Happy People
Cristina Ciobănașu își petrece vacanța alături de familie. Cum arată camera în care se relaxează vedeta

Publicat pe 09.08.2022 la 16:25. Actualizat pe 09.08.2022 la 16:48

Cristina Ciobănașu își petrece vacanța alături de familie și îi ține pe fani la curent cu toate noutățile. Cum arată camera în care se relaxează vedeta.

Cristina Ciobănașu la munte

Instagram

Cristina Ciobănașu își petrece vacanța alături de familie, însă nu uită de fanii din mediul online care țin să vadă orice mișcare a vedetei. Actrița din “Adela” a călătorit pe Insula Creta și s-a bucurat de priveliște și zilele însorite așa cum și-a dorit. Deși a menționat că nu va dura mult acest vis frumos, fiecare imagine amintire a fost păstrată pe contul său de socializare.

Cristina Ciobănașu își petrece vacanța alături de familie

Actrița din “Adela” nu uită niciodată să-și țină fanii la curent cu fiecare eveniment unic din viața sa. Așa s-a întâmplat și cu vacanța recentă pe care a petrecut în Grecia alături de familie. Peisajele superbe au fost importalizate imediate și postate pe pagina personală de Instagram. Cu peste 1 milion de fani pe internet, Cristina Ciobănașu se numără printre cele mai îndrăgite vedete din România la momentul actual.

Cu toate că relația sa cu Vlad Gherman nu a funcționat, acum vedeta se arată împlinită și fericită alături de nouă partener. Deși nu postează foarte des fotografii și filmulețe cu cel care i-a furat inima, se pare că vedeta și-a schimbat strategia în ceea ce privește acest aspect al vieții sale.

View this post on Instagram

A post shared by Cristina Ciobanasu (@cristinaciobanasu_oficial)

“Minunată”, “Divină”, “Frumoasă”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care fanii s-au grăbit să i le lase actriței în dreptul postărilor din vacanță. Pentru a nu lăsa loc de interpretări, vedeta le-a transmis tuturor că se află în călătorie alături de familia adoptivă.

Citește și:

“M-ați întrebat cu cine sunt în vacanță. De când nu prea mai stau pe acasă îmi duc dorul, dar și eu lor. Așa că, am făcut în așa fel încât să ne bucurăm de puțin timp împreună. Împreună cu familia din București, cu Ionii, căci de miercuri mi-am făcut timp pentru Ciobănași.”, a scris Cristina Ciobănașu pe pagina personală de Instagram, acolo unde obișnuiește să-și aștearnă toate gândurile.

Cum au anunțat Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu că nu mai formează un cuplu

Deși se numărau printre cele mai iubite cupluri din România, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au luat decizia de a merge pe drumuri separate acum mai bine de un an.

“Ăsta o să fie un video diferit, un video greu de făcut și un video cu atât mai greu de digerat, însă îl facem pentru că voi ne-ați fost întotdeauna alături, ne-ați susținut și unii dintre voi ați și crescut alături de noi și meritați să știți adevărul de la noi, oricât de dureros sau greu de crezut ar fi. Am zis că zic eu. Cris și cu mine ne-am despărțit.”, au fost câteva dintre cuvintele transmise de Vlad Gherman în videoclipul care anunța despărțirea de Cristina Ciobănașu.

Citește și:

“Eu și Vlad nu mai formăm un cuplu. Am decis împreună că e mai bine să o luăm pe drumuri separate. Însă rămânem prieteni.”, au fost și cuvintele transmite de Cristina Ciobănașu, cea care i-a fost parteneră lui Vlad Gherman încă de la începutul apariției lor pe micile ecrane. În prezent, Vlad Gherman formează un cuplu cu Oana Moșneagu, colega de platou din serialul “Adela”.

În articolul

Cristina Ciobănașu își petrece vacanța alături de familie. Cum arată camera în care se relaxează vedeta

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp