Irina Baeva susține că se teme pentru propria viață. Care este motivul

Publicat pe 27.09.2024 la 10:57 Actualizat pe 27.09.2024 la 11:25

Irina Baeva le-a vorbit jurnaliștilor despre teama pe care o are de ceva vreme. Spune că viața sa este în pericol și a oferit detalii despre acest gând.

actriță zâmbește

Irina Baeva vorbește cu jurnaliștii pe aeroportul din Mexic. septembrie 2024

Getty Images

În fața abuzului mediatic pe care l-a suferit recent, Irina Baeva a punctat că se teme pentru viața sa. Odată cu despărțirea de Gabriel Soto, dar și participarea în cadrul piesei de teatru Aventurera, aceasta a fost criticată în repetate rânduri de internauți. De asemenea, diva din Rusia a demonstrat că empatizează cu Belinda în urma situației mai puțin plăcute pe care aceasta a trăit-o la Săptămâna Modei de la Paris.

Irina Baeva susține că se teme pentru propria viață

La fel ca multe alte vedete și Irina Baeva a primit invitația de a participa la Săptămâna Modei de la Paris. În aeroport însă, vedeta a trecut prin mai multe momente incomode din cauza reporterilor. Aceasta nu a ținut să-și ascundă starea, ba chiar a oferit și declarații, arată tvnotas.com.mx. Chiar dacă atenția a fost îndreptată către participarea sa la evenimentul anului în materie de modă, aceasta a încercat să expună faptul că se simte atacată de modul în care se realizează expunerea mediatică și felul în care este acostată de cele mai multe ori de către jurnaliști.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Are 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate pentru Săptămâna Modei de la Paris, acolo unde și aceasta a participat alături de nume mari.

Irina Baeva a specificat faptul că jurnaliștii îi cunosc foarte bine agenda și că în acest fel se simte foarte expusă riscurilor.

Citește și: Irina Baeva și Gabriel Soto au anunțat oficial că s-au despărțit. Ce mesaj a distribuit actorul de telenovele

“Cum știți? Auziți, vreau să vă spun un lucru, aceste lucruri devin periculoase. În final, știți totul, e periculos.”, a punctat actrița. Reacția actriței i-a pus pe gânduri pe reporteri. Ea însăși a insistat că dorește să-și protejeze intimitatea într-o lume în care informația circulă cu foarte multă rapiditate și fără control.

Irina Baeva se află la Săptămâna Modei de la Paris

În ciuda tensiunii generate de către acest eveniment, vedeta a reușit să-și reia cursul normal al lucrurilor și să se îndrepte spre Paris, destinația finală.

“Adevărat vă spun, credeți-mă. Păi spune-mi unde suntem, ce face, eu nici măcar nu spun și voi deja știți. Cu astfel de lucruri trebuie avut grijă pentru că securitatea unei persoane este foarte importantă.”, a punctat fosta parteneră a lui Gabriel Soto. În ciuda situației, a descris plecarea la Săptămâna Modei de la Paris ca un vis devenit realitate.

Citește și: Statusul vieții personale a lui Gabriel Soto după despărțirea de Irina Baeva. Află dacă își dorește o nouă relație

“Cred că e printre lucrurile pe care le-am visat, m-am gândit că la un moment dat se va întâmpla. Nu mi-am imaginat vreodată, n-a fost ca un obiectiv, dar cred că va fi o experiență frumoasă. O să fiu acolo puține zile, dar nu vreau să dezvălui ceva.”, a spus actrița de origine rusă. De asemenea, Irina Baeva s-a arătat solidară cu Belinda. Aceasta din urmă s-a împiedicat pe podium în cadrul unei prezentări de modă de la Săptămâna Modei de la Paris. A fost ajutată de cântăreața Anitta și sprijinită de fani în mediul online.

“Nu contează de câte ori cazi, important este cum te ridici. A finalizat defilarea ca o regină ce este. Eu nu o să defilez, dar o să observ.”, a punctat ea.

În articolul

Irina Baeva susține că se teme pentru propria viață. Care este motivul

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 10 octombrie 2024. Leii se gândesc la bani Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Românii, dependenţi de cash: doar 30% dintre tranzacţii sunt efectuate cu cardul, iar 4 din 10 oameni primesc încă bani lichizi la salariu
a1.ro
O femeie s-a speriat când a aflat ce vrea să îi facă soțul în dormitor, fără reținere. Soția a dezvăluit totul
HelloTaste.ro
Salată de varză roșie cu morcovi, mere și nuci
Catine
6 obiceiuri care îți alimentează anxietatea. La ce să renunți pentru a obține o stare de bine
useit.ro
De ce devine verde Antarctica. Experții sunt extrem de îngrijorați din cauza fenomenului
as.ro
Cine e tânăra de 24 de ani care a declanşat un scandal uriaş, după ce a fost surprinsă în compania unui bărbat de 61 de ani
MediCOOL
Generația Baby Boomers trăiește mai mult, dar cu o stare de sănătate mai precară. Ce spun cele mai recente studii
Spynews
Pepe și Raluca, fosta soție, au ajuns la tribunal! Cei doi se judecă pentru copii. Declarația exclusivă a cântărețului
DeParinti
Când poți introduce prunele în alimentația copilului tău. Sfaturi utile pentru diversificare
MediCOOL
Antibioticul creat cu un singur atom poate distruge cele mai rezistente bacterii. Descoperirea a fost făcută de o echipă internațională
HelloTaste
Tort din ruladă cu fructe de pădure și cremă de mango
x