Happy People
Sıla Türkoğlu iubește din nou. Cine este noul partener al vedetei din Turcia

Publicat pe 03.09.2024 la 12:56. Actualizat pe 03.09.2024 la 13:20

Protagonista din Moștenirea este mai fericită ca oricând. Sıla Türkoğlu iubește din nou după ce a format un cuplu cu actorul Alp Navruz.

Sıla Türkoğlu are un nou partener după ce s-a iubit cu Alp Navruz

Instagram

Vedeta din Turcia cunoscută de fani pentru rolurile din Jurământul, Moștenirea și Șerbet de afine se află într-o nouă relație. Cei doi au participat recent în cadrul unui eveniment emoționant, acolo unde au anunțat oficial că sunt un cuplu.

Sıla Türkoğlu iubește din nou

Deși s-a aflat abia acum, se pare că cei doi se iubesc de ceva vreme. Au luat parte la o nuntă în Mardin, Turcia și au fost surprinși zâmbind. Aceasta a devenit în doar câțiva ani una dintre cele mai apreciate actrițe din țara natală. Are pe contul personal de instagram peste 2 milioane de prieteni virtuali, acolo unde până în prezent a publicat peste 100 de fotografii și filmulețe.

View this post on Instagram

A post shared by Sıla Türkoğlu (@silaaturkoglu)

Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în vacanță, acolo unde Sıla Türkoğlu s-a bucurat la fiecare pas. Situațiile surprinse au demonstrat acest lucru fără doar și poate. Dacă în urmă cu doar câteva luni forma un cuplu cu Alp Navruz din Ține-mă de mână, iată că acum iubește din nou.

Este vorba despre antreprenorul turc Ata Ayyıldız. Deși după despărțirea de actorul celebru aceasta nu și-a mai deschis inima, iată că acum lucrurile stau cu totul altfel. Deși a fost asociată deseori cu colegul său de platou din Șerbet de afine, iată că adevărul este cu totul altul.

Citește și:

Alături de noul său partener, actrița din Moștenirea a luat parte la o nuntă și a fost surpriză în ipostaze intima. Nu au făcut nicio declarație și nu au postat în socia media la scurtă vreme după terminarea nunții, însă aceasta a părut într-adevăr plăcută pentru cei doi.

În ceea ce privește planurile profesionale ale vedetei, iată că în curând va începe un nou sezon din Șerbet de afine, ceea ce o va aduce din nou pe Sıla Türkoğlu în rol principal. Ea este Doğa în faimoasa producție, arată en.haberler.com.

Sıla Türkoğlu, o actriță rezervată cu viața sa privată

Deși s-a spus că formează un cuplu cu colegul de platou din Moștenirea, niciodată nu s-a confirmat sau s-au infirmat aceste zvonuri. Halil Ibrahim Ceyhan a avut întotdeauna cuvinte frumoase de spus la adresa sa.

Dacă în trecut și-a ales ca partener un actor, de data aceasta este vorba despre un om de afaceri turc. Chiar dacă cei doi nu au postat fotografii de cuplu, iată că situațiile ascunse din mediul online nu au putut să-i păcălească pe fani.

Citește și:

În trecut, Ata Ayyıldız a avut o relație cu modelul Betül Çakmak. Legătura cu Sıla Türkoğlu a venit într-un moment cu totul neașteptat și fanii se bucură acum că vedeta lor preferată și-a deschis inima către o nouă poveste de iubire. Născută pe 18 aprilie 1999, aceasta a avut un rol secundar în producția Jurământul ca mai apoi să fie distribuită în rol de protagonistă pentru serialul Moștenirea. Nu mai este necesar de explicat faptul că a reușit să aibă o performanță deosebită.

Cu toate acestea, după doar două sezoane a decis să-și schimbe perspectiva și să lucreze într-un alt proiect. Deși a fost o problemă mai mult legală, vedeta nu s-a exprimat pe rețelele sociale.

În articolul

Sıla Türkoğlu iubește din nou. Cine este noul partener al vedetei din Turcia

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp