Oana Moșneagu și-a sărbătorit ziua de naștere. Mesajul emoționant pe care actrița l-a primit de la partenerul său, Vlad Gherman

Publicat pe 08.08.2022 la 15:43 Actualizat pe 08.08.2022 la 16:25

Oana Moșneagu și-a sărbătorit ziua de naștere alături de partenerul său și a primit nenumărate mesaje din partea fanilor. Ce i-a transmis Vlad Gherman.

Oana Moșneagu poartă o bluză cu mânecă lungă și își ține mâinile spre față

Oana Moșneagu

Instagram

Oana Moșneagu și-a sărbătorit ziua de naștere alături de oamenii dragi și a împărtășit cele mai frumoase experiențe în mediul online. Vedeta din “Adela” se numără printre cele mai îndrăgite vedete din România și formează un cuplu cu Vlad Gherman. Cei doi s-au întors din vacanță și acum își continuă viața de tineri îndrăgostiți în București dar și prin împrejurimi.

Oana Moșneagu și-a sărbătorit ziua de naștere

Oana Moșneagu a împlinit frumoasa vârstă de 32 de ani, iar cu această ocazie Vlad Gherman a ținut să-i serbeze ziua într-un mod cu totul inedit. Cei doi nu au lăsat această zi să treacă fără ca măcar un fan să nu-i ureze o si superbă îndrăgite actrițe.

“Astăzi este despre ea, iar pozele sunt despre anumite momente care nu pot fi descrise în cuvinte! Să fii fericită, sănătoasă, împlinită pe toate planurile și să nu uiți niciodată să te bucuri întotdeauna de fiecare clipă așa cum ai făcut-o până acum! Ce bine că ești, ce mirare că sunt!”, a scris Vlad Gherman pe pagina personală de Instagram cu ocazia zilei de naștere a partenerei sale.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Sute de fani au ținut să lase comentarii și să-i ureze vedetei cele mai minunate clipe. Peste 15 mii de internauți i-au apreciat vedetei postarea și s-au lăsat purtați pe aceleași meleaguri pe care a mers și Oana Moșneagu în cele mai frumoase clipe ale sale de până acum.

Citește și: Thalia a îmbrăcat costumul lui Marimar, la 30 ani de la rolul care a făcut-o celebră. “Regina telenovelelor” continuă să facă furori | FOTO

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au călătorit recent în Tenerife, o locație de vis pe care cei doi și-au ales-o împreună pentru a petrece vacanța. Alături de prieteni, îndrăgostiții au savurat mâncăruri gustoase și s-au bucurat de peisaje inedite, așa cum de puține ori se pot vedea în viață. Formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri ale momentul din România și nu ezită să-și arate sentimentele pe rețelele sociale.

Cum au anunțat Vlad Gherman și Oana Moșneagu că formează un cuplu

Vlad Gherman și Oana Moșneagu au fost colegi de la începutul proiectului “Adela”. Cei doi și-au arătat prietenia în mediul online încă de la primele momente. Alături de Alecsandru Dunaev și Mara Oprea formează un cuplu de prieteni nedespărțiți.

După o perioadă zbuciumată prin care a trecut Vlad Gherman din cauza despărțirii de Cristina Ciobănașu, colega și prietena sa Oana Moșneagu a fost cea care i-a fost întotdeauna alături în momentele dificile. Astfel că de la prietenie la iubire a fost doar un pas, iar anunțul oficial a fost făcut prin intermediul celei mai noi piese lansate de artist.

În cadrul videoclipului, Vlad Gherman și Oana Moșneagu apar în scene tandre, iar fanii s-au întrebat imediat dacă cei doi formează un cuplu. La scurt timp, artistul a fost cel care a dezvăluit totul, internauții find nespuși de bucuroși. De atunci, îndrăgostiții trăiesc o poveste de iubire ca în povești și arată acest lucru în mediul online.

Citește și: Vlad Gherman a făcut o demonstrație fanilor la karaoke. Videoclipul care a strâns mii de vizualizări

În luna februarie a anului 2021, Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au anunțat oficial că se despart, iar vestea a venit ca o surprindere totală. În cele din urmă, toată povestea a fost adevărată iar acum lucrurile au luat o altă întorsătură.

În articolul

Oana Moșneagu și-a sărbătorit ziua de naștere. Mesajul emoționant pe care actrița l-a primit de la partenerul său, Vlad Gherman

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 26 aprilie 2024. Gemenii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Reacţia unui turist belgian care a mers pentru prima dată cu Mocăniţa în Bucovina: "Doamne! Ce am făcut să merit?"
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
Carne de porc cu legume la cuptor, perfectă pentru masa de Paște
Catine
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
useit.ro
De ce îți merge atât de greu telefonul. Experții au dezvăluit motivele reale
as.ro
Alexandra Stan s-a filmat fără sutien şi le-a pus o întrebare fanilor! Ce a vrut să afle excentrica artistă
MediCOOL
Ce este un RMN, când este indicat și cum te pregătești pentru el
Spynews
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
DeParinti
5 semne că adolescentul este dependent de telefon
MediCOOL
Obiceiuri sănătoase pentru a trăi mult. Cum îți pot crește durata de viață
HelloTaste
7 condimente pentru carnea de miel. Ce nu trebuie să-ți lipsească pentru o masă delicioasă
x