Happy People
Natália Subtil vorbește despre relația dintre Bárbara Mori și micuța Mila. Cum se înțelege tânăra bunică cu nepoata sa

Publicat pe 29.08.2022 la 13:15. Actualizat pe 29.08.2022 la 14:13

Natália Subtil vorbește despre relația dintre Bárbara Mori și micuța Mila. Vedeta se află în plină dispută cu Sergio Mayer Mori și tatăl acestuia.

Natália Subtil se află pe covorul roșu în cadrul premierei "'The Musical Seven" în Mexic. 24 iunie 2021.

Getty Images

Natália Subtil se află în plină discuție cu fostul său partener Sergio Mayer Mori, tatăl fiicei sale Mila. Vedeta spune că fiul actriței Bárbara Mori nu își asumă responsabilitățile așa cum ar trebui și toată lumea trebuie să cunoască acest lucru. De asemenea, relația micuței cu nepoata rămâne cea de până acum.

Natália Subtil vorbește despre relația dintre Bárbara Mori și micuța Mila

Modelul de origine braziliană l-a denunțat public pe fiul actriței Bárbara Mori. Se pare că Sergio Mayer Mori nu ar mai fi contribuit cu niciun ajutor financiar în creșterea micuței Mila de mai bine de 5 luni. Cu toate acestea, în plină discuție cu fostul său partener, Natália Subtil vorbește despre relația dintre protagonista din “Rubi” și nepoata sa.

Natália Subtil se află în plin scandal mediatic cu Sergio Mayer Mori despre care susține că nu a mai ajutat-o în creșterea fiicei pe care o au împreună. Tatăl tânărului actor a fost cel care a oferit mai multe explicații presei, însă modelul l-a numit pe acesta „băgăcios”. În ceea ce o privește pe faimoasa Bárbara Mori, aceasta s-a ținut departe de certurile apărute însă a ținut întotdeauna legătura cu nepoata sa în vârstă de 5 ani.

View this post on Instagram

A post shared by Natália Subtil (@nataliasubtil)

“Bárbara o vede, totul este foarte formal. Bunica o vede când poate pentru că mai mereu este ocupată cu câte o producție.”, a mărturisit Natália Subtil într-un interviu acordat în cadrul “Venga la alegría”, potrivit Univision.com. Într-un alt interviu, modelul a declarat că protagonista din “Rubi” nu dorește să se implice în certuri care îl au în centru pe tatăl fiului său.

Citește și:

“Bárbara nu se amestecă în nimic, ea mereu este pe dinafară și mai ales cu bunicul micuței Mila. Nu vreau să aibă deloc de-a face cu Sergio Mayer.”, a explicat pentru “De primera mano”. În diversele interviuri pe care le-a oferit, Natália Subtil a declarat că tot ceea ce își dorește e ca Sergio Mayer Mori să se ocupe de cheltuielile financiare care îi revin pentru creșterea fiicei pe care o au împreună. Aceasta spune că de mai bine de 5 luni actorul nu a mai plătit pensie alimentară.

„Cer ce este drept, nu cer nimic care nu există. Cer ceea ce legea spune că există, școală, cheltuieli medicale, lucruri utile pentru școală, nu cer nimic din altă lume.”, a spus în cadrul 'Ventaneando'.

Ce acuzații îi aduce Sergio Mayer fotomodelului Natália Subtil

Sergio Mayer spune că Natália Subtil era o femeie căsătorită atunci când a rămas însărcinată cu fiul său și că de cele mai multe ori cerea bani diverșilor membri din familie printre care și lui Jaime Camil. Modelul spune că politicianul își dorește ca Sergio Mayer Mori să scape de responsabilități.

Citește și:

“Bunicul a dorit să se implice pentru că a crezut că cineva ar vrea să profite de pe urma relațiilor sale.”, a declarat actrița pe 23 august. Aceasta spune că nicio cerință nu este îndreptată către familia lui Sergio Mayer Mori, ci asupra sa personal. Natália Subtil își dorește ca tânărul să își asume responsabilitatea ca tată.

În articolul

Natália Subtil vorbește despre relația dintre Bárbara Mori și micuța Mila. Cum se înțelege tânăra bunică cu nepoata sa

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp