Happy People
Ce mai face și cum arată acum Natalia Oreiro, actrița din faimoasa telenovelă "Înger sălbatic", la 47 ani

Publicat pe 29.08.2024 la 08:40. Actualizat pe 29.08.2024 la 11:28

Frumoasa actriță și cântăreață Natalia Oreiro făcea furori în telenovele, în special cu rolul ei din “Înger sălbatic”, filmat între 1998 – 1999.

Natalia Oreiro

Profimedia

Natalia Oreiro a cucerit inimile a milioane de telespectatori la finalul anilor ’90 cu rolul ei din serialul “Înger sălbatic”, unde a jucat rolul principal alături de Facundo Arana.

Pe atunci frumusețea ei, gingășia, carisma și talentul ei actoricesc cucereau o lume întreagă. Pe lângă cariera ei de actriță, primind roluri în foarte multe telenovela de-a lungul anilor, Natalia Oreiro a avut și o carieră muzicală de succes, având concerte în întreaga lume.

Cum arată acum Natalia Oreiro, la 25 ani de la premiera telenovelei “Înger sălbatic”

Vedeta a lansat 2 albume, și anume Natalia Oreiro (1998), Tu Veneno (2000) și Turmalina (2002). Artista și-a manifestat dorința de a urma o carieră muzicală și actoricească încă din copilărie, când la vârsta de 8 ani a început să studieze teatrul, în paralel cu mersul la școală.

View this post on Instagram

A post shared by Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy)

Citește și:

La vârsta de 12 ani talentul ei era deja remarcat atunci când a fost aleasă pentru un casting pentru tineri actori. Ea a apărut în multe reclame în adolescență, astfel că până la vârsta de 16 ani, avea deja 30 de reclamela activ.

La 14 ani, Natalia Oreiro a reușit să devină una dintre dansatoarele lui Xuxa, cea care era pe-atunci artista ei preferată. Ea s-a ambiționat atât de tare încât și-a văzut visul cu ochii. Cu banii pe care i-a câștigat, a plecat la Buenos Aires pentru a participa la mai multe castinguri și a avut norocul să fie selectată să joace în telenovela “Inconquistable Corazon”.

Apoi a primit mai multe roluri în diferite telenovele, dar cea mai de succes a fost “Înger sălbatic”. Din 2008, pe lângă rolurile ei în telenovela, Natalia Oreiro a început să joace și în flme. În anul 2000 a fost desemnată celebritatea anului de E! Entertainment Television Network, iar în 2012 a primit titlul de Regina Telenovelelor.

Citește și:

Acum, la vârsta de 47 ani, Natalia Oreiro arată superb în continuare, cu o frumusețe greu de egalat și un trup suplu pe care și l-a păstrat din adolescență. Vedeta are mereu grijă de silueta ei și muncește din greu la sală pentru a se menține în formă.

Pe plan personal, vedeta e căsătorită de 23 ani cu solistul trupei rock Divididos, pe nume Ricardo Mollo. Cei doi au împreună un băiețel în vârstă de 8 ani pe nume Merlin.

De curând, frumoasa actriță a sărbătorit ziua de naștere a soțului ei și i-a transmis un mesaj special prin intermediul rețelelor de socializare.

View this post on Instagram

A post shared by Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy)

Cu toate că este o adevărată profesionistă pe micile ecrane, în plan personal Natalia Oreiro suferă de o afecțiune extrem de rară.

“Se numește misofonie și afectează 7% din populație. Această boală poate cauza anxietate, teamă și nervozitate extremă. Pentru mine, este sunetul mestecatului de gumă sau atingerea unui creion de hârtie. Dacă mă urc într-un taxi și șoferul mestecă gumă îmi pun căștile pe urechi imediat.”, a declarat însăși vedeta.

Artista își ține afecțiunea sub control și reușește să se concentreze în continuare pe carierea ei și rolurile pe care le are de interpretat.

Citește și:
În articolul

Ce mai face și cum arată acum Natalia Oreiro, actrița din faimoasa telenovelă "Înger sălbatic", la 47 ani

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp