Happy People
Vlad Gherman s-a mutat într-un nou apartament. Cum arată casa artistului

Publicat pe 25.02.2021 la 11:15. Actualizat pe 25.02.2021 la 11:47

A venit momentul marii schimbări pentru Vlad Gherman. Actorul s-a mutat singur, într-un nou apartament. A pregătit totul cu grijă, iar fanii au acum posibilitatea de a-l vizita, prin intermediul unui tur virtual.

Vlad Gherman le-a făcut fanilor turul noului său apartament

Instagram

Ajutat de un prieten, tânărul s-a pus pe treabă. Primul pas pe care l-a făcut celebrul actor din serialul „Adela” a fost să meargă într-un magazin de bricolaj, de unde și-a ales mobila și câteva decorațiuni. Întreaga sa aventură a fost filmată de către însoțitorul său.

„Momentul mult așteptat a sosit. Prieteni, aceasta este cheia de la noul apartament ghermanial.”, a spuse el încântat, în mașină.

În prima parte a videoclipului, Vlad face un prim tur al locuinței, aproape așa cum a cumpărat-o. Se vede cu ochiul liber că aceasta este pregătită doar parțial.

„De data asta nu mai e nicio minciună, acesta este apartamentul în care urmează să mă mut. După cum vedeți am adus o mică parte din lucrurile pe care le-am cumpărat. Mai sunt foarte multe lucruri de luat.”, a precizat el, din start.

Ulterior, el le arată fanilor o mare parte din întreg procesul de amenajare. Actorul a meționat că filmulețele au fost realizate timp de o săptămână, cât a durat totul.

Cum arată noul apartament în care Vlad Gherman s-a mutat

Nerăbdător, artistul și-a dezvăluit planurile încă de la început, iar pe parcursul filmării, ceea ce și-a imaginat inițial devine, ușor, ușor, realitate.

„Voi schimba destul de multe lucruri, vreau să iau niște plante, vreau să pun niște beculețe mai ciudățele, o să schimb televizorul.”, a spus actorul.

Apartamentul are două camere: un living spațios, un dormitor matrimonial, o baie și o bucătărie mare unde Vlad Gherman poate să gătească în voie. După cum se observă în imagini, suprageria dă înspre bucătărie, despre care Vlad a spus că este chiar prea spațioasă pentru ce are el nevoie. Mai mult decât atât, ușor rușinat, actorul a împărtășit un secret: faptul că la 28 de ani nu știe să își spele rufele la mașină.

„Cu ocazia asta poate învăț și eu să spăl.”, s-a amuzat el.

Întreg apartamentul este alb, modern și de bun-gust. Dormitorul este unul minimalist, cu un dulap de lemn bej, încastrat în perete.

Pe parcursul vlog-ului Vlad a arătat cum a făcut toate schimbările pe care și le-a propus. Dintr-un apartament fără personalitate, el și-a pus amprenta și i-a dat culoare, după propriul său plac.

Actorul și-a făcut propriul home cinema chiar la el în sufragerie, unde se poate admira mai bine în serialele în care apare, ori se poate juca pe consolă la o calitate superioară. Așadar, televizorul micuț a fost înlocuit cu unul smart, enorm. Sub blatul pe care este așezat, a montat becuri led multicolore.

Am văzut și că fostul iubit al Cristinei Ciobănașu este un adept al curățeniei. În imagini el a curățat baiaa spălat vasele, a pus lenjeria de pat, iar final, totul strălucește. De asemenea, este un iubitor al plantelor decorative, pe care le-a împrăștiat prin întreaga casă.

Apartamentul are și un balcon cu terasă mare ce dă înspre oraș, către un peisaj de senzație. Actorul a pus beculețe, a amplasat o măsuță pe care a așezat strategic un pahar de vin și o lumânare. Este locul perfect pentru o cină romantică alături de viitoarea sa iubită, mai ales la apus de soare după spusele sale.

„Frumos e că în partea asta apune soarele și se vede cerul...”, a dezvăluit artistul.

Citește și:
În articolul

Vlad Gherman s-a mutat într-un nou apartament. Cum arată casa artistului

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp