CulTour 2021: Întrebări de la fani pentru actorii din serialul Adela. Criss și Vlad vor mai fi împreună?

Publicat pe 24.02.2021 la 17:40 Actualizat pe 24.02.2021 la 18:08

Într-o ediție specială a emisiunii CulTour, toți actorii serialului au primit întrebări de la fani. Cei care timp de 9 ani le-au urmărit evoluția lui Criss și Vad în calitate de cuplu, au sperat că poate un rol împreună va reuși să îi apropie din nou.

Imagine din serialul Adela: personajul Mihai între Adela și Andreea

Ce întrebări au avut fanii pentru actorii din serialul „Adela”

Happy Channel

Urmăritorii serialului „Adela” au avut ocazia specială de a afla răspunsurile la propriile lor curiozități. Telespectatori de toate vârstele le-au adresat întrebări actorilor, prin intermediul rețelelor de socializare.

În cadrul emisiuni CulTour, difuzată de luni până vineri la Happy Channel, nimeni nu a scăpat neîntrebat. Subiectele abordate au fost cât se poate de diversificate. De la situația pandemiei, până la cum se filmează scenele de dragoste. Vedetele nu au avut nimic de ascuns.

Întrebări de la fani

Scene de dragoste sau de comedie?

La această întrebare au răspuns întocmai protagonistele serialului: surorile Adela și Andreea. Oana Moșneagu s-a arătat foarte dezivoltă și a spus cu mare încredere că preferă prima opțiune.

Oana Moșneagu (Andreea): „Din punctul meu de vedere oricum n-are nicio treabă una cu alta. O secvență de dragoste nu mi-e chiar atât de greu. Reușesc să fac ceva dintr-o situație de genul acesta. Atunci când vine vorba de comedie e nevoie de tehnică. Comedia e matematică, un ritm anume. O secvență de dragoste, cred că, cu puțină obișnuință și dezinvoltură și asumare o poate face mai oricine.”

Diferența dintre cele două fete se poate remarca și în viața de zi cu zi. Mara a răspuns cu timiditate că ea este, mai degrabă, adepta scenelor de comedie.

Mara Oprea (Adela): „Sunt foarte diferite. Depinde și cu cine și ce trebuie să faci în secvența de dragoste. Cred că o secvență de comedie aș zice.”

Cum se filmează pe timp de pandemie?

Însuși marele magnat, patron al unei celebre televiziuni, Paul Andronic, a lămurit acest aspect. Actorul este fericit că, în ciuda vremurilor grele pe care le trăim, acest serial a putut fi realizat. El a ținut să specifice, în mod foarte clar, că toate regulile de igienă și distanțare impuse de pandemie, sunt respectate cu strictețe pe platoul de filmare.

Mihai Constantin (Paul Andronic): „E dificil, cred că toată lumea a spus lucrul ăsta. E dificil că trebuie să te gândești, noi acum stăm fără mască pentru că, în primul rând ne-am testat și doi: e destul de aiurea să ne prezentăm așa. Nici nu ne vedeți bine, nu se poate. (...) E dificil, dar ne bucurăm că putem lucra și vă putem oferi ceva.”

Cum e atunci când uiți o parte din scenariu?

A fi actor implică o memorie de elefant. Multă lume se întreabă cum este posibil să reții atâtea replici, pe care să le joci cu naturalețe. De aici vine întrebarea firească de mai sus.

Alecsandru Dunaev (Mihai): „E foarte frumos când uiți o parte din scenariu și te uiți la partener și nu știi ce să zici și nici el nu știe ce se întâmplă cu tine, dar e ok pentru că se dă stop și se reia. Dar să vezi cum e să uiți o parte de text și să fii pe scenă, cu publicul în față.”

Criss și Vlad vor mai fi împreună?

Recent, îndrăgitul cuplu format din Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-a separat. Anunțul despărțirii a fost un adevărat șoc, mai ales pentru fanii care au crescut odată cu ei și muzica lor. Cei doi au început relația, în urmă cu 9 ani, chiar pe platourile de filmare.

Oamenii au sperat că poate, un rol de cuplu în serial îi va duce spre o împăcare. Vlad pare încă vizibil afectat de cele întâmplate, iar cu ocazia acestei întrebări a încercat să facă o glumă

Vlad (Călin): „Măcar în serial să mai fim împreună. Să le spun adevărul? Se află abia în episodul ăla...”

Mult mai categorică a fost Criss. Ea a oferit răspunsul scurt și la obiect.

Criss (Livia): „Bine, nu încerca să îi mai induci în eroare. Livia și Călin nu vor fi împreună în acest serial.”

Citește și: CulTour 2021: Vlad Vîlciu spune cum a ajuns actor și ce planuri are de viitor CulTour 2021: Elena Mogîldea, despre experiența primului rol într-un serial românesc

În articolul

CulTour 2021: Întrebări de la fani pentru actorii din serialul Adela

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 25 aprilie 2024. Balanțele primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Afacerea care înfloreşte în această perioadă. Preţurile variază între 30 şi 90 de lei
a1.ro
Ce legătură este între Anamaria Prodan și Gabriela Lucuțar. Impresara și Regina Întunericului se cunosc de mulți ani
HelloTaste.ro
De ce se lasă cozonacul după coacere. Pași esențiali pentru un cozonac perfect
Catine
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
useit.ro
Telefonul care a întrecut iPhone-ul cu o funcție inedită. Ce poate face
as.ro
Câți bani a ajuns să primească Nadia Comăneci de la statul român. Suma care intră, lunar, în conturile „Zeiței de la Montreal”
MediCOOL
Tomografia computerizată (CT): ce este, când este indicată și cum te pregătești pentru ea
Spynews
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
DeParinti
Cele mai periculoase activități pentru copii. Cum îl poți ține în siguranță pe cel mic
MediCOOL
Proprietățile ceaiului de scorțișoară. Beneficiile acestei băuturi asupra sănătății
HelloTaste
Drob vegetarian cu ciuperci și orez. O rețetă delicioasă de post
x