Happy People
Gabriel Soto și Irina Baeva ar putea redeveni un cuplu. Cei doi par să revină la sentimente mai bune

Publicat pe 08.10.2024 la 12:02. Actualizat pe 08.10.2024 la 12:27

Gabriel Soto și Irina Baeva au fost surprinși în ipostaze tandre după ce și-au anunțat despărțirea în urmă cu câteva luni. Cei doi ar putea redeveni un cuplu.

Gabriel Soto și Irina Baeva ar putea redeveni un cuplu

Profimedia Images

Gabriel Soto și Irina Baeva au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din telenovele o lungă perioadă de timp. După ce și-au anulat nunta în repetate rânduri din cauza mai multor evenimente care nu au stat în puterea lor spre a fi schimbate, și-au anunțat fanii că se despart. După mai multe luni separați, se pare că au revenit la sentimente mai bune.

Gabriel Soto și Irina Baeva ar putea redeveni un cuplu

Actorii și-ar oferi o nouă șansă în iubire după trei luni de când și-au făcut publică separarea. S-a zvonit că Irina Baeva i-ar fi fost infidelă cu un coleg din piesa de teatru Aventurera, iar Gabriel Soto s-ar fi iubit cu colega Cecilia Galliano din piesa de teatru El precio de la Fama pe care o promovează la momentul actual, arată univision.com.

View this post on Instagram

A post shared by IRINA BAEVA (@irinabaeva)

Cei doi s-ar fi împăcat la aproape trei luni de când și-au anunțat despărțirea. Prezentatorul Javier Ceriano din cadrul unui show TV extrem de cunoscut și îndrăgit a precizat că cei doi se întâlnesc pe ascuns. A semnalat că există imagini care dovedesc acest lucru.

„Urmează să cineze în această noapte. Deja există imagini pentru că i-au urmărit și i-au prins. Gabriel Soto s-a împăcat cu Irina Baeva și deja se întâlnesc.”, a precizat Javier Ceriano fără să ofere alte detalii. Până în acest moment, nici rusoaica, dar nici fostul soț al faimoasei Geraldine Bazan nu au oferit declarații.

Citește și:

În urma speculațiilor legate de separare, Gabriel Soto a confirmat-o printr-un postare din mediul online în data de 16 iulie. Chiar dacă mesajul era semnat de ambii parteneri, Irina Baeva a precizat atunci că documentul a fost semnat fără acordul său. De asemenea, a negat o posibilă infidelitate.

În prezent, Gabriel Soto își continuă promovarea piesei de teatru El precio de la fama împreună cu Cecilia Galliano. Cu toate că s-a zvonit despre cei doi că ar fi forma un cuplu, într-un final s-a aflat că sunt doar prieteni.

Irina Baeva își continuă proiectele profesionale

În urma despărțirii, cei doi și-au continuat traiectoria profesională și s-au menținut departe de alte polemici ce implicau direct fosta relație. Cu toate acestea, pe data de 5 septembrie, Gabriel Soto a specificat că se află într-o perioadă dureroasă, dat fiind și problemele de sănătate.

A subliniat că în principal se concentrează asupra creșterii fiicelor sale, în timp ce actrița originară din Rusia a punctat pe 3 septembrie că urmează ședințe de terapie.

Citește și:

Irina Baeva are 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt din călătoriile pe care le realizează, atât pe plan personal cât și în interes profesional. Fanii o apreciează ca și până acum și au susținut-o în demersul său, în ciuda dorințelor sale.

“Ești frumoasă”, “Ce jachetă frumoasă ai, o vreau și eu”, “Paris ți se potrivește”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor din mediul online. Printre cei care au apreciat-o s-a aflat și Eduardo Santamarina.

În articolul

Gabriel Soto și Irina Baeva ar putea redeveni un cuplu. Cei doi par să revină la sentimente mai bune

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp