Happy People
Noul film în care joacă Alfonso Herrera! Celebrul actor din Rebelde apare într-o producție inedită. Despre ce e vorba

Publicat pe 30.08.2024 la 10:07. Actualizat pe 30.08.2024 la 11:31

Celebrul actor Alfonso Herrera va juca într-o producție care va apărea pe o platformă populară de streaming.

Alfonso Herrera

Profimedia

Fanii actorului Alfonso Herrera, cel care a devenit celebru cu rolul său din telenovela Rebelde, sunt încântați să știe că îl pot vedea într-o producție inedită.

Actorul Alfonso Herrera joacă într-un nou film

Filmul se numește “Untamed Royals” și este o drama mexicană care urmărește povestea unor tineri adolescenți care comit diferite ilegalități, dar mereu scapă basma curată, fără să atragă atenția forțelor de ordine.

Citește și:

Cu toate acestea, adolescenții care nu sunt privilegiați sau care nu sunt într-o poziție de putere, uneori se lovesc de consecințele crunte ale sistemului și trebuie să își accepte pedepsele.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Alfonso Herrera (@ponchohd)

Filmul este o dramă de investigații, iar personajul principal, Javier, interpretat de Juan Pablo Fuentes Acevedo, își înscenează o crimă violentă cu ajutorul unui prieten, care e interpretat de actorul Fernando Cattori.

Din distribuție mai fac parte și alți actori ca Alfonso Herrera, Renata Manterola și Ximena Lamadrid. Filmul e regizat de Humberto Hinojosa Ozcariz și e produs de Tigre Pictures și BH5 Studios.

Citește și:

Trailerul noului film “Untamed Royals” a fost lansat pe 31 iulie 2024, iar filmul a apărut pe o platformă celebră de streaming pe 28 august 2024.

Alfonso Herrera este încântat de lansarea noului proiect. De curând, actorul din Rebelde a împlinit frumoasa vârstă de 41 ani și a făcut o postare pe contul lui de Instagram acolo unde toți fanii i-au făcut urări.

Actorul, cunoscut și ca Poncho de pe vremea când cânta în trupa RBD, are peste 4,4 milioane de urmăritori pe contul său de Instagram, iar mulți dintre fanii săi sunt foarte actrivi.

Filmul “Untamed Royals” a fost lansat chiar de ziua lui de naștere, iar asta i-a adus și mai multă bucurie artistului care a făcut parte din trupa RBD.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Alfonso Herrera (@ponchohd)

De-a lungul anilor, actorul a impresonat cu carisma sa și talentul actoricesc care i-au adus multe premii și mult mai multe proiecte pe care le-a acceptat cu bucurie.

El a jucat în multe telenovele și filme de succes, iar printre cele mai cunoscute se numără Amar te duele, Volverte a Ver, Asi es la suerte, Rebelde, RBD La Familia, The Perfect Dictatorship, The Chosen, Me Case con Un Idiota The Boy and the Heron, Migration, Rebel Moon Part Two- The Scargiver.

Citește și:
În articolul

Noul film în care joacă Alfonso Herrera! Celebrul actor din Rebelde apare într-o producție inedită. Despre ce e vorba

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp