu i-a lăsat să aștepte prea mult, căci la scurt timp s-a filmat în pielea personajului Livia, din Adela, arătându-le fanilor că se ocupă intens de producția care a captat atenția a milioane de români.

Citește și:

Cristina Ciobănașu a spus despre personajul Livia că și-a schimbat look-ul, iar imaginile în ținuta extravagantă au făcut furori printre fanii serialului: "Livia are un nou look".

Au început filmările pentru sezonul 2 din Adela, iar toți actorii s-au strâns pe platourile de filmare pentru a continua povestea captivantă a celor două tinere.

Începând din 19 august, în fiecare joi, de la 20:30, a anunțat Antena 1, telespectatorii vor putea urmări continuarea poveştii ce se bucură de o echipã de producţie cu o vastã experienţã în lumea serialului, dar şi de o distribuţie de excepţie.

Citește și:

Anca Sigartău, Marian Râlea, Carmen Ionescu, Mihai Călin, Andreea Ibacka, Anca Androne, Bogdan Talaşman, Cristina Ciobănaşu, Vlad Vîlciu, Maria Buză, Marius Rizea, Nuami Dinescu, Dominique Lăcătuş, Elena Mogîldea, Ioana Ginghină, Răzvan Fodor, Mircea Gheorghiu, Doru Ana, Romeo Visca, Alina Florescu, Vlad Gherman, Tatiana Şelaru, Răzvan „Krem” Alexe, Ştefana Darzeu, Teodora Păcurar, dar şi protagoniştii Mara Oprea, Oana Moşneagu şi Alecsandru Dunaev vor putea fi urmăriţi începând din 19 august, în fiecare joi, de la 20:30, la Antena 1.

View this post on Instagram

A post shared by Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial)

Cei de acasă vor putea descoperi, astfel, care este parcursul personajelor lor preferate și unde le vor duce răsturnările de situație, veştile neaşteptate şi momentele încărcate de tensiune din finalul primului sezon. Ce se va întâmpla cu Mitu(Marian Râlea), care a anunţat că vrea să divorţeze de femeia alături de care a trăit o viaţă, Nuţi (Anca Sigartău)?

Citește și:

Ce decizii importante va lua Livia (Cristina Ciobănaşu), care a realizat şi ea că lucrurile nu stau deloc bine în familia lor sau ce mai pregătește Marta (Carmen Ionescu), care s-a trezit din comă şi a pus-o pe asistenta sa, Rodica (Ioana Blaj), în faţa faptului împlinit? Toul vei afla di 19 august, la Antena 1.

În articolul

Ce a postat Cristina Ciobănașu pe Instagram, după o perioadă de absență

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp