Cautare: 361 rezultate dupa tagul "acuzatii"

Acuzaţii grave la adresa fostului iubit al lui Brigitte Sfăt

acum 304 zile

Acuzaţii grave la adresa fostului iubit al lui Brigitte Sfăt! Corneluş e acuzat că a băgat-o în faliment pe brunetă. Dar nici el nu se abţine. Vedeți primele lui declaraţii şi reacţii la acuzaţiile care i se aduc.

Moarte învăluită în mister! Un tânăr a murit într-o râpă, însă cum a ajuns acolo? Mama și văduva vin cu acuzații extrem de grave

acum 307 zile

Moarte învăluită în mister! Lovit accidental de tren sau lovit intenţionat de rudele sale? Asta se întreabă o tânără văduvă şi o mamă îndurerată. La 24 de ani, tata Lili şi-a găsit sfârşitul într-o râpă din preajma liniei de cale ferată. Plecase de dimineaţă să ia...

Daniela Gyorfi răspunde tuturor răutăţilor! Artista a recunoscut câte operaţii are!

acum 318 zile

Acuzată că s-a mutilat, Daniela Gyorfi răspunde tuturor răutăţilor! Câte operaţii are artista la cei 50 de ani a dezvăluit la Răi da buni!

Dumitru Coarnă, președinte SMPPC: Cei trei suspecți se află în arest sub acuzația de viol

acum 332 zile

Dumitru Coarnă, președinte SMPPC, a declarat la Acces Direct că cei trei bărbați, între care cântăreţul bisericii, acuzați că ar fi violat și jefuit o femeie de 67 de ani, se află în prezent în arest!

O femeie acuză că ar fi fost violată şi jefuită de un dascăl şi de amicii lui!

acum 332 zile

Ar fi fost violată, bătută şi mai apoi jefuită. culmea de dascălul bisericii! E acuzaţia şocantă a unei femeie de 67 de ani, care susţine că ar fi fost abuzată de cântăreţul bisericii, dar şi de încă doi prieteni.

O bunică vrea să-şi salveze nepoţii şi pe fiica ei, care se droghează chiar sub ochii celor mici!

acum 343 zile

Se droghează în faţa unor bieţi copii! E doar una dintre acuzaţiile pe care le face o femeie care, disperată, a apelat la noi să o ajutăm să-i salveze pe cei mici, adică pe nepoţii ei. Şi ar mai vrea să salveze pe cineva: pe fiica sa!

Situaţie şocantă pentru Andreea Bălan după ce a fost la un pas de moarte! Este acuzată că şi-a înscenat stopul cardio-respirator!

acum 347 zile

Situaţie şocantă pentru Andreea Bălan după ce a fost la un pas de moarte! Este acuzată că şi-a înscenat stopul cardio-respirator! Artista a răbufnit şi arată urmele suferinţei! Ce s-a întâmplat cu Andreea în cele trei zile de după externare!

Mihai își acuză tatăl că l-a lăsat fără job. „Tu vrei să mă vezi un ratat toată viața?”

acum 351 zile

Mihai își acuză tatăl că l-a lăsat fără job. „Tu vrei să mă vezi un ratat toată viața?”.

Fiica lui Michael Jackson, disperată din cauza controverselor! Se teme pentru cariera ei!

acum 352 zile

Paris, fiica lui Michael Jackson, este disperată din cauza acuzațiilor care i se aduc tatălui ei! De când Regele muzicii pop a decedat familia lui a fost nevoită se se confrunte cu tot felul de zvonuri aduse la adresa starului!

Un tată ar vrea să îşi arunce propriii copii în stradă! E acuzaţia pe care Victoria Pîrvan, mama celor mici, o face

acum 356 zile

Un tată ar vrea să îşi arunce propriii copii în stradă! E acuzaţia cumplită a mamei celor mici. Femeia a ajuns la disperare de când bărbatul ar fi ameninţat-o că dacă nu-i dă banii care i s-ar cuveni, atât ea, cât şi cei 4 copii, dintre care doi cu grave probleme de sănătate,...

Florina Măcreanu își acuză soțul că trăieste cu nepoata ei și că ar vrea să o ducă la produs

acum 370 zile

Îşi acuză iubitul că ar fi drogat-o şi ar fi înşelat-o, chiar sub ochii ei. Este povestea Florinei Măcreanu, o mamă cu 3 copii care nu mai are linişte, de când iubitul a plecat de acasă îndrăgostit, acuză ea, culmea, de o rudă! Pe cine susţine femeia că a văzut sărutându-i...

Mitică Simion, soţul acuzat că şi-ar fi gonit de acasă soţia, fiica şi nepoata: "Nu am dat afară pe niciuna! Ele au plecat!"

acum 373 zile

Mitică Simion, soţul acuzat că şi-ar fi gonit de acasă soţia, fiica şi nepoata, se apără şi spune că nu a dat afară din casă pe nimeni şi că ele au plecat de bunăvoie!

Cum se apără mama acuzată că şi-ar fi torturat copilul de doar patru ani

acum 373 zile

Ar fi fost ars cu ţigara, lovit, opărit şi lăsat să plângă pe jos! Astfel s-ar comporta o mamă cu propriul copil de doar 4 anişori, susţine tatăl celui mic. Grav e şi că recent, femeia s-ar fi mutat cu tot cu fiul la noul ei iubit şi nu l-ar mai lăsa pe tată să-şi vadă copilul.

Nicolae Guţă, acuzat că îşi lasă copilul să moară de foame! Ce declară Beyonce de România

acum 392 zile

Cel mai bogat cântăreţ de manele, acuzat că îşi lasă copilul să moară de foame! Nicolae Guţă şi Beyonce de România sunt implicaţi într-un scandal monstru pentru bani!

Silviu Prigoană răspunde! "I-am dat Adrianei peste 400 de mesaje"

acum 401 zile

Silviu Prigoană răspunde! Fostul soţ al Adrianei Bahmuţeanu face acuzaţii extrem de grave!

Silviu Prigoană face acuzaţii grave la adresa Adrianei Bahmuţeanu: "Şi-a torturat copiii!"

acum 402 zile

Început de an 2019 furtunos pentru fostul cuplu Adriana Bahmuţeanu- Silviu Prigoană! După o perioadă de acalmie, iată că războiul dintre cei doi se reia cu acuzaţii fără precedent de ambele părţi!

Lola, acuzații dure la adresa lui Ionuț Iftimoaie: „Ține locul ocupat degeaba în competiție”

acum 413 zile

Lola Crudu aduce acuzații dure la adresa lui Ionuț Iftimoaie. „Ține locul ocupat degeaba în competiție”, a declarat aceasta vizivil supărată.

Ce spune bărbatul acuzat că îşi maltrateaza soţia şi fiica

acum 429 zile

Nicolae Dumitru, bărbatul acuzat că îşi bate soţia şi fiica, a încercat să-şi spună propria versiune a poveştii

Acuzaţii de amantlâc la nivel înalt. O studentă la Drept susţine că a rămas însărcinată cu şef IPJ

acum 443 zile

Acuzaţii de amantlâc la nivel înalt! O tânără, de 23 de ani, studentă la Drept susţine că ar fi fost amanta unui şef IPJ. Ba chiar ar fi rămas şi însărcinată cu acesta, acuză tot ea. Asta chiar dacă bărbatul ar fi avut o familie acasă.

Mama Cristina, acuzată ca nu are grijă de copilul ei: „Viața copilului a fost pusă în pericol”

acum 451 zile

Mama Cristina Mihalcea este acuzată ca nu are grijă de copilul ei. Directorul Executiv Adjunct DGASPC a declarat că fetița a nu a fost îngrijită corespunzător: „Viața copilului a fost pusă în pericol”.

1
2
3
4
5
»