iSerial
Care este cel mai important aspect într-o relație în viziunea actriței Hande Erçel. Ce a declarat vedeta

Publicat pe 10.09.2024 la 12:30. Actualizat pe 10.09.2024 la 10:26

Hande Erçel vorbește într-un interviu recent despre relația de iubire și cum anume o gestionează în ciuda programului încărcat. Vedeta își continuă proiectele profesionale.

Care este cel mai important aspect într-o relație în viziunea actriței Hande Erçel

Getty Images

Vedeta din Dragostea plutește în aer se află de ceva vreme pe primele pagini ale publicațiilor cu viața sa profesională, dar mai ales personală. A vorbit într-un interviu recent despre relația cu Hakan Sabancı, familie și lucrurile cu care empatizează în principal.

Care este cel mai important aspect într-o relație în viziunea actriței

Una dintre cele mai populare actrițe în prezent se află întotdeauna în atenția fanilor. A demonstrat că este un nume valoros în industria filmului, dar a evidențiat și pasiunea sa pentru modă și frumusețe. Și-a creat o comunitate de peste 30 de milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 700 de fotografii și filmulețe.Recent a apărut pe coperta unei reviste celebre, acolo unde a oferit de asemenea și un interviu.

Urmărește Dragostea plutește în aer, de luni până vineri de la 23:00, la Happy Channel

View this post on Instagram

A post shared by Hande Erçel (@handemiyy)

“Mă aflu într-o perioadă foarte calmă și productivă. Sunt într-o perioadă în care mă entuziasmez datorită inovațiilor, mă bucur de ceea ce se întâmplă și mă simt calmă și entuziasmată în același timp.”, a punctat actrița. În ceea ce privește relațiile, aceasta a lăsat să se înțeleagă faptul că respectul este foarte important.

Citește și:

“Cred că respectul este ceea ce ține o relație în balanță. Cred că atunci când amândoi respectă spațiul personal și ceea ce gândesc s-a ajuns la cel mai important lucru într-o relație.”; a transmis aceasta. Hande Erçel nu a uitat să puncteze care sunt cele mai importante lucrur în viața sa și cum este de fapt atunci când nu se află pe platourile de filmare.

“De obicei sunt foarte calmă. Nu aș vrea să fiu văzută atunci când nu mai sunt calmă. Totuși, este foarte greu pentru mine să ajung în acel punct. De cele mai multe ori iau decizii raționale și îmi ascult inima. Vocea inimii mă ghidează de obicei către adevăr.”, a spus.

Ce spune Hande Ercel despre familia sa

Cu toate că este o vedetă de succes, nu uită că cele mai importante lucruri sunt cele pe care nu le poți cumpăra cu bani. De asemenea, nu a uitat să puncteze că timpul petrecut cu familia este cel mai important în viziunea sa.

“Familia este totul pentru mine. Cu venirea lui Mavi, relația cu sora mea s-a transferat într-o altă dimensiune. O dragostea pe care nu o pot descrie. Mavi are o legătură foarte specială cu mine. Încerc să fiu cu ea în orice moment și să creăm amintiri pentru a întări această legătură pe care o avem.”, a declarat vedeta, potrivit seriesturkish.com.

Citește și:

În cele mai multe dintre fotografiile publicate pe internet o putem vedea pe actriță în călătoriile sale pe care le-a realizat alături de partener. De asemenea, nu putem lăsa trecute cu vederea momentele simple alături de cei dragi. Născută pe 24 noiembrie 1993 în Turcia, aceasta este recunoscută pentru rolurile din Dragostea plutește în aer, Bambașka Biri și Așk Laftan Anlamaz. A lucrat pe aceleași platourile de filmare alături de Burak Deniz și producțiile menționat au fost un real succes. S-a zvonit că vedeta ar renunța la carieră, însă aceasta se pregătește pentru un nou proiect.

În articolul

Care este cel mai important aspect într-o relație în viziunea actriței Hande Erçel. Ce a declarat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp