Happy People
Irina Baeva susține că se teme pentru propria viață. Care este motivul

Publicat pe 27.09.2024 la 10:57. Actualizat pe 27.09.2024 la 11:25

Irina Baeva le-a vorbit jurnaliștilor despre teama pe care o are de ceva vreme. Spune că viața sa este în pericol și a oferit detalii despre acest gând.

Irina Baeva vorbește cu jurnaliștii pe aeroportul din Mexic. septembrie 2024

Getty Images

În fața abuzului mediatic pe care l-a suferit recent, Irina Baeva a punctat că se teme pentru viața sa. Odată cu despărțirea de Gabriel Soto, dar și participarea în cadrul piesei de teatru Aventurera, aceasta a fost criticată în repetate rânduri de internauți. De asemenea, diva din Rusia a demonstrat că empatizează cu Belinda în urma situației mai puțin plăcute pe care aceasta a trăit-o la Săptămâna Modei de la Paris.

Irina Baeva susține că se teme pentru propria viață

La fel ca multe alte vedete și Irina Baeva a primit invitația de a participa la Săptămâna Modei de la Paris. În aeroport însă, vedeta a trecut prin mai multe momente incomode din cauza reporterilor. Aceasta nu a ținut să-și ascundă starea, ba chiar a oferit și declarații, arată tvnotas.com.mx. Chiar dacă atenția a fost îndreptată către participarea sa la evenimentul anului în materie de modă, aceasta a încercat să expună faptul că se simte atacată de modul în care se realizează expunerea mediatică și felul în care este acostată de cele mai multe ori de către jurnaliști.

View this post on Instagram

A post shared by IRINA BAEVA (@irinabaeva)

Are 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 2 mii de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate pentru Săptămâna Modei de la Paris, acolo unde și aceasta a participat alături de nume mari.

Irina Baeva a specificat faptul că jurnaliștii îi cunosc foarte bine agenda și că în acest fel se simte foarte expusă riscurilor.

Citește și:

“Cum știți? Auziți, vreau să vă spun un lucru, aceste lucruri devin periculoase. În final, știți totul, e periculos.”, a punctat actrița. Reacția actriței i-a pus pe gânduri pe reporteri. Ea însăși a insistat că dorește să-și protejeze intimitatea într-o lume în care informația circulă cu foarte multă rapiditate și fără control.

Irina Baeva se află la Săptămâna Modei de la Paris

În ciuda tensiunii generate de către acest eveniment, vedeta a reușit să-și reia cursul normal al lucrurilor și să se îndrepte spre Paris, destinația finală.

“Adevărat vă spun, credeți-mă. Păi spune-mi unde suntem, ce face, eu nici măcar nu spun și voi deja știți. Cu astfel de lucruri trebuie avut grijă pentru că securitatea unei persoane este foarte importantă.”, a punctat fosta parteneră a lui Gabriel Soto. În ciuda situației, a descris plecarea la Săptămâna Modei de la Paris ca un vis devenit realitate.

Citește și:

“Cred că e printre lucrurile pe care le-am visat, m-am gândit că la un moment dat se va întâmpla. Nu mi-am imaginat vreodată, n-a fost ca un obiectiv, dar cred că va fi o experiență frumoasă. O să fiu acolo puține zile, dar nu vreau să dezvălui ceva.”, a spus actrița de origine rusă. De asemenea, Irina Baeva s-a arătat solidară cu Belinda. Aceasta din urmă s-a împiedicat pe podium în cadrul unei prezentări de modă de la Săptămâna Modei de la Paris. A fost ajutată de cântăreața Anitta și sprijinită de fani în mediul online.

“Nu contează de câte ori cazi, important este cum te ridici. A finalizat defilarea ca o regină ce este. Eu nu o să defilez, dar o să observ.”, a punctat ea.

În articolul

Irina Baeva susține că se teme pentru propria viață. Care este motivul

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp