Happy People
Cum arată acum copiii actorului Eduardo Capetillo din telenovela Marimar. Actorul se mândrește cu ei

Publicat pe 07.10.2024 la 09:07. Actualizat pe 07.10.2024 la 11:17

Celebrul actor Eduardo Capetillo nu se bucură doar de succes pe plan profesional, ci și personal.

Eduardo Capetillo

Profimedia & Instagram

Actorul Eduardo Capetillo, care a jucat în celebra telenovelă Marimar, și-a surprins fanii de pe Instagram cu o fotografie emoționantă alături de întreaga familie.

Celebrul actor, în vârstă de 54 ani, are o familie minunată cu care se mândrește. Eduardo Capetillo a devenit cunoscut datorită rolulurilor sale în telenovela celebre. Cu un talent aparte și un șarm de invidiat, actorul a impresionat mereu cu felul în care a dat valoare personajelor pe care le-a interpretat.

Citește și:

Actorul Eduardo Capetillo se mândrește cu cei 5 copii ai săi

El și-a început cariera la o vârsta fragedă și mai întâi a participat la niște cursuri predate de faimoasa actriță Martha Zabaleta care l-a inspirat foarte mult pe Eduardo.

View this post on Instagram

A post shared by Eduardo Capetillo (@capetillo_eduardo)

Apoi, în cadrul Televisa, el s-a înscris la cursuri de muzică jazz și astfel, cariera lui a început atunci când s-a decis să participe la Festivalul “Juguemos a Cantar”, unde a obținut locul 2.

Eduardo a jucat în piesa de teatru spaniolă “Vaselina”, iar apoi a primit primul său rol într-o telenovela în anul 1983.

Pentru că mereu a fost foarte pasionat și de muzică, Eduardo Capetillo a reușit să intre și în trupa Timbiriche, unde l-a înlocuit pe artistul Benny Ibarra. Eduardo a impresionat cu vocea sa și a reușit chiar să lanseze multe piese care au devenit apoi hit-uri precum “No seas tan cruel”, “Todo Cambia”, “Con todos menos conmigo”.

Citește și:

Datorită succesului înregistrat cu aceste piese, el a reușit apoi să plece în turneu în America Latină și în Mexic. Trei ani mai târziu, în 1989, Capetillo a decis să părăsească trupa și să înceapă o carieră solo, iar în 1991 el a reușit să vândă peste 1 milion de copii ale albumului care conținea piesele scrise de el pentru telenovela “Alcanzar una estrella”.

Celebrul actor a jucat în mai multe telenovela precum “Martin Garatuza”, “Morir para vivir”, “Marimar”, “Baila conmigo”, “Alcanzar una estrella”, “Vivan los ninos”, “El Secreto”, “La Madrastra”, “Perigrina”, “Fuego en la sangre”, “El Nombre del Amor”, “Pecadora”, “La Otra Cara del Alma” și multe altele.

View this post on Instagram

A post shared by Eduardo Capetillo (@capetillo_eduardo)

În prezent, la vârsta de 54 ani, actorul se bucură în continuare de succesul lui, lucrând la diferite proiecte în timp ce se bucură de frumoasa lui familie. El are 5 copii și este în prezent căsătorit cu Bibi Gaytan.

Primul copil al cuplului este Eduardo Capetillo Jr, născut în 1994, apoi Bibi a născut-o pe frumoasa Ana Paula, în 1997. În 1999 s-a născut Alejandra, iar gemenii Daniel și Manuel s-au născut în 2014. Actorul Eduardo Capetillo și frumoasa lui soție Bibi Gaytan formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul mexican, fiind împreună de mai bine de 30 ani.

Citește și:
În articolul

Cum arată acum copiii actorului Eduardo Capetillo din telenovela Marimar. Actorul se mândrește cu ei

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp