Happy People
Irina Baeva rupe tăcerea în legătură cu presupusa împăcare cu Gabriel Soto. Află dacă foștii parteneri vor să-și reia relația de la zero

Publicat pe 15.10.2024 la 11:59. Actualizat pe 15.10.2024 la 12:27

Actrița de origine rusă a vorbit despre ideea unei posibile împăcări cu Gabriel Soto. Cei doi au format un cuplu timp de șase ani.

Irina Baeva rupe tăcerea în legătură cu presupusa împăcare cu Gabriel Soto

Instagram

În luna iulie a anului 2024, Irina Baeva și Gabriel Soto au anunțat că s-au despărțit. Vestea oficială a venit după o lungă perioadă de speculații printr-un comunicat în mediul online. Actrița de origine rusă a specificat atunci că ea nu și-a dat acordul sau semnătura în acest sens.

Irina Baeva rupe tăcerea în legătură cu presupusa împăcare cu Gabriel Soto

De atunci, s-a vorbit foarte despre o posibilă reconciliere între cei doi și nimic nu părea să fie la voia întâmplării. S-a spus că Gabriel Soto ar fi format un cuplu cu Cecilia Galliano, partenera sa de platou în cadrul piesei de teatru El precio de la fama.

View this post on Instagram

A post shared by IRINA BAEVA || FANS CHILE (@irinabaevachile_)

De asemenea, s-a scris că Irina Baeva l-ar fi înșelat pe Gabriel Soto cu fostul său partener, Emmanuel Palomares, cu care joacă în piesa de teatru Aventurera. Nimic din aceste idei nu s-au concretizat încă și acum actrița de origine rusă a spus adevărul în legătură cu posibila împăcare.

Citește și:

La trei luni de când și-au început viața pe drumuri separate, au fost surprinși în timp ce vorbeau ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. Acest lucru a reaprins bănuielile legate de o împăcare. La câteva ore de când a fost surprinsă alături de fostul partener, Irina Baeva a spus tot adevărul legat de viața sa sentimentală din acest moment, arată tvynovelas.com.

“Nu este nimic de comentat. Vă mulțumesc, copii, că sunteți aici.”, a spus antagonista din La historia de Juana. Astfel, bănuielile s-au reluat. În trecut, nu a exisat niciun fel de răspuns în ceea ce o privește. Acum se crede că foștii parteneri vor să reia totul într-o formă extrem de discretă, departe de ochii celor curioși. Irina Baeva își continuă prezența în mediul online, acolo unde publică nenumărate fotografii și filmulețe din cadrul proiectelor în care se implică.

Care a fost motivul pentru care s-au despărțit Irina Baeva și Gabriel Soto

Decizia a venit în urma mai multor speculații ce s-au răspândit pe parcursul mai multor luni de zile. A fost vorba despre o posibilită infidelitate din partea actorului. Acesta joacă în prezent alături de Cecilia Galliano în cadrul piesei de teatru El precio de la fama.

Citește și:

Ca o strategie, acesta a fost surprins în casa vedetei. Ulterior, s-a vehiculat că ar forma un cuplu. Cei doi însă au subliniat de mai multe ori faptul că sunt doar prieteni buni și au încercat să arate care este de fapt prețul pe care faimoșii sunt nevoiți să îl plătească.

De asemenea, s-a zvonit că Irina Baeva nu ar fi avut o relație bună cu fiicele actorului, Elisa Marie și Alexa. Această situație a fost lămurită ulterior chiar de către Gabriel Soto. Acesta are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 5 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate datorită proiectului în care este implicat. Cu toate că este unul dintre cei mai îndrăgiți actori de telenovele, în trecut a jucat un rol diferit.

În articolul

Irina Baeva rupe tăcerea în legătură cu presupusa împăcare cu Gabriel Soto. Află dacă foștii parteneri vor să-și reia relația de la zero

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp