Happy People
Gabriel Soto dezăluie care este starea sa mentală după despărțirea de Irina Baeva. Actorul trece “printr-un proces dur”

Publicat pe 13.08.2024 la 10:42. Actualizat pe 13.08.2024 la 11:20

Actorul a vorbit despre zvonurile care spun că Irina Baeva s-ar fi certat cu fetele sale, Elisa Marie și Alexa Miranda. În plus, acesta a punctat cum se găsește în prezent, după despărțire.

Gabriel Soto dezăluie care este starea sa mentală după despărțirea de Irina Baeva

Profimedia Images

Gabriel Soto a vorbit despre separarea de Irina Baeva după ce au fost împreună timp de cinci ani. La doar câteva zile de când actorul a lansat comunicatul legat de despărțire, ea a mărturisit că s-au căsătorit în luna martie a anului 2024 într-o ceremonie spirituală.

Gabriel Soto dezăluie care este starea sa mentală după despărțirea de Irina Baeva

Controversa a apărut după ce Gabriel Soto a spus un alt discurs în fața publicului față de ceea ce a prezentat Irina Baeva. Jurnalistul Gustavo Adolfo Infante a adus la cunoștință faptul că artista ar fi avut un comportament nepotrivit față de adolescentele partenerului său, Elisa Marie și Alexa Miranda.

View this post on Instagram

A post shared by Alexa Miranda SotoBorja Bazan (@mirandasbb)

“Spun oameni apropiați că Irina este foarte isterică, cu un caracter urât și le maltratează pe fiicele lui Gabriel.”, a spus acesta într-o emisiune televizată. La câteva săptămâni după ce această idee a fost lansată în mediul online, Gabriel Soto a venit să lămurească întreaga situație.

Citește și:

“Nu, nu, nu, bineînțeles că nu. Suntem oameni adulți și inteligenți și nu permitem niciun fel de violență, sub nicio formă.”, a spus actorul. Acesta a punctat faptul că Elisa și Alexa și “foarte puternice” și că „sunt bine”. De asemenea, se bazează pe ajutorul său și al mamei lor. Anterior, a fost Irina Baeva cea care a spus că nu este adevărat faptul se poartă urât cu tinerele.

“Nu e adevărat, deloc. Eu știu că fetele sunt cea mai mare comoară a lui Gabriel.”, a dezvăluit aceasta. După despărțirea de Irina Baeva, Gabriel Soto a dezvăluit că se va afla pentru o perioadă de timp la reședința din Acapulco alături de oamenii dragi.

“E locul în care găsesc mereu liniște.”, a spus acesta. Are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat până acum peste 5 mii de fotografii și filmulețe.

Ce a declarat Gabriel Soto la revenirea în Mexic

Protagonistul telenovelei Amor dividido a mărturisit cum se simte la revenirea în Mexic.

“Sunt bine, trec printr-o durere, un proces dificil. Simțim și plângem și ne doare, e complicat, dar bine, e prețul faimei și în final asta trebuie să facem.”, a spus înainte jurnaliștilor. În ceea ce privește timpul pe care și l-a luat pentru a se concentra pe viața sa privată, a punctat următoarele: „Vreau să fiu cu fiicele mele, înainte de orice altceva, cu familia mea, cu verii mei, cu unchii mei, tatăl meu n-a fost, el locuiește în Playa del Carmen.”

Citește și:

“Evident, să stai la mare te umple de energie, poți să reflectezi și multe alte lucruri.”, a detaliat actorul, fost membru al grupului Kairo. Gabriel Soto va urma ședințele de terapie pentru a se repune pe picioare puțin câte puțin. Născut pe 17 aprilie 1975 în Mexic, acesta a jucat în telenovele precum Vino el amor în 2016, Un refugio para el amor în 2012, dar și Mi camino es amarte din 2023. În ultima producție, acesta a fost judecat că ar avea o relație de iubire cu o colegă de platou.

În articolul

Gabriel Soto dezăluie care este starea sa mentală după despărțirea de Irina Baeva. Actorul trece “printr-un proces dur”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp