Happy People
Sıla Türkoğlu își surprinde fanii cu un nou look. Cum arată vedeta în prezent

Publicat pe 05.02.2024 la 13:34. Actualizat pe 05.02.2024 la 14:14

Sıla Türkoğlu revine în mediul online cu un look complet nou. Fanii nu au mai recunoscut-o pe vedeta din Moștenirea.

Sıla Türkoğlu a jucat în serialul Moștenirea timp de 2 sezoane

Happy Channel

Sıla Türkoğlu este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. De-a lungul timpului a fost apreciată pentru felul natural în care s-a arătat în fața fanilor, dat fiind proiectele în care s-a implicat. Una dintre imaginile cu vedeta înainte de a deveni celebră a devenit virală în mediul online.

Sıla Türkoğlu își surprinde fanii cu un nou look

Internauții care au urmărit-o pe vedetă încă de la început au observat cu ușurință micile modificări în ceea ce privește stilul său personal. Cea mai recentă dintre imaginile postate pe rețelele sociale i-a luat prin surprindere pe cei mai mulți dintre prietenii virtuali. Mulți se întreabă acum dacă vedeta nu a ținut să urmeze pașii altor colege și să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni. Are peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe.

View this post on Instagram

A post shared by Sıla Türkoğlu (@silaaturkoglu)

Cea mai recentă dintre acestea este o colaborare cu un brand important de bijuterii. A ținut să publice câteva cuvinte în această privință și fanii s-au grăbit să lase comentarii.

Citește și:

“Pentru mine dragostea este o nouă călătorie, se dezvoltă și se adaugă vieții ca o valoare. Este o legătură specială cu munca mea pe care o fac cu pasiune, este unică. Este o sursă de putere care ne arată cum să depășim momentele dificile împreună.”, a scris vedeta. A primit peste 7 mii de comentarii, însă nu este de mirare având în vedere cât de mult este apreciată pe rețelele sociale.

Născută pe 18 aprilie 1999 în Izmir, a început să joace în seriale de la vârsta de 19 ani. Cel mai recent proiect profesional al său este Șerbet de afine, însă serialul care a transformat-o într-o vedetă în adevăratul sens al cuvântului este Moștenirea. A jucat și un rol secundar în Jurământul.

S-a zvonit că ar fi format un cuplu cu colegul de platou Halil Ibrahim Ceyhan, însă în cele din urmă s-a dovedit că această idee a fost una falsă.

Sıla Türkoğlu a format un cuplu cu Alp Navruz

După ce o perioadă au decis să-și ascundă legătura amoroasă, s-a dovedit că cei doi au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din Turcia. Vara lui 2023 și-au petrecut-o împreună și astfel au apărut împreună în cadrul celor mai multe evenimente personale. Dacă fanii credeau că sentimentele lor vor continua, iată că au avut o altă surpriză.

Citește și:

Aceștia s-au despărțit și au decis să continuie separat pe drumul vieții. Actorul a mai format un cuplu cu o altă actriță cunoscută. Este vorba despre Ayça Ayşin Turan, cea cu care a jucat împreună în Povestea de pe insulă. Nu mai este deloc secretă această relație care a reușit să rămână pe primele pagini ale publicațiilor din Turcia o lungă perioadă de timp.

De când a părăsit proiectul Moștenirea, actrița a decis să se expună tot mai mult pe rețelele sociale, mai exact pe contul personal de instagram. Și-a demonstrat calitățile în modă și a experimentat cele mai inedite ținute.

În articolul

Sıla Türkoğlu își surprinde fanii cu un nou look. Cum arată vedeta în prezent

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp