Happy People
Sora faimoasei Hande Erçel a optat pentru o schimbare de look. Cum arată în prezent Gamze Erçel

Publicat pe 12.09.2024 la 11:30. Actualizat pe 12.09.2024 la 10:01

Gamze Erçel le-a prezentat fanilor din mediul online noua schimbare de look. Vedeta din Turcia a optat pentru o tunsoare scurtă.

Sora faimoasei Hande Erçel a optat pentru o schimbare de look

Instagram

Hande Erçel este fără îndoială una dintre cele mai cunoscute vedete din Turcia la acest moment. Actrița a făcut parte din serialul Dragostea plutește în aer, producție care este difuzată și pe Happy Channel. Sora sa, Gamze Erçel, este de asemenea recunoscută în mediul online.

Sora faimoasei Hande Erçel a optat pentru o schimbare de look

Tânăra de origine turcă a ajuns să fie pe primele pagini ale publicațiilor locale atât datorită vieții sale private cât și activității din mediul online. Este mămica unei fetițe pe care Hande Erçel continuă să o prezinte fanilor de pe rețelele sociale. Noua schimbare de look a frumoasei Gamze Erçel i-a luat prin surprindere pe internauți.

View this post on Instagram

A post shared by Gamze Erçel Yıldırım (@gamze_ercel)

Dacă până acum tânăra vedeta purta părul lung, de data aceasta a optat pentru o tunsoare scurtă, după cum se poate observa pe propriul cont de socializare. Singura soră a protagonistei din Dragostea plutește în aer are peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe.

Citește și:

Gamze Erçel s-a căsătorit cu Caner Yıldırım în 2019 și a devenit rapid un fenomen pe rețelele sociale. Aceasta colaborează în repetate rânduri cu branduri importante și primește mii de comentarii și aprecieri din toate colțurile lumii. Recent a dorit să-și reîmprospăteze imaginea.

“Iubesc tunsoarea asta”, “Foarte frumoasă”, “Este această fată din Turcia?”, “Minunat”, “Mă întreb de ce ai făcut așa târziu schimbarea asta”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Hande Erçel a fost prima care i-a oferit un comentariu. Născută pe 18 ianuarie 1992 în Turcia, aceasta se află printre cele mai bogate vedete din țara natală.

De cealaltă parte, sora sa celebră a participat recent la Festivalul de film de la Cannes, acolo unde a primit invitația unui brand celebru. A purtat o rochie roșie și a reușit să întoarcă toate privirile.

Prezența faimoasei Hande Erçel la Cannes a lansat dezbateri în mediul online

Sosirea sa pe covorul roșu la unul dintre cele mai prestigioase evenimente a creat dezbateri serioase în mediul online. Dacă unii i-au lăudat alegerea vestimentară, alții au spus că s-a creat o eroare. Au fost și cei care au judecat-o pentru felul în care arată în prezent. Aceasta continuă să fie una dintre cele mai apreciate vedete din mediul online. Are peste 30 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde a publicat până acum peste 700 de fotografii și filmulețe.

Citește și:

Printre producțiile celebre în care a jucat Hande Erçel se numără Azize în 2019, dar și Siyah Inci între 2017 și 2018. Producția Așk Laftan Anlamaz alături de Burak Deniz s-a bucurat de un adevărat succes în rândul fanilor. Între 2020 și 2021, actrița a format un cuplu cu colegul de platou din Dragostea plutește în aer, Kerem Bursin.

Când toată lumea credea că cei se vor căsători, iată că timpul a spus altceva despre relația lor. În prezent, Hande Ercel formează un cuplu cu afaceristul Hakan Sabanci. Cei doi urmează să se căsătorească, însă până în prezent nu se cunosc toate detaliile.

În articolul

Sora faimoasei Hande Erçel a optat pentru o schimbare de look. Cum arată în prezent Gamze Erçel

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp