Happy People
Julian Gil sărbătorește primul an de relație cu Valería Marín. Ce mesaj emoționat i-a transmis iubitei sale

Publicat pe 11.02.2021 la 12:46. Actualizat pe 11.02.2021 la 13:13

Dragostea plutește în aer pentru faimosul actor Julian Gil. După un divorț tumultos și o luptă aprigă pentru custodia copilului, starul a împlinit primul an de relație alături de noua sa iubire, Valeria Marin.

Julian Gil într-o vacanță împreună cu iubita sa, Valería Marín

Instagram

În anul 2016, Julian Gil a început o relație cu actrița Marjorie de Sousa, care din păcate, a fost una de scurtă durată. Cuplul s-a separat cu scandal în 2017. Motivul pentru care cei doi au ajuns la tribunal a fost băiețelul care a venit pe lume în urma poveștii lor de dragoste. Părinții au ajuns astfel la lupta pentru custodia micuțului Matías Gregorio Gil de Sousa.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Marjorie De Sousa ️ (@marjodsousa)

În prezent, amândoi au reușit să își reface viețile amoroase. Majorie de Sousa și-a găsit fericirea în brațele lui Alberto Gómez, care în urmă cu aproape 20 de ani i-a fost coleg de platou în telenovela „Pisica Sălbatică”.

Reprezentantul lui Marjorie a declarant anul trecut că celor doi îndrăgostiți „le merge foarte bine”, însă vedeta nu vrea deocamdată să facă declareții pe marginea acestui subiect.

Julian Gil sărbătorește primul an de relație cu Valería Marín

Mult mai puțin secretos este fostul ei partener de viață. Despre el știm că, în prezent, are o relație foarte frumoasă alături de Valería Marín, de meserie jurnalist sportiv. Cei doi nu s-au sfiit să împărtășească fotografii personale, de cuplu, cu fanii lor. Amândoi au postat imagini din vacanțe, ori selfie-uri în care apar unul lângă altul, cu zâmbete largi pe chipuri.

Cei doi au împlinit acum un an de când sunt împreună, iar cu această ocazie specială, Julian Gil i-a dedicat un mesaj emoționat partenerei sale.

Cuplul pare să se distreze foarte bine împreună, dar deocamdată niciunul nu se grăbește să ducă relația la următorul nivel. Actorul a întrebat-o însă pe Valeria dacă își dorește să îi rămână alături măcar încă un an de acum încolo.

„365 ️ @valmarin_r

La multi ani dragostea mea ...

Ești o regină ... TE IUBESC.

Mulțumesc pentru anul acesta plin râsete și draagoste.

Îmi rămâi alături încă un an? Mâine va fi o nouă zi, în care voi fi foarte ocupat să te sărut ”

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Julian Gil (@juliangil)

Protagonistul filmului „IIsus din Nazaret” (2019) a creat un videoclip cu numeroase fotografii, amintiri ale anului frumos trăit împreună.

La rândul său și frumoasa jurnalistă i-a făcut o dedicație partenerului ei, însoțită de o poză a lor pe o plajă pustie.

„10/02

Cine avea să spună că „să vedem cum va decurge” va fi atât de ușor și distractiv?

Ce pace sufletească îmi dai, cât de frumos este să te iubesc și cât de norocos sunt să te am. ‍️”, a scris ea pe Instagram.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Valeria Marín (@valmarin_r)

Citește și: Pablo Alboran este într-o formă de invidiat, la 31 de ani. Celebrul cântăreț spaniol continuă să facă furori Fernando Colunga nu va mai face parte din distribuția producției “Malverde: el santo patrón”

În articolul

Julian Gil sărbătorește primul an de relație cu Valería Marín

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp