Care este cel mai important aspect într-o relație în viziunea actriței Hande Erçel. Ce a declarat vedeta

Publicat pe 10.07.2024 la 15:16 Actualizat pe 10.07.2024 la 15:49

Hande Erçel vorbește într-un interviu recent despre relația de iubire și cum anume o gestionează în ciuda programului încărcat. Vedeta își continuă proiectele profesionale.

actriță zâmbește

Care este cel mai important aspect într-o relație în viziunea actriței Hande Erçel

Getty Images

Vedeta din Dragostea plutește în aer se află de ceva vreme pe primele pagini ale publicațiilor cu viața sa profesională, dar mai ales personală. A vorbit într-un interviu recent despre relația cu Hakan Sabancı, familie și lucrurile cu care empatizează în principal.

Care este cel mai important aspect într-o relație în viziunea actriței

Una dintre cele mai populare actrițe în prezent se află întotdeauna în atenția fanilor. A demonstrat că este un nume valoros în industria filmului, dar a evidențiat și pasiunea sa pentru modă și frumusețe. Și-a creat o comunitate de peste 30 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 700 de fotografii și filmulețe.Recent a apărut pe coperta unei reviste celebre, acolo unde a oferit de asemenea și un interviu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

“Mă aflu într-o perioadă foarte calmă și productivă. Sunt într-o perioadă în care mă entuziasmez datorită inovațiilor, mă bucur de ceea ce se întâmplă și mă simt calmă și entuziasmată în același timp.”, a punctat actrița. În ceea ce privește relațiile, aceasta a lăsat să se înțeleagă faptul că respectul este foarte important.

Citește și: Sora actriței Hande Erçel publică o fotografie emoționantă cu fiica sa. Micuța Mavi nu mai suferă de cancer

“Cred că respectul este ceea ce ține o relație în balanță. Cred că atunci când amândoi respectă spațiul personal și ceea ce gândesc s-a ajuns la cel mai important lucru într-o relație.”; a transmis aceasta. Hande Erçel nu a uitat să puncteze care sunt cele mai importante lucrur în viața sa și cum este de fapt atunci când nu se află pe platourile de filmare.

“De obicei sunt foarte calmă. Nu aș vrea să fiu văzută atunci când nu mai sunt calmă. Totuși, este foarte greu pentru mine să ajung în acel punct. De cele mai multe ori iau decizii raționale și îmi ascult inima. Vocea inimii mă ghidează de obicei către adevăr.”, a spus.

Ce spune Hande Ercel despre familia sa

Cu toate că este o vedetă de succes, nu uită că cele mai importante lucruri sunt cele pe care nu le poți cumpăra cu bani. De asemenea, nu a uitat să puncteze că timpul petrecut cu familia este cel mai important în viziunea sa.

“Familia este totul pentru mine. Cu venirea lui Mavi, relația cu sora mea s-a transferat într-o altă dimensiune. O dragostea pe care nu o pot descrie. Mavi are o legătură foarte specială cu mine. Încerc să fiu cu ea în orice moment și să creăm amintiri pentru a întări această legătură pe care o avem.”, a declarat vedeta.

Citește și: Care este suma fabuloasă pe care Hande Erçel a câștigat-o în primele 6 luni ale anului 2024. Vedeta continuă să călătorească alături de partenerul Hakan Sabancı

În cele mai multe dintre fotografiile publicate pe internet o putem vedea pe actriță în călătoriile sale pe care le-a realizat alături de partener. De asemenea, nu putem lăsa trecute cu vederea momentele simple alături de cei dragi. Născută pe 24 noiembrie 1993 în Turcia, aceasta este recunoscută pentru rolurile din Dragostea plutește în aer, Bambașka Biri și Așk Laftan Anlamaz. A lucrat pe aceleași platourile de filmare alături de Burak Deniz și producțiile menționat au fost un real succes. S-a zvonit că vedeta ar renunța la carieră, însă aceasta se pregătește pentru un nou proiect.

În articolul

Care este cel mai important aspect într-o relație în viziunea actriței Hande Erçel. Ce a declarat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 8 septembrie 2024. Berbecii sunt sfătuiți să-și sărbătorească realizările. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Profesoara româncă ucisă în atacul din Georgia, eroină pentru SUA. Christina Irimie s-a aruncat în faţa gloanţelor ca să-i salveze viaţa unei eleve
a1.ro
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
HelloTaste.ro
Ghiveci de legume pentru iarnă. Rețeta care adună toată savoarea legumelor la un loc
Catine
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
useit.ro
Experții au dezvăluit secretul dunelor de nisip sub formă de stea. Ce se întâmplă în deșert, de fapt
as.ro
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: „Ai un suflet minunat”
MediCOOL
Efectele folosirii bicicletei eliptice. Cât de eficient este acest aparat de fitness
Spynews
„Ați divorțat amândouă?”. Cum răspund Adriana și Karmen Simionescu întrebării care stă pe buzele tuturor
DeParinti
Ce să faci când copilul nu vrea la școală. Sfaturile specialiștilor
MediCOOL
Cele mai frecvente alergii de toamnă. Prin ce simptome se caracterizează și cum le poți gestiona
HelloTaste
Cobbler cu afine. Rețeta unui desert simplu și delicios
x