Happy People
Cristina Ciobănașu a revenit în București, după câteva zile de absență. Unde a fost actrița

Publicat pe 21.12.2021 la 15:30. Actualizat pe 21.12.2021 la 16:04

Cristina Ciobănașu a devenit una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Ea s-a remarcat datorită talentului său incontestabil în arta actoriei, dar și datorită felului său de a fi. Plecată acasă de când era foarte micuță, acesta a reușit cu sprijin să aibă un succes fulminant în carieră. De curând, actrița s-a întors acasă, acolo de unde i se trag rădăcinile.

Actrița din Adela este extrem de atașată de familia sa și de nenumărate ori a vorbit despre cei care au crescut-o și au reușit să o facă “om mare”. Deși discretă în ceea ce privește detaliile despre cei mai apropiați membri ai familiei sale, ea nu s-a ferit niciodată să îi arate public.

Fani au făcut cunoștință, de-a lungul timpului, cu mama sa, bunicii, dar și fratele său. De nenumărate ori ea s-a întors la ea acasă, în Botoșani și s-a bucurat de aerul curat și a participat la activitățile autohtone, de la țară.

Cristina Ciobănașu a fost acasă, la familia sa

De curând, actrița a părăsit Bucureștiul și a făcut o scurtă escapadă la ea acasă, acolo unde a petrecut timp cu familia sa iubită, în apropierea sărbătorilor de iarnă.

Criss, așa cum îi spun prietenii actriței, a mărturisit pe Story în urmă cu câteva zile că nu va putea petrece sărbătorile alături de familie, acasă la ea, motiv pentru care se duce acum pentru a ajuta la toate pregătirile și pentru a se bucura de timp de calitate.

Citește și:

Actrița a revenit la începutul acestei săptămâni în București și a postat pe InstaStory imagini de pe drumul dinspre casă. Criss a surprins un apus frumos și a lăsat descrierea: "De ieri de pe drum".

Cristina Ciobănașu s-a născut în comuna Vorona din județul Botoșani. Primii ani din viață și i-a petrecut în satul natal, Vorona Mare alături de fratele său mai mic, Tudor și bunica din partea tatălui, alături de care locuia într-o casă cu o singură cameră, fără baie sau bucătărie.

Citește și:

Cea din urmă a introdus-o în lumea artistică, învățând-o, încă de la o vârstă fragedă, secretele mai multor instrumente muzicale (vioară, nai, fluier, caval și ocarină), potrivit Wikipedia

Tot de la bunica sa a învățat și tainele muzicii populare. A participat la diferite festivaluri și a făcut parte din ansamblul de muzică populară al comunei natale.

View this post on Instagram

A post shared by Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial)

Cunoscută și sub pseudonimul de Criss, este de asemenea membră fondatoare a formației dance pop-rock Lala Band și a trupei ONE.

Citește și:
În articolul

Cristina Ciobănașu a revenit în București, după câteva zile de absență. Unde a fost actrița

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp