Sergio Mayer Mori este acuzat de Natália Subtil. Tânăra spune că nu primește pensie alimentară pentru fiica Mila

Publicat pe 19.08.2022 la 11:23 Actualizat pe 19.08.2022 la 12:22

Natália Subtil îl acuză pe Sergio Mayer Mori că nu trimite pensie alimentară pentru fiica Mila. Cei doi au pornit o adevărată ceartă în mediul online.

Sergio Mayer Mori poartă o salopetă și o bluză cu mânecă lungă și are ochelari

Sergio Mayer Mori în cadrul premierei piesei 'Defendiendo al cavernÌcola' . 8 august 2019

Getty Images

După ce Natália Subtil și Sergio Mayer Mori și-au încheiat relația, lucrurile au luat o întorsătură nu tocmai bună pentru cei doi proaspeți părinți. Actrița de origine braziliană îl acuză pe fiul actriței Barbara Mori și spune că a încercat să vorbească chiar și cu partenera actuală a acestuia pentru a rezolva problemele, însă nu i-a fost oferit niciun răspuns.

Sergio Mayer Mori este acuzat de Natália Subtil, fosta sa parteneră

Natália Subtil și Sergio Mayer Mori au format un cuplu și au împreună o fetiță pe nume Mila. Cu toate acestea, în prezent cei doi nu își mai vorbesc. De cele mai multe ori, certurile în mediul online sunt la ordinea zilei, așa cum s-a întâmplat și în cea mai recentă ipostază. Modelul a declarat că fiul Barbarei Mori nu ține să vorbească cu fiica sa.

Ba mai mult, Natália Subtil a încercat să o contacteze și pe Raquel Chavez, actuala parteneră a lui Sergio Mayer Mori, însă fără niciun răspuns. Cântăreața în vârstă de 34 de ani este mai mare cu 10 ani decât starul din noua versiune “Rebelde”. Aceasta spune că actorul nu și-a căutat deloc fiica și nu a întrebat de starea sa de sănătate în ultimele două luni. De asemenea, i-a fost retrasă pensia alimentară pe care trebuia să o primească din partea fostului partener.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Natália Subtil spune că fiul actriței Barbara Mori locuiește acum în Europa. Acesta nu și-a mai văzut fiica prin intermediul mesajelor video de două luni de zile. Vedeta spune că în acest fel micuța se va obișnui cu un tată care nu este niciodată prezent. Fosta parteneră a lui Sergio Mayer Mori a încercat să-l caute pe acesta pentru simplul fapt că Mila îi duce dorul. Același lucru s-a întâmplat și cu actuala parteneră a tânărului, Raquel Chavez. Natália Subtil spune că fiica sa va considera acest comportament ca fiind normal și astfel nu-l va vedea niciodată prezent pe tatăl său.

Mila s-a obișnuit să nu-și vadă tatăl, pe Sergio Mayer Mori

Sergio Mayer Mori a devenit tătic la vârsta de doar 17 ani, însă de un an nu și-a mai văzut fiica în persoană. Natália Subtil spune că acest lucru va dăuna relației dintre ei pe viitor.

„E o fetiță foarte inteligentă și s-a obișnuit să nu-și vadă tatăl prezent. Pentru ea a devenit o situație normală. Din păcate, răul se va vedea atunci când va crește.”, a transmis Natália Subtil, potrivit Univision.com. Natália Subtil mărturisește că relația tată-fiică se va deteriora mult mai rapid dacă lucrurile vor continua în acest fel.

Citește și: Thalia are o viață de film și vrea să o transfrome într-un film! Ce documentar pregătește diva latino, "La reina de nouvellas"

“De exemplu, atunci când merge la școală și i se cere să deseneze familia, ea nu îl desenează și pe el, doar pe mine. Și acum că a fost și Ziua Tatălui toți copiii au pus într-o cutiuță hârtii umplute cu tot felul de cuvinte drăguțe și eu i-am spus să o păstreze să i-o dea când o să-l vadă, dar ea mi-a zis că mi-o dă mie pentru că eu sunt și mama și tatăl ei.”, a continuat vedeta.

În ciuda distanței dintre micuță și tatăl ei în vârstă de 23 de ani, Mila nu a încetat să-și vadă familia din partea paternă. Aceasta a petrecut mai multe săptămânii alături de bunicii săi în Mérida, iar aceștia i-au spus că motivul pentru care nu a reușit să-l vadă pe tatăl său a fost din cauza lipsei de internet din Spania.

În articolul

Sergio Mayer Mori este acuzat de Natália Subtil. Tânăra spune că nu primește pensie alimentară pentru fiica Mila

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 1 mai 2024. Capricornii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Florin Piersic, operat de urgenţă. Marele actor s-a simţit rău în timpul unui spectacol la Cluj-Napoca
a1.ro
Sofia, fiica Andreei Bănică, s-a transformat într-o adevărată domnișoară. La ce schimbare de look a apelat la 14 ani
HelloTaste.ro
7 greșeli pe care le poți face atunci când prepari drob
Catine
Zodii care pot pune capăt unei relații toxice pe 1 mai 2024. Nativii care vor afla adevăratele sentimente ale partenerilor
useit.ro
Ecusonul smart care își propune să înlocuiască smartphone-ul. Cum ar funcționa dispozitivul inedit Ai Pin
as.ro
Ajuns la sapă de lemn, într-un azil pe care nu îşi permite să îl plătească, Irinel Columbeanu a primit cea mai bună veste!
MediCOOL
Ce să nu faci înainte de analize ca să fii sigur că ai rezultate corecte
Spynews
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
DeParinti
Ce măsuri e indicat să iei în cazul unei mușcături de căpușă. Greșelile care trebuie evitate
MediCOOL
Operația care te scapă de punga stoma. Cum să ai o viață normală după cancerul colorectal
HelloTaste
Pască cu aluat fraged cu ciocolată, mai gustoasă și mai aromată
x