Happy People
Prima ședință foto a bebelușului Ximenei Duque. Cum arată noua membră a familie

Publicat pe 03.03.2021 la 18:25. Actualizat pe 03.03.2021 la 18:31

Skye Adkins, noua membră a familiei Ximenei Duque, este deja vedetă pe rețelele de socializare. Actrița a făcut făcut publice câteva fotografii cu micuța Skye, iar acestea au topit internetul de-a dreptul.

Getty Images

Așteptarea a luat sfârștit, iar fanii Ximenei Duque au în sfârști ocazia de a o vedea pe cea mai nouă membră a familie, Skye. Cuplul format din Jay Adkins și Ximena Duque au topit inimile fanilor de pe Instagram când s-au fotografiat alături de noul-născut al familiei.

După o sarcină deloc ușoară în care frumoasa actriță a ajuns să fie spitalizată în neumărate rânduri din cauza coronavirusului, micuța Luna se bucură deja de sora mai mică acasă și a fost, de asemenea, inclusă la această frumoasă ședință foto, potrivit peopleenespanol.

Ximena Duque, o mamă împlinită

View this post on Instagram

A post shared by Ximena Duque-Adkins (@ximenaduque)

O prezentăm pe Skye. O prințesă pe care o iubim din tot sufletul ... O vrem, o visăm și Dumnezeu tatăl a trimis-o la noi, ne-a dat privilegiul de a ne alege să fim părinții ei, ghidul ei, refugiul ei . Angajamentul nostru să îi oferim tot ce este mai bun în lume, a scris Ximena pe rețelele de socializare.

La o altă fotografie, în care sunt surprinse împreună Luna și Skye, actrița a împărtășit cu fanii ei un mesaj și mai emoționant, care a trezit în toate femeile din lume sentimentul matern.

"Inima mea este FERICITĂ, este completă, cele două prințese ale mele de vis au venit, fără îndoială, să ne completeze viața. Luna își va avea cel mai bun prieten pentru viață și Cristan va avea mici prințese care îl vor răsfăța mereu".

A post shared by Ximena Duque-Adkins (@ximenaduque)

Prin intermediul postărilor, Ximena i-a mulțumit și soțul ei, Jay Adkins, care a fost alături la fiecare pas de ea și a făcut totul posibil. Ximena mărturișește că Jay este un tată exemplar, la care a visat toată viața ei și este sigură de faptul că îi așteaptă o viață de aventuri alături de cele doua fiice ale lor.

De asemenea, actrița a avut cuvinte speciale și pentru fiul ei Christan: „Mulțumesc că m-ai învățat să fiu mamă, alături de tine am cunoscut dragostea adevărată”.

View this post on Instagram

A post shared by Ximena Duque-Adkins (@ximenaduque)

Reacțiile au fost rapide: „Toată lumea este frumoasă!”, a adăugat Carolina Sandoval, în timp ce Rashel Díaz a comentat cu: „Am murit de dragoste, prietene! Ce frumusețe. Dumnezeu este foarte bun și perfect. Dumnezeu să te binecuvânteze întotdeauna”.

Citește și:
În articolul

Prima ședință foto a bebelușului Ximenei Duque. Cum arată noua membră a familie

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp