Happy People
CulTour 2021: Dan Bordeianu și povestea casei în care locuiește cu familia. Cum a construit totul de la zero

Publicat pe 09.12.2021 la 15:57. Actualizat pe 09.12.2021 la 17:56

Dan Bordeianu spune povestea casei de la țară în care locuiește alături de familie. Cum a construit totul de la zero și care este visul actorului.

Dan Bordeianu și poveste casei în care locuiește cu familia

Instagram/Dan Bordeianu

“În ediția de astăzi, stăm în continuare la povești cu Dan Bordeianu.”, începe Criss emisiunea CulTour de astăzi.

“Actorul a jucat de-a lungul timpului în numeroase filme românești și seriale de televizune. Cel mai probabil, mulți dintre voi îl cunoașteți din rolurile pe care le-a avut în serialele Numai iubirea, Lacrimi de iubire și Iubire ca în filme.”, continuă Vlad.

“Dan are și o carieră impresionantă pe scenă și îl puteți vedea în această perioadă în multe spectacole ale Teatrului Nottara.”, spune Criss.

“Despre familiei, pasiuni, carieră și multe altele, ne povestește chiar el, Acum, la CulTour.”, spune și Vlad.

Dan Bordeianu și povestea casei în care locuiește cu familia

“Doamnelor și domnilor, Dan Bordeianu.”, spune Criss.

Dan Bordeianu este de părere că actoria îi ajută pe oameni să se deconecteze, să uite de greutățile de zi cu zi.

“Datorită meseriei am ieșit întotdeauna la liman. Îndemn lumea în ultima perioadă să meargă la teatru, la film, pentru că orice experiență culturală reprezintă hrană pentru suflet, mi-am dat seama.”, spune Dan Bordeiannu.

Cât despre copiii care petrec timpul pe rețelele de socializare, actorul este de părere că fiecare ființă umană trebuie să iasă afară, să privească cerul, să miroasă plantele din jur. “Astea sunt lucruri pe care trebuie să le faci.

Dan Bordeianu vorbește și despre casa în care locuiește acum cu toată familia, soția și cele două fiice ale sale.

“Eu stau de mulți ani de zile acolo, după aceea m-am căsătorit. Eu cred că există soluții la absolut orice problemă.”, spune Dan Bordeianu

“Avantajul de a locui acolo, aerul, oamenii, mentalul colectiv, liniștea în care apucă să îți tragi sufletul. Bucureștiul meu, mi-e dor de el, dar nu e ok ce se întâmplă, nu e ok cum suntem loviți în permanență de această manieră de a face televiziune.”, continuă celebrul actor.

Dan Bordeianu spune că el nu este genul de persoană care să se uite la televizor pentru că atunci când o face, uită că trăiește într-o lume reală.

“Eu nu mă uit la televizor, dacă rămâi agățat trăiești cu panică. Tu în momentul în care ieși din starea de frică, intrii în altceva, îi dau posibilitatea sufletului să mai ia câte o gură de aer.”, spune Dan Bordeianu.

Cât despre casa în care locuiește acum cu familie lui, Dan Bordeianu spune că a fost mai întâi a bunicului său.

“Da, e o casă construită de tatăl meu în anii ’80. El a luat terenul pentru ca bunicul meu să aibă un locșor unde să crească pământul și pentru tatăl lui a luat terenul. Era o casă veche, așa a fost construită, cu bani puțini, cu prieteni.”, spune Dan Bordeianu.

În articolul

CulTour 2021: Dan Bordeianu și povestea casei în care locuiește cu familia. Cum a construit totul de la zero

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp