Cautare: 371 rezultate dupa tagul "acuzatii"

Vecinul acuzat de viol face declaraţii şocante: "Fata consuma bere împreună cu mine şi tatăl ei!"

acum 881 zile

Echipa de la Acces Direct a reușit să stea de vorbă cu cei doi bărbații pe care voi îi acuzați de viol. Iată ce a spus unul dintre ei, Ion Soare!

Raluca Podea o acuză pe Maria Păuna că ar fi desfigurat-o

acum 882 zile

Raluca Podea o acuză pe Maria Păuna că ar fi desfigurat-o. Blonda noastră spune că a avut sprâncene perfecte, iar regina lor nu și-ar fi făcut treaba.

Aurelia, mama celor șase frați crescuți doar de tată, neagă acuzațiile soțului: "Când i-am spus că am un bărbat în Italia, l-am păcălit"

acum 886 zile

Trăiesc în beznă și se îmbrățișează unul pe celălalt, ori de câte ori simt nevoia de iubire sau de căldură. Printre cărți de rugăciuni și jucării, toate căpătate, ȘASE copiii își duc traiul de pe o zi pe alta, așa cum pot. Zâmbesc atunci când știu că cineva se...

Concurent „iUMOR”, acuzat că și-ar fi bătut și înjurat iubita

acum 893 zile

Like-urile furate sunt ultima lui problema. De la stand up a ajuns la scandal în toată regula! Acuzatii grave la adresa concurentului iUmor. Fosta iubită a lui Nae Nicolae face mărturisiri şocante din timpul relaţie.

Preot acuză mamele care apelează la bone. Vedetele, revoltate de acuzele preotului

acum 900 zile

Un cunoscut preot le condamnă pe mamele care apelează la bone pentru a-şi creşte copiii! Părintele Calistrat susţine că astfel de femei nu sunt cu adevărat mame!

Un tată acuzat că trăieşte cu propria fiica de doar 11 ani!

acum 905 zile

Este acuzat că ar putea profita de propria fiică de doar 11 ani, însă el luptă să demonstreze că este nevinovat! Este povestea unui tată care îşi creşte singur fetiţa, după ce mama acesteia a fugit la mai mulţi bărbaţi şi nu s-ar mai fi interesat de cea mică.

Vloggerul Ilie, acuzat că şi-a dat singur foc la casă!

acum 906 zile

Vloggerul Ilie Bivol este acuzat că şi-a incendiat casa, după ce zilele trecute a realizat un clip în care le cerea bani fanilor lui pentru a-şi reface locuinţa. Pompierii au făcut publice primele concluzii despre motivul care ar dus la producerea incendiului.

Soţie acuzată că ar fi făcut doi copii chiar cu fratele ei!

acum 908 zile

O acuză pe soția lui că a făcut nu unul, ci doi copii, chiar cu fratele ei! Pare ceva de domneniul fantasticului, dar aceasta e realitatea în care trăiesc doi soți. El spune că a văzut-o cu ochii lui pe femeia sa, cu fratele ei, în gradină, ea însă se apără.

Poliţistul pedofil a fost prins! Eugen Stan este acuzat şi de viol!

acum 909 zile

Vânătoarea pedofilului din lift s-a încheiat. România este în stare de şoc. Principalul suspect este chiar poliţist. Agent la Poliţia Rutieră Bucureşti, acuzat în trecut de cel puţin un atac sexual. Era poreclit de colegi "violatorul" şi tot ei au fost primii care i-au recunoscut...

Ciro Castellano tună și fulgeră cu acuzații la adresa Antoniei, mama nepoatei sale

acum 921 zile

Ciro Castellano a vorbit în exclusivitate despre relaţia dintre Antonia şi fetiţa sa. Aflați ce acuzaţii i-a adus fostul socru artistei şi ce îi reproşează.

Mama Valentina face acuzaţii tulburătoare! Şase copii ar fi înfometaţi chiar de tatăl lor!

acum 936 zile

Şase copii ar fi înfometaţi chiar de tatăl lor! Este acuzația tulburătoare pe care o face mama celor mici, Valentina. O mamă care se vede nevoită să îndure, în tăcere, acest chin, zi de zi, doar ca princhideii ei să aibă un acoperiş deasupra capului.

Romelia Elena Dragu, mama celor doi copii părăsiți: "Recunosc că l-am înșelat. Eu îmi vreau doar copiii"

acum 937 zile

Iata ce a declarat mama copiilor, Romelia Elena Dragu, femeia acuzată că şi-a înşelat soţul şi l-a lasat să crească singur micuţii!

Roxana Dobre, acuzații grave față de Puiu Gheorghiu: „Soțul meu nu a avut niciodată impresar”

acum 940 zile

Roxana Dobre a făcut acuzații foarte grave față de impresarul soțului ei, Puiu Ghiorghiu. Soția lui Florin Salam a spus că soțul ei nu a avut niciodată un impresar.

Alexandra, fiica Flaviei Mădălina Esztian: A zis că ne taie pe toți

acum 941 zile

Dezvăluiri scandaloase! Bărbatul acuzat ieri că a supus-o pe iubita lui unor torturi cum nici în Evul Mediu nu existau, acuzat chiar și de viol, viol pe care Mihai l-a și recunoscut, cu jumătate de gură, e bombardat azi cu acuzații și mai grave!

Laurette se reface după acuzațiile soțului

acum 942 zile

Acuzată de infidelitate, Laurette se reface în compania unui băiat de oraş. Spynews.ro a aflat, în exclusivitate, cine este bărbatul care o consolează în timpul divorţului.

Marcel Toader răspunde acuzaţiilor Oanei Roman: "Să îşi vadă de familia ei! Ea şi-a lovit soţul cu geanta în cap!"

acum 951 zile

Marcel Toader răspunde acuzaţiilor Oanei Roman şi o atacă pe vedetă pe care o sfătuieşte să îşi vadă de de problemele pe care le are cu soţul ei, Marius.

Bărbatul care și-a acuzat soția că a avut 56 de amanți: "Cu siguranţă m-a înşelat, dar o iert!"

acum 961 zile

Gheorghe Toderica, bărbatul care și-a acuzat soția că a avut 56 de amanți, se apără şi spune că îşi iubeşte nevasta!

Bărbatul care și-a acuzat soția că a avut 56 de amanți: "Nu pot sta fără ea. De marţi nu am mâncat nimic!"

acum 961 zile

Acuzată că a avut 56 de amanți, doamna Lucia, femeia care susținea că soțul o bătea și o forța să întrețină relații intime cu el, îi va arată azi, care e purul și singurul adevăr!

Virgil Şerban, bărbatul care a lăsat gravidă o fată de 15 ani, acuzat că ar fi avut relaţii cu mai multe minore

acum 963 zile

Dezvăluiri din ce în ce mai scandaloase despre bărbatul care a șocat o țară întreagă, când a recunoscut, în faţa tuturor, că şi-a lăsat însărcinată fiica de doar 15 ani.

Marcel Toader îşi critică soţia: "Şi-a bătut joc de bunul simţ al proprietarei. Au fost bune prietene"

acum 965 zile

Marcel Toader îşi critică soţia după ce proprietara garsonierei în care a locuit a acuzat-o de furt pe Maria Constantin!

«
6
7
8
9
10
»