Happy People
Celebrul actor Can Yaman din "Vis de iubire" va juca într-un nou serial. Despre ce nouă producție este vorba și când va fi lansată

Publicat pe 08.10.2024 la 09:06. Actualizat pe 08.10.2024 la 10:45

Actorul Can Yaman va ajunge la Cannes în turneul său de promovare al noului serial în care va apărea, “El Turco”.

Can Yaman

Profimedia

În serialul “El Turco”, Can Yaman va juca rolul unui personaj istoric care a reușit să creeze o punte între Turcia și Vest.

Noua producție, de această dată în engleză, îl va arăta pe Can Yaman într-un rol cu totul deosebit de tot ce a interpretat până acum actorul.

Can Yaman a vorbit despre rolul său din serialul “El Turco”

Starul din Turcia va interpreta o figură istorică foarte importantă. Mini-seerialul va avea 6 episoade, iar din distribuție fac parte doar actori faimoși, din 9 țări diferite.

Citește și:

Noul serial va fi lansat în februarie 2025 la nivel global. Mini-seria este produsă de Ay Yapim, iar Can Yaman interpretează rolul soldatului Hasan Balaban, care a fost rănit în timpul campaniei turce pentru cucerirea Vienei în 1683. Această campanie s-a încheiat la 200 kilometri de satul italian Moena, situat lângă Munții Alpi.

Hasan Balaban a fost supranumit “El Turco” de către toți cei care l-au întâlnit. El a fost cel care i-a îndrumat pe localnici să se revolte împotriva creșterii taxelor, iar acest lucru l-a făcut să fie un adevărat erou.

Într-un interviu pentru publicația Variety, Can Yaman a povestit că a fost destul de dificil pentru el să filmeze acest serial în Ungaria.

Citește și:

“A trebuit să trăiesc ca un atlet, a trebuit să învăț lucruri noi, cum ar fi călăritul, să mânuiesc o sabie, să mă lupt. De asemenea, a trebuit să îmi cizelez engleza și să îmi împing toate limitele ca actor pentru că acest serial e un gen complet diferit decât toate rolurle pe care le-am interpretat până acum, cu o distribuție internațională”, a povestit celebrul actor care joacă pentru prima dată un rol în care el trebuie să vorbească în engleză.

Can Yaman s-a arătat foarte încrezător cu privire la felul în care telespectatorii vor primi noua serie și crede că vor exista mulți fani. Cu toate acestea, pentru el, experiența de a filma un asemenea rol este cu totul diferită față de rolurile sale din seriale turcești, unde, în majortatea cazurilor, el juca rolul bărbatului fatal.

CEO-ul casei de producție Ay Yapim, Kerem Çatay, a declarat că acest proiect s-a născut din pasiune și scopul este să ducă aceste drame turcești la un nou nivel.

“Imaginați-vă că aveți un scenariu care se bazează pe un eveniment real care se întâmplă într-un sat din nordul Italiei. Chiar sunt curios care va fi reacția audienței și a pieței internaționale, mai ales pentru că va fi pentru prima oară când publicul va vedea în rol principal un membru din garda antică a unui sultan turc”, a mai spus Kerem Çatay.

Citește și:

Printre cele mai importante proiecte profesionale ale lui Can Yaman se numără Vis de iubire între 2018 și 2019, dar și Mr. Wrong în 2020. A jucat împreună cu Demet Ozdemir, dar și cu Özge Gürel. După serialul Vis de iubire, actorul a devenit o cu totul altă persoană. A decis să se îndepărteze mai mult de rețelele sociale și să fie aproape de platourile de filmare.

A experimentat succes pe plan profesional și în ultimii 4 ani a dovedit că își merită locul ca unul dintre cei mai importanți actori din Turcia. Seria Viola come il mare, acolo unde Can Yaman joacă rolul Francesco Demir, a avut succes încă de la început.

În articolul

Celebrul actor Can Yaman din "Vis de iubire" va juca într-un nou serial. Despre ce nouă producție este vorba și când va fi lansată

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp