Happy People
Yadhira Carrillo vorbește despre starea de sănătate a lui Lety Calderon. Ce a avut de declarat actrița

Publicat pe 27.01.2021 la 13:20. Actualizat pe 02.03.2021 la 18:37

După internarea lui Lety Calderon în spital din cauza complicațiilor provocate de Covid-19, Yadhira Carrillo vorbește despre starea de sănătate a lui Calderon.

Yadhira Carrillo vorbește despre starea de sănătate a lui Lety Calderon

Getty Images

Prin intermediul rețelelor sociale s-a raportat că actrița Lety Calderón a fost internată în spital în noaptea de 15 ianuarie, la scurt timp după ce a comunicat infectarea cu noul virus COVID-19, potrivit tvynovelas.

Sâmbătă seara, actrița a declarat următoarele prin intermediul rețelelor de socializare:

„Sunt internată, dar foarte bine îngrijită de un grup medical mare . Este vorba despre răbdare și timp. Vă mulțumesc tuturor pentru îngrijorare ”.

Din cauza îngrijorărilor legate de starea de sănătate a lui Lety Calderón , mass-media nu a ezitat să o întrebe pe Yadhira Carrill sau pe fostul ei soțului, dar acest lucru nu pare să o facă fericită pe actriță, potrivit tvynovelas.

Într-un interviu cu „Sale el sol”, Lety Calderón și-a explicat starea de sănătate după ce a suferit de COVID-19 și a ajuns la spital. Actrița a precizat că este acasă în momentul de față și că folosește în continuare „oxigen, puțin sporadic”.

Ce a avut de declarant Yadhira Carrillo despre condiția lui Lety Calderon

În afara închisorii unde își vizitează soțul, aflat în prezent în custodie, Yadhira Carrillo a spus că Lety Calderón „a sosit violet” la spital.

„Înțeleg că șoferul ei s-a înfășurat în plastic și a luat-o. Slavă Domnului că a fost la timp. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru cei mici, pentru ea și familia ei. Dumnezeu să vă binecuvânteze ”, a spus actuala soție a lui Juan Collado.

Cu toate acestea, Lety Calderon susține că nu toate informațiile apărute despre starea ei sunt adevărate.

„Eram acasă cu oxigen, cu medicamentul recomandat de medic. Nici nu era saturat, uneori avea 92, brusc cobora la 88, brusc 90, brusc 88, nu știu. Nici nu era, așa că doctorul s-a îngrijorat, eu deveneam din ce în ce mai slabă și mai somnoroasă", a spus actrița.

Așa că a decis „să nu se joace cu sănătatea ei” și a cerut ajutorul unuia dintre copiii fostului ei pentru a obține un pat de spital și pentru a avea grijă de sănătatea ei.

„S-au mobilizat și apreciez foarte mult. Erau foarte conștienți de copiii mei și mi-au făcut favoarea găsirii unui pat ”.

Lety Calderon a vorbit și despre Yadhira Carrillo, care a transmis anumite informații despre condițai ei de sănătate:

„Din fericire până acum nu am niciun purtător de cuvânt, oricum vreți să mă întrebați, vă voi răspunde. Când pot, le răspund (...) când pot, răspund, nu fac Zoom (apeluri video) pentru că nu am chef să mă machiez ”.

Citește și:
În articolul

Yadhira Carrillo vorbește despre starea de sănătate a lui Lety Calderon. Ce a avut de declarat actrița

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp