Happy People
Cum arată acum și cu ce se ocupă actrița Aracely Arambula din telenovela Corazon Salvaje la vârsta de 49 ani

Publicat pe 16.09.2024 la 09:18. Actualizat pe 16.09.2024 la 11:08

Frumoasă actriță Aracely Arambula a făcut furori cu rolurile ei din telenovela precum “Corazon salvaje”, “Prisonera de amor” și  “Acapulco, cuerpo y alma”.

Aracely Arambula

Profimedia

De-a lungul carierei sale, celebra actriță a impreisonat cu talentul ei actoricesc și cel muzical, dovedind cât de mult poate munci pentru pasiuniile ei.

Dragostea ei pentru actorie a început din adolescență, de la vârsta de 13 ani, când a început să participe la concursuri de frumusețe. Când a câștigat în 1996 premiul “El rostro de El Heraldo de Mexico”, frumoasa blondină a știut că atunci a început adevărata ei călătorie spre succes.

Cu se ocupă acum actrița Aracely Arambula

Actrița a avut ocazia să studieze la Centro de Educacion Artistica al Televisa și astfel în anul 3 a avut oportunitatea să joace în telenovela “Canaveral de Pasiones”.

Citește și:

Apoi în 1997 ea a primit un rol în “Pueblo Chico, Infierno Grande” și multe alte proiecte au urmat atunci când regizorii au văzut cât este de îndrăgită de către telespectatori.

View this post on Instagram

A post shared by Aracely Arambula (@aracelyarambula)

Rolul principal care a consacrat-o a fost cel din telenovela “Abrazame muy fuerte”, produs de Salvador Mejia în 2000. Pe lânga cariera ei ca actriță de telenovele și cântăreață, Aracely Arambula s-a apucat și de teatru în 2002 și a jucat în piese precum Muchachos de Nueva York, Coqueluche, și Hermanos de Sangre.

După o pauză de la rolurile ei în telenovele, Aracely s-a întors în 2013 cu telenovela “La Patrona”, produsă de Telemundo care a avut un mare succes.

Pe partea muzicală, Aracely Arambula a fost nominalizată în 2003 la Billboard Latin Music Awards la categoria Cel mai bun album, Cel mai bun duo, Cel mai bun cântec Mexican.

Pe lângă cariera de actriță și cântăreață, frumoasa Aracely a devenit și antreprenor atunci când a înființat propriul brand de cosmetice și parfumuri. Fratele ei, Dr. Leonardo Arambula a fost foarte mulți ani și managerul ei.

Pe plan amoros, Aracely Arambula a avut o relație cu Luis Miguel care a durat din 2005 până în 2009 și în timpul căreia actrița a devenit mamă de două ori, având doi fii, pe Miguel, născut în 2007, și pe Daniel, născut în 2008.

În prezent, actrița, care își păstrează aceleași trăsături frumoase și un trup suplu, de parcă nu înregistrează trecerea timpului, se ocupă de reprezentațiile pe care le are la teatru.

View this post on Instagram

A post shared by Aracely Arambula (@aracelyarambula)

Ea joacă în prezent alături de colegii ei piesa de teatru “Perfume de gardenia” și se bucură un succes incredibil.

Citește și:

Se pare că ea și fostul ei iubit Luis Miguel nu au rămas în relații bune. Actrița de telenovele, pe care o puteți urmări în La madrastra, a vorbit despre cântăreț, așa cum nu a mai făcut-o până acum. De ceva vreme, așa numita La chule, a subliniat că Luis Miguel nu le plătește o pensie alimentară copiilor pe care îi au împreună.

Cei doi băieți ai lor, în vârstă de 16 respectiv 14 ani, locuiesc cu ea, iar tatăl lor îi vede foarte rar. Aracely Arambula susține că întotdeauna își lasă “ușa deschisă” pentru tatăl copiilor săi și că informația cum că nu l-ar lăsa să-i vadă pe băieți este una mincinoasă.

Citește și:
În articolul

Cum arată acum și cu ce se ocupă actrița Aracely Arambula din telenovela Corazon Salvaje la vârsta de 49 ani

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp