Happy People
Detalii neștiute despre actrița Sevda Baș din serialul Safir. Află totul despre vedetă

Publicat pe 03.09.2024 la 08:51. Actualizat pe 03.09.2024 la 11:03

Sevda Baș a devenit una dintre cele mai îndrăgite actrițe de seriale turcești, după rolul ei din serialul Safir, unde a jucat alături de Burak Berkay Akgül și mulți alți actori talentați.

Sevda Baș

Happy Channel

Sevda Baș a studiat teatrul și actoria la Departamentul de Teatru din cadrul Universității Kadir Has. Primul serial cu ajutorul căreia ea a devenit celebră este producția Safir.

Detalii neștiute despre viața actriței Sevda Baș

De-a lungul carierei sale, Sevda a apărut și în mai multe reclame TV la mai multe branduri de succes pentru care a făcut campanii de promovare.

Citește și:

Actrița Sevda Baș a jucat și în serialul “Aşk Mantık İntikam”, care a avut un succes total. Ea a apărut pentru prima dată pe micul ecran odată cu reclama pentru Dominos.

Vedeta s-a născut în 1996, iar primul său rol într-o piesă de teatru a fost în 2020, în piesa Yazar. Sevda Baș și-a făcut debutul într-un serial de televiziune atunci când a apărut în serialul Safir.

În serialul “Aşk Mantık İntikam”, Sevda a jucat rolul unei femei pe nume Esra care e ospătăr și care s-a săturat de greutățile vieții. Ea este căsătorită din obligație cu Ozan, un inginer care a ajutat-o să aibă o viață mai bună.

Atunci când ajunge să aibă parte de provocări financiare și dificultăți în relația de cuplu, Esra pune punct relației cu soțul ei. După divorț, Ozan își deschide o firmă software și devine foarte bogat. În viitor, fosta lui soție ajunge să fie angajată la compania lui.

Citește și:

Alți actori celebrii care joacă în serialul Safir

Serialul Safir cu Özge Yağız a reușit să cucerească fanii încă de la început. Detaliile episoadelor au adus la iveală pasiune, răzbunare și teste pe care personajele le au de trecut fără doar și poate. Burak Berkay Akgül, protagonistul din cadrul marelui proiect, a punctat că munca în Cappadocia i-a adus aventură și noi perspective.

Erkan Bektaş, un alt actor din serialul Safir, este un nume cu rezonanță în Turcia, fiind îndrăgit și de fanii din lumea întreagă. De-a lungul timpului a jucat în seriale care i-au demonstrat valoarea și l-au făcut să-și continuie această meserie în același fel. Și-a înființat propria academie de teatru, acolo unde îi învață pe doritori toate tainele actoriei.

Ilhan Șen este unul dintre cei mai versatili actori din Turcia la momentul actual, în special după rolul lui din serialul Safir. Talentul său se poate observa cu ochiul liber datorită rolurilor pe care le interpretează și le aduce foarte ușor pe micile ecrane. Cu o prezență carismatică și cu o dedicare fără margini, a reușit să-și schimbe traiectoria profesională într-un mod cu totul nou.

Citește și:
În articolul

Detalii neștiute despre actrița Sevda Baș din serialul Safir. Află totul despre vedetă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp