Happy People
Ipostaza neașteptată în care fanii nu au văzut-o niciodată pe actrița Yagmur Tanrisevsin din serialul "Inimă rănită". Cum a apărut

Publicat pe 04.10.2024 la 11:06. Actualizat pe 04.10.2024 la 11:44

Frumoasa actriță Yağmur Tanrısevsin a atras atenția cu noua ei apariție, iar fanilor le-a fost greu să o recunoască.

Yagmur Tanrisevsin

Happy Channel

Actrița Yağmur Tanrısevsin, din serialul turcesc foarte îndrăgit de telespectatori “Inimă rănită”, i-a luat prin surprindere pe fani atunci când le-a arătat care e noul ei rol.

Yağmur o va interpret ape Marie Antoinette și s-a costumat corespunzător pentru personajul ei. Noul său look, cu care a postat câteva fotografii pe contul ei de Instagram, i-a surprins pe fani pentru că actrița arată de nerecunoscut.

Cum a apărut pe Instagram actrița Yağmur Tanrısevsin

Recent, frumoasa actriță din serialul “Inimă rănită” a interpretat de curând rolul unei alte blonde celebre, și anume Marilyn Monroe. De această dată, Yağmur a interpretat-o pe Regina Franței Marie Antoinette.

Citește și:

Yağmur Tanrısevsin este o actriță extrem de talentată și mai mulși regizori și producători i-au observat abilitățile și și-au dorit să lucreze cu ea. Frumoasa actriță a reușit să impresioneze mereu cu atitudinea ei și talentul debordant, fiind mereu foarte atentă la detalii atunci când interpretează un nou personaj.

View this post on Instagram

A post shared by Yağmur Tanrısevsin (@yagmurtanrisevsin)

Actrița din “Inimă rănită” știe cum să se pună transpună rapid în pielea personajelor pe care le interpretează și este o persoană autodidactă, foarte conștincioasă în privința rolurilor pe care le primește.

Citește și:

Pentru a se transforma în celebra Marie Antoinette, Yağmur Tanrısevsin a trecut prin numeroase schimbări, de la machiaj, la coafură, peruci și o rochie impresionantă. În noile fotografii de pe contul ei de Instagram, unde are peste 3.5 milioane de urmăritori, actrița a primit peste 43.000 de aprecieri pentru look-ul incredibil.

Extrem de mândră de performanța ei, frumoasa actriță s-a transformat complet când a pășit pe platourile de filmare. Fanii au complimentat-o în secțiunea de comentarii pe Yağmur Tanrısevsin pentru look-ul ei impunător și pentru faptul că a reușit să primească un asemenea rol de mare anvergură și importanță.

Motivul pentru care a interpretat-o pe Marie Antoinette a fost că a făcut reclamă la un brand cu care lucrează și a trebuit să se costumeze.

Pe lângă calitățile ei actoricești, actrița a primit anul acesta și titlul de ambassador al echipei naționale de fotbal în timpul campionatului Euro 2024.

“Am fost în Germania pentru a sprijini echipa națională. O să fiu din nou pe drumuri pentru ultimul meci cu Cehia. Cred că o să fie totul bine.”, a declarat vedeta pe data de 26 aprilie.

Turcia a fost calificată în optimi după scorul cu Cehia. Astfel, ideea actriței a rămas doar un vis urât.

Potrivit informațiilor oferite de Nazif Şahin Karpuz, se pare că actrița a fost văzută de către jurnaliști în Karaköy. Aceasta a devenit ambasadoare a echipei naționale de fotbal, astfel că a fost alături de jucători la orice pas. Vedeta spune că în prezent nu s-a putut bucura de vacanță pentru că a muncit într-un ritm foarte alert.

“Nu o să pot să-mi iau o vacanță anul ăsta pentru că m-am implicat în mai multe proiecte și o să fie o vară foarte aglomerată. Nu mă plâng pentru că îmi place foarte mult să lucrez.”, a mai spus actrița, arată haberturk.com. Pe lângă proiectele pe care le desfășoară pe micile ecrane, vedeta a semnat recent un contract cu o renumită companie de produse pentru îngrijire orală.

Această afacere i-a adus în buzunar nu mai puțin de 5 milioane de lire turcești. Nu este pentru prima oară când vedeta se bucură de un contract atât de ofertant.

Apreciată și pentru frumusețea ei, Yağmur Tanrısevsin a ajuns să aibă milioane de fani în întreaga lume.

Citește și:
În articolul

Ipostaza neașteptată în care fanii nu au văzut-o niciodată pe actrița Yagmur Tanrisevsin din serialul "Inimă rănită". Cum a apărut

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp