Happy People
Cum a fost surprins Vlad Gherman la filmările sezonului 3, Adela. Actorului i-au lipsiti clipele: "Îmi era dor"

Publicat pe 19.01.2022 la 15:20. Actualizat pe 19.01.2022 la 15:30

Vlad Gherman a revenit în țară după o vacanță binemeritată și s-a întors direct pe platou pentru filmările serialului 3 Adela. Îndrăgitul actor a postat câteva imagini de la filmări și a mărturisit cât de mult i-a lipsit activitatea sa de bază.

Vlad Gherman

Antena 1/Adela

Vlad Gherman a cules roadele muncii sale de actor într-o vacanță superbă alături de Oana Mosneagu și de alți amici de-ai săi. Destinație exclusivistă și exotică a fost alegerea perfectă pentru actor, care a căutat un loc la căldură, pentru a-și reîncărca bateriile.

Timpul de calitate petrecut cu amicii săi și cu colega sa de platou, care joacă rolul antagonistei în serial, l-a ajutat pe Vlad să se deconecteze pentru o scurtă perioadă de agitația Capitalei și a cerințelor de la job, astfel că a profitat din plin de vacanță, dar nu a putut totuși să dea uitării pasiunea sa: actoria.

Cum a fost surprins Vlad Gherman pe platoul de filmare a serialului Adela, sezonul 3, după ce s-a întors din vacanță

Vlad s-a întors alături de ceilalți actori pe platoul de filmare și a mărturisit cât de dor i-a fostă să filmeze și să-și intre în pielea personajului pe care îl interpretează atât de bine: Călin.

Nu doar Vlad a fost surprins în timp ce își repeta secvențele, dar nici ceilalți actori nu au rămas indiferenți față de prietenii din mediul online pe care au ținut să-i anunțe că filmează cu spor noi secvențe din serialul de ficțiune dela, care a ținut cu sufletul la gură milioane de români. Cristina Ciobănașu se numără și ea printre actorii care au mărturisit dorul față de cea mai mare pasiune a sa, actoria.

View this post on Instagram

A post shared by (@vladgherman_oficial)

Vlad Gherman a petrecut în Zanzibar în pauza dintre cele două sezoane ale serialului în care joacă și a avut-o tot timpul alături pe buna sa prietenă Oana Moșneagu. Îndrăgitul actor a fost nedezlipit de ea, iar cei doi s-au fotografiat împreună ori de câte ori au avut ocazia, intensificand zvonurile că între ei ar fi ceva mai mult decât o relație de colegialitate.

Reîntors acum la muncă și-a revăzut colegii și a fost foarte entuziasmat, semn că a reînceput munca cu extrem de multă energie pozitivă și dorință, iar pozele nu au putut lipsi de pe relețlele de socializare, așa cum actorul și-a obișnuit fanii. Mai mult, acesta i-a anunțat că sâmbătă la ora 9:00 dimineața urmează să posteze un nou vlog despre experineța sa cu intervenția pe care a avut-o la nivelul capului: impantul de păr.

Când începe sezonul 3 Adela

Acum că toată lumea s-a întors din vacanțe, filmările sunt în toi, pentru că #dacaejoieAdela.

Cel mai nou sezon al serialului Adela - „Ce-i al tău e și al meu”, va avea premiera tot într-o joi, de la 20:30, la Antena 1. Care e data începerii celui de-al treilea sezon.

Telespectatorii vor afla în sfârșit pe cine a nimerit glonțul tras de senatorul Iftimie la finalul ultimului episod al sezonului doi.

Dramatica scenă a împușcăturii a lăsat aproape 2 milioane de telespectatori cu sufletul la gură și mai multe întrebări fără răspuns: Cine a fost împușcată, Adela sau Andreea? Va dispărea una dintre cele două surori? Cel mai nou sezon al serialului Adela - „Ce-i al tău e și al meu” va avea premiera joi, 27 ianuarie 2022, de la 20:30, la Antena 1.

View this post on Instagram

A post shared by (@vladgherman_oficial)

„Sezonul trei vine cu răsturnări de situații la care nu se așteaptă nimeni. Am avut și am de jucat secvențe foarte grele, care m-au pus în situația de a mă imagina în situații limită pe care nu le-am trăit niciodată. Relațiile noi care apar sunt surprinzătoare, iar povestea serialului devine din ce în ce mai interesantă, odată cu întâmplările neașteptate care se petrec în poveste!”, a mărturisit Mara Oprea, pentru A1.ro.

În articolul

Cum a fost surprins Vlad Gherman la filmările sezonului 3, Adela. Actorului i-au lipsiti clipele: "Îmi era dor"

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp