Happy People
Motivul pentru care Anahi din trupa RBD a luat o pauză de la lumea artistică. Ce a povestit artista într-un interviu emoționant

Publicat pe 18.09.2024 la 08:52. Actualizat pe 18.09.2024 la 11:23

Frumoasa cântăreață Anahi din formația RBD, care a jucat în telenovela Rebelde, a făcut un anunț important care i-a întristat pe fani.

Anahi

Profimedia

Anahi, celebra cântăreață din trupa RBD, a făcut un anunț care i-a întristat și dezamăgit pe fanii ei. Într-un interviu recent, ea a mărturisit că are nevoie de timp pentru a se vindeca și de aceea ia o pauză de la lumea artistică.

Anahi a vorbit deschis despre sănătatea ei mentală

Interviul este unul sensibil, în care Anahi și-a pus sufletul pe tavă și și-a lăsat emoțiile descoperite. Artista a putut să vorbească deschis despre faptul că a luat în trecut o pauză de la industria de entertainment pentru că simțea că are nevoie de o pauză pentru a se canaliza pe sănătatea ei mentală.

Citește și:

Anahi a privit lucrurile cu maturitate și a vorbit despre prioritățile ei, în contextul în care este și mamă și are o familie frumoasă pentru care trebuie să fie acolo, prezentă.

Vedeta și-a motivat retragerea din muzică și cu siguranță nu va ezita pe viitor să fcă același lucru dacă va mai simți nevoia.

View this post on Instagram

A post shared by Anahi (@anahi)

“Când am decis să iau o pauză de la lumea artistică, venise momentul să am mai multă grijă de mine, să mă vindec de anumite lucruri, să-mi dau timp pentru mine”, a povestit artista.

Ultimele întâmplări din trupa RBD și conflictul cu Christian Chavez și-a pus amprenta pe celebra artistă care a simțit că are nevoie de o pauză de la tot pentru a-și găsi echilibrul interior.

“Cân aveam 14 sau 15 ani am avut o problemă de sănătate, e vorba de afecțiunea mea legată de alimentație. Fiind în centrul atenției, am fost mereu victim bullying-ului și asta m-a rănit profund. De ce să nu vorbesc despre asta? Cu timpul, ar trebui să vorbim despre tot ce ne deranjează”, a povestit actrița.

Citește și:

Ea a mai pus accentul și pe faptul că a încercat mulți ani să se apere de gurile rele și de faptul că nu a vrut să se simtă o victim. Chiar dacă toate lucrurile pe care i le-au zis cei din jur au durut, ea a știut cum să facă față provocărilor.

“Erau emisiuni TV unde eram invitată doar ca să se râdă de mine. Faptul că am crescut așa m-a făcut să fiu mai dură. A fost o vreme când la 25 – 26 ani devenisem persoana aia care simțea nevoia să se apere mereu și să răspundă urât la tot ce i se spune, fiind mereu în gardă. Când mă întâlneam cu reporterii, deja mă simțeam inconfortabil. A fost o perioadă grea în care nu mă recunoșteam și știam că am nevoie să mă vindec”, a mai povestit Anahi.

Apoi când s-a simțit pregătită, Anahi s-a întors în trupa RBD, iar revenirea ei a fost una puternică. Ea a știut de atunci că trebuie să pună mai mult accentul pe timpul ei liber și pe sănătatea mentală care e atât de importantă.

“Acum m-am întors cu inima liniștită, cu această versiunea a mea deja vindecată”, a mai adăugat Anahi potrivit tvnotas.com.

Citește și:
În articolul

Motivul pentru care Anahi din trupa RBD a luat o pauză de la lumea artistică. Ce a povestit artista într-un interviu emoționant

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp