Happy People
Motivul pentru care Osvaldo Rios, actorul din Abrazame Muy Fuerte, a părăsit micul ecran

Publicat pe 05.03.2021 la 19:00. Actualizat pe 05.03.2021 la 19:10

Osvaldo Rios este un celebru actor de telenovele și filme mexicane. În ciuda acestui lucru actorul a dispărut din atenția presei, când a renunțat la micul ecran. Se sa întâmplat cu unul dintre cei mai iubiți actori ai divertimentului internațional.

Osvaldo Rios la premiera "Elsa & Fred", 2014

Getty Images

Osvaldo Rios Alonso s-a născut pe 25 octombrie 1960, în Carolina, Puerto Rico. Acesta este un actor și cântăreț puertorican de succes. Telenovelele în care Osvaldo a fost distribuit sunt telenovele de mare impact, cu audiență în întreaga lume. Cariera sa în cinematografie a doborât recorduri și a câștigat anumite titluri de-a lungul timpului. Osvaldo Rios a fost personajul principal în producția Kassandra, producție care a fost cea mai bine vândută de până atunci. E cotat drept actorul care a jucat în telenovelele care s-au vândut în peste 100 țări, motiv pentru care a apărut în cartea recordurilor intitulată Guinness Book of World Records. Prin munca și premiile câștigate, Osvaldo a crescut considerabul locurile de muncă de la Televiziunea Mexicului. Unele dintre cele mai celebre producții în care actorul a jucat sunt: “Kassandra”, „Tres Destinos”, „La Viuda de Blanco”, „Rauzan”, „Triunfo del amor”.

View this post on Instagram

A post shared by Osvaldo Rios-Alonso (@osvaldoriosalonso)

Osvaldo a avut nenumărate interacțiuni cu lumea artelor, printre care se numără și muzica. Influențat de mediului înconjurător a studiat în San Juan basul și chitara. Pasiunea pentru muzică l-a îndemnat să-și formeze un grup, urmând mai apoi să descopere și talentul și plăcerea de a scrie cântece. A cântat pe scenele din Los Angeles, Miami, New York, Venezuela, Spania, Bulgaria și Puerto Rico.

View this post on Instagram

A post shared by Osvaldo Rios-Alonso (@osvaldoriosalonso)

Motivul pentru care Osvaldo Rios a dispărut din lumina reflectoarelor

A jucat în melodrame de succes precum „Kassandra” (1992), „Three destinations” (1993), „The white widow” (1996). Pe lângă faptul că a avut roluri importante în povești precum „Îmbrățișează-mă foarte tare” (2000), „Pisică sălbatică” (2002) și „Înger Rebelde” (2003).

Cu toate acestea, în 2004 cariera sa a scăzut din cauza unei probleme juridice care l-a făcut să ajungă în închisoare timp de 3 luni și încă 15 luni de eliberare supravegheată în Puerto Rico, potrivit Univision. În timpul înregistrărilor telenovelei „Ángel rebelde”, actorul a fost arestat la Miami, deoarece fosta soție Daisy Santiago l-a acuzat de violență domestică , proces care a început în 2000, deși problemele cuplului au apărut în 1996.

View this post on Instagram

A post shared by Osvaldo Rios-Alonso (@osvaldoriosalonso)

În timp ce își ispășea pedeapsa în afara închisorii, actorul a fost tratat de un psiholog și a fost supus „testelor toxicologice aleatorii”.

Evident că m-a afectat, la nivel personal am pierdut contracte [...] Era în 1996, este ceva despre care abia mai vorbesc, dar mi-a servit multe lecții, să fiu mai umil, să fiu mai puțin arogant, să-mi asum consecințele faptelor mele, să-mi arăt că sunt capabil să mă perfecționez, să mă dezvolt ca persoană ", a mărturisit actorul.

View this post on Instagram

A post shared by Osvaldo Rios-Alonso (@osvaldoriosalonso)

După problemele legale pe care le-a avut în trecut, actorul a avut o carieră intermitentă de actorie. După „Ángel rebelde”, s-a întors în 2006 în programe unitare și a înregistrat câteva telenovele în Statele Unite.

În 2009 a înregistrat telenovela „Corazón Salvaje” cu Eduardo Yáñez și Aracely Arámbula. Un an mai târziu a făcut parte din distribuția principală din „Triunfo del amor” (2010), unde a format un cuplu cu celebra și buna lui prietenă Victoria Ruffo.

În prezent, actorul își petrece perioada carantinei orașul natal Puerto Rică, unde își are reședința.

Citește și:
În articolul

Motivul pentru care Osvaldo Rios, actorul din Abrazame Muy Fuerte, a părăsit micul ecran

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp