Happy People
Surpriza neașteptată pe care Alina Boz a primit-o din partea lui Umut Evirgen. “Nu-mi place să-mi fac planuri”

Publicat pe 14.04.2024 la 18:30. Actualizat pe 14.04.2024 la 18:33

Alina Boz a primit o surpriză neașteptată din partea lui Umut Evirgen. Cei doi s-au căsătorit recent și au încheiat orice urmă de îndoială în privința relației lor.

Surpriza neașteptată pe care Alina Boz a primit-o din partea lui Umut Evirgen

Instagram

Alina Boz și Umut Evirgen s-au căsătorit în urmă cu o lună. Astăzi, regizorul turc o impresionează pe soția sa cu o surpriză neașteptată. Dacă mulți credeau că relația lor nu are niciun viitor, acum totul a căpătat sens.

Surpriza neașteptată pe care Alina Boz a primit-o din partea lui Umut Evirgen

Neașteptata veste că Alina Boz și Umut Evirgen formează un cuplu i-a șocat pe toți. Nu a durat mult până când vedeta din Ține-mă de mână să anunțe faptul că s-a căsătorit cu partenerul său. Chiar dacă la început au existat speculații în legătură cu regizorul turc, acum toate ideile preconcepute s-au risipit.

View this post on Instagram

A post shared by Umut Evirgen (@evirgenumut)

La scurt timp după celebrarea nunții, îndrăgostiții nu au optat pentru o lună de miere, însă Alina Boz a fost cea care a lămurit întreaga situație. Surprinși de jurnaliști într-un district din Turcia, s-a aflat că Umut Evirgen i-a oferit faimoasei sale soții o surpriză de proporții, arată onedio.com.

Citește și:

În urmă cu șase luni, Alina Boz își anunța relația printr-o fotografie publicată în mediul online. Nu a durat mult să-și reia viața amoroasă, cu toate că s-a despărțit de fostul său partener cu care urma să se căsătorească. Lucrurile stau acum cu totul altfel, asta pentru că pe 2 decembrie vedeta a îmbrăcat pentru prima oară rochia de mireasă.

Nunta a avut loc în Emirgan și au fost invitați de seamă. Fiecare detaliu a fost discutat pe rețelele sociale. Întrebat de jurnaliști cum procedează într-o relație, Umut Evirgen a menționat că nu este genul de bărbat care să-și planifice evenimentele care au loc în viața sa.

“Am adus-o pe Alina la expoziția de artă imediat cum s-a trezit, asta a fost ultima surpriză.”, a spus acesta. Alina Boz este una dintre cele mai cunoscute vedete din Turcia la momentul actual cu peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 80 de fotografii și filmulețe.

Alina Boz și Umut Evirgen s-au îmbolnăvit de gripă

Cu toată atenția îndreptată asupra lor, Alina Boz și Umut Evirgen au răspuns mai multor întrebări lansate de jurnaliști. Printre detalii, a fost soțul actriței cel care a menționat că s-au îmbolnăvit de gripă și au fost nevoiți să se odihnească.

Citește și:

“Am fost foarte bolnavi. Am avut gripă. Am făcut vaccinul în această dimineață. Am stat la pat 12 zile.”, a spus Umut Evirgen. În ceea ce privește luna de miere, bărbatul a menționat că sănătatea este prioritară în acest moment.

“Avem o treabă legată de muncă și mergem acolo. După cum știți, am supraviețuit unei gripe foarte puternice și suntem acasă. Lucrurile s-au dat puțin peste cap, dar mulțumită lui Dumnezeu că suntem bine acum.”, a menționat Umut Evirgen. În ceea ce o privește pe Alina Boz, aceasta a menționat că anul 2023 a fost unul bun pentru ea și că planurile de călătorie vor fi în luna ianuarie.

“A fost un an bun pentru mine. Nu am plănuit nimic pentru revelion, dar o să plecăm în ianuarie.”, a menționat.

În articolul

Surpriza neașteptată pe care Alina Boz a primit-o din partea lui Umut Evirgen. “Nu-mi place să-mi fac planuri”

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp