Happy People
Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman oferă răspunsuri la întrebări în noul vlog. Ce spun actorii despre posibilitatea de a juca în rolul unor îndrăgostiți, în viitor

Publicat pe 01.11.2021 la 09:35. Actualizat pe 01.11.2021 la 10:46

Vlad Gherman a făcut un nou vlog pe pagina sa de YouTube în care a vorbit despre mai multe subiecte.

Actorul din Adela a răspuns curiozităților venite din partea fanilor și a reușit să monteze un videoclip atât de la el de acasă, cât și de pe platourile de filmare. O întrebare, însă, a atras atenția cel mai mult, aceasta fiind legată, evident, de fosta sa parteneră Cristina Ciobănașu.

După cum bine se știe Vlad Gherman a avut o relație de nouă ani de zile cu Cristina Ciobănașu. Ambii actori au crescut împreună pe platourile de filmare și au învățat magia filmului. Cei doi au legat o relație extrem de frumoasă, care s-a încheiat la începutul acestui an.

Cristina Ciobănașu și Vlad, potențial iubiți într-un nou serial? Ce spun actorii despre asta

Cei doi au făcut un filmuleț în luna februarie prin care au anunțat că drumurile lor se vor separa din acel moment . Iată că, deși, căile lor s-au separat la nivel personal ,munca de actor, însă, i-a legat mai mult.

Pe tot parcursul timpului cei doi au jucat în același serial și au avut proiecte comune lucru care i-a unit.

În noul său Vlog de pe canalul oficial de YouTube, Vlad Gherman a răspuns la câteva întrebări venite din partea fanilor. Acestea au acoperit mai multe zone, atât viața personală, cât și profesională a îndrăgitului actor din Adela, desigur subiectul relației și a prieteniei cu Cristina Ciobănașu nu a putut fi trecut cu vederea mult prea ușor.

Așa că după ce a răspuns Vlad întrebărilor legate de cum își începe el ziua dimineața, despre cum face sport la sală, acesta ajunge și la întrebarea următoare: “Ai acceptat la un moment dat să formezi din nou, în scop profesional, un cuplu cu Criss, precum actorii din străinătate?”.

Vlad Gherman a vrut să audă și răspunsul Cristinei, după ce el a răspuns.

“Da nu aș avea nicio problemă, din punctul meu de vedere. Ar fi o problemă să joci cu mine?”, o întreabă Vlad pe Criss.

“Nu aș avea nicio problemă. De ce nu aș avea nicio problemă? Pentru că e vorba de meserie”, răspunde Cristina Ciobănașu.

“Ăsta este răspunsul fraților! Este meseria noastră, ne-o respectăm și atunci, indiferent, dacă am avea de jucat o poveste de dragoste am face-o, așa cum am face-o și dacă am avea de jucat cu altcineva”, adaugă Vlad Gherman.

Citește și:

Mai apoi, Vlad a fost întrebat cum se înțelege cu Cristina acum, iar el s-a filmat alături de ea, au bătut palma și s-au îmbrățișat, dând de înțeles că ei au o relație de prietenie și este perfect totul între ei.

Citește și:
În articolul

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman oferă răspunsuri la întrebări în noul vlog. Ce spun actorii despre posibilitatea de a juca în rolul unor îndrăgostiți, în viitor

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp