Happy People
Vlad Gherman și-a surprins fanii cu o fotografie emoționantă alături de Cristina Ciobănașu. Cei doi apar îmbrățișați, aproape de a se săruta

Publicat pe 11.11.2022 la 11:05. Actualizat pe 11.11.2022 la 11:59

Vlad Gherman a ținut să-și surprindă fanii din mediul online cu cea mai recentă fotografie postată pe contul său de socializare. Actorul apare din nou alături de Cristina Ciobănașu într-o îmbrățișare de-a dreptul romantică. Cei doi, aproape de sărut.

Vlad Gherman și-a surprins fanii cu o fotografie emoționantă alături de Cristina Ciobănașu, fosta sa parteneră

Facebook/Vlad Gherman

Vlad Gherman a reușit să-și surprindă fanii de-a lungul timpului cu fiecare moment al vieții sale. Dacă pe partea profesională a fost întotdeauna gata să demonstreze că poate să răzbată în orice situație, pe plan personal lucrurile nu au stat întotdeauna într-o lumină bună. Cu toate acestea, actorul reușește în prezent să fie la fel de echilibrat în ambele situații.

Vlad Gherman și-a surprins fanii cu o fotografie emoționantă alături de Cristina Ciobănașu

Nu este prima oară când vedeta din “Adela” reușește să acapareze atenția publicului cu postările din mediul online. Cea mai recentă dintre acestea îl găsește pe Vlad Gherman alături de nimeni alta decât Cristina Ciobănașu, fosta sa parteneră.

“Ieri m-am casatorit, astazi o fac din nou! Cu fosta de data asta! Traiesc viata la maxim! Sunt cel mai fericit! ️ Oare ce va spune Oana? Dar Claudia? Offf…nu te poti opune inimii oricum…”, a scris Vlad Gherman în cadrul unei postări în care apare alături de Cristina Ciobănașu. Cei doi apar îmbrățișați, aproape de un sărut. Actrița este îmbrăcată într-o rochie de mireasă, iar fostul său partener într-un costum închis la culoare. Pentru ca totul să fie ca într-o poveste ideală, Vlad Gherman și-a anunțat internauții că și Oana, actuala sa parteneră, ar fi fost invitată în cadrul “evenimentului”.

„Offf….uite…a fost invitata si Oana la nunta mea cu fosta. Cum se schimba lucrurile in viata…pocnesti din degete si spuf: Nimic nu mai e la fel!”, a scris Vlad Gherman. Peste o mie de aprecieri și sute de comentarii au fost lăsate pe profilul actorului, însă nu este de mirare având în vedere că este una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră la momentul actual. Cât despre internauți, aceștia au simțit nevoia să-și lase părerile cu privire la postările sale.

Citește și:

“Tot respectul pentru Oana”, “Un colț de inimă va rămâne mereu cu ea, dar restul inimii e pentru ce urmează. Viața bate mereu filmul”, “Sigur e o scenă din film”, au fost doar câteva dintre cuvintele pe care fanii le-au scris pe profilul său.

Vlad Gherman a postat noi fotografii din serialul “Adela”. “Călin” se află la cununia civilă alături de “Raluca”

Pentru ca tabloul să fie complet, Vlad Gherman a postat pe profilul său personal de Instagram noi fotografii din serialul “Adela”. Personajul său, “Călin”, ajunge să se însoare cu “Raluca”, partenera sa din îndrăgita producție.

Citește și:

“Reacția lui Călin când o vede pe Raluca în rochie de mireasă este...priceless”, a scris Vlad Gherman în dreptul unei fotografii alături de colega sa de platou. De altfel, actorul își îndeamnă fanii să nu piardă ultimele episoade din serialul “Adela”, una dintre cele mai urmărite povești.

“Și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Nu pierdeți ultimele episoade din serialul Adela.”, se arată pe pagina actorului. Cu peste 700 de mii de fani pe contul de Instagram, Vlad Gherman se bucură de aprecierea fanilor din toată țara. De cele mai multe ori, acesta dă detalii inedite din viața sa privată în cadrul vlogului pe care îl postează săptămânal.

În articolul

Vlad Gherman și-a surprins fanii cu o fotografie emoționantă alături de Cristina Ciobănașu. Cei doi apar îmbrățișați, aproape de a se săruta

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp