Happy People
Dilan Çiçek Deniz a primit o invitație la Hollywood din partea lui Kevin Costner. Cei doi s-au fotografiat împreună

Publicat pe 22.05.2024 la 14:11. Actualizat pe 22.05.2024 la 14:49

Printre alte dive din Turcia care au pășit pe covorul roșu în cadrul Festivalului de film de la Cannes s-a aflat și Dilan Çiçek Deniz. Aceasta s-a lăsat fotografiată alături de Kevin Costner.

Dilan Çiçek Deniz a primit o invitație la Hollywood din partea lui Kevin Costner

Profimedia Images

Dilan Çiçek Deniz este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual. Aceasta s-a aflat pe covorul roșu la Cannes alături de celebrități din lumea filmului. Vedeta s-a fotografiat alături de Kevin Costner. Ce i-a propus celebrul actor.

Dilan Çiçek Deniz a primit o invitație la Hollywood din partea lui Kevin Costner

Vedeta din Turcia s-a aflat pe lista de invitați alături de cei mai cunoscuți actori de la Hollywood. Nume importante s-au luptat pentru Palme d’Or, iar Dilan Çiçek Deniz a reușit fără doar și poate să facă furori printre invitați. Între 14 și 25 mai anul acesta, nume mari din industria filmului au călcat pe covorul roșu și s-au bucurat de cele mai intense momente.

View this post on Instagram

A post shared by Dilan Çiçek Deniz (@dilandeniz)

Dilan Çiçek Deniz s-a aflat printre cei care au văzut premiera filmului lui Kevin Costner, Horizon: An American Saga, arată ntv.com.tr. Aceasta a purtat o rochie neagră marca Hakan Yıldırım. În acest fel, a devenit încă o dată un subiect de discuție extrem de controversat în mediul online.

Cu toate acestea, vedeta a continuat să publice nenumărate fotografii pe contul personal de socializare, acolo unde nu s-a sfiit să lase cele mai importante cadre. Printre actorii din Turcia care s-au aflat pe covorul roșu s-au numărat și Birce Akalay, Meryem Uzerli, Pınar Deniz, Mert Fırat. Hande Erçel a pășit pe covorul roșu într-o rochie de culoare roșie marca Balmain.

Citește și:

Pınar Deniz s-a afișat cu o ținută marca Museum Of Fine Clothing, în timp ce Meryem Uzerli a participat la premiera filmului lui Francis Ford Coppola, Megalopolis. A strălucit la propriu într-o rochie semnată Souhir El Gabsi. Actorul Mert Fırat și İdil Fırat au participat de asemenea la premiera filmului Megalopolis.

La cea de-a 77-a ediție a Festivalului de film de la Cannes, Birce Akalay a purtat o rochie marca Özgür Masur. Dilan Çiçek Deniz a jucat rolul Sena în serialul Legea familiei și a reușit să-și construiască o popularitate imensă.

Aceasta a fost invitată de către Kevin Costner la premiera filmului său care va avea loc la Hollywood. Cei doi au avut o conversație lungă, așa cum se arată în cadrul publicațiilor celebre.

Stilul pe care l-a abordat Dilan Çiçek Deniz la Cannes nu a fost apreciat de către fani

Vedeta din Flăcările destinului și Legea familiei a participat în cadrul Festivalului de Film de la Cannes, ediția 77. A fost invitata Pinema Film și a avut ocazia de a vedea în premieră filmul lui Kevin Costner. Îmbrăcată într-o rochie neagră de voal, transparentă în partea de sus a corpului, Dilan Çiçek Deniz a fost judecată de de către internauți.

Citește și:

Comentariile pe care le-a primit pe contul personal de instagram s-au înmulțit imediat și faptul că aceasta s-a fotografiat alături de celebrul actor nu a contat foarte mult.

“Ce porți acolo?”, “Tu ești de origine musulmană și acest lucru este interzis”, “Este această ținută potrivită pentru corpul tău?”, „Mi-ar fi plăcut dacă nu ai fi apelat la operații estetice, ai fi fost mai frumoasă”, au fost comentariile fanilor.

În articolul

Dilan Çiçek Deniz a primit o invitație la Hollywood din partea lui Kevin Costner. Cei doi s-au fotografiat împreună

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp