Cautare: 365 rezultate dupa tagul "acuzatii"

Acuzații la adresa Petronelei. Mădălina: Tu ești un clovn care comentează de toată lumea

acum 3 zile

Prima confruntare a fetelor din casa Mireasă! ”Tu ești un clovn care comentează de toată lumea”, i-a transmis Mădălina, Petronelei.

Alex Bodi, dezvăluire șoc! S-a văzut cu Bianca Drăgușanu după divorț

acum 15 zile

Alex Bodi spune partea lui de adevăr în divorţul de Bianca! Răspunde acuzaţiilor şi vine cu dezvăluiri şocante despre viaţa alături de blondă! La ce a asistat în casa Biancăi şi ce i-a cerut să nu facă niciodată în relaţia cu el!

O femeie din Călăraşi, ameninţată de poliţişti şi acuzată, pe nedrept, că a furat un portofel

acum 113 zile

Susţine că ar fi fost ameninţată de poliţişti şi acuzată, pe nedrept, că a furat un portofel, de la un alt poliţist. O femeie din Călăraşi trece prin clipe de groază, de când a fost incriminată pe nedrept, după cum spune ea.

Acces Direct. Moartea fiului, învăluită în mister? Mama Marcela face acuzaţii şocante: M-a strâns de gât cu baticul!

acum 124 zile

O acuză pe nora ei că i-ar fi ucis fiul. O mamă disperată a ajuns la capătul puterilor, de când băiatul ei şi-a dat ultima suflare. În condiţii misterioase, acuză femeia. Povestea este însă mult mai complicată. Pentru că nora acuzată ar fi ameninţat-o şi pe soacră cu moartea,...

Star News. Alessia, declarații cutremurătoare despre momentul în care s-a despărțit: Am plâns

acum 146 zile

După ce s-a despărţit cu mare scandal şi acuzaţii grave de tatăl copilului ei, o cunoscută cântăreaţă face mărturii sfâşietoare despre viaţa ei.

Acces Direct. Crimă mascată în accident pe Transfăgărăşan? Familia tinerei face acuzaţii extrem de grave!

acum 149 zile

Moarte suspectă pe Transfăgărăşan! Urlă într-un glas familie unei tinere de 22 de ani care şi-a dat ultima suflare, în timp ce ar fi încercat să scape de 3 indivizi periculoşi. Acuză tatăl fetei! Bărbatul susţine că fiica lui ar fi fost atrasă într-o capcană chiar de iubitul...

Andreea Podărescu continuă acuzele la adresa fostului iubit: "Nu pot să-mi amintesc nici măcar o clipă în care am fost fericită alături de el"

acum 172 zile

Scandalul dintre Andreea Podărescu şi tatăl copilului ei e departe de a se fi încheiat! "Prinţesa Bucureştilor" face noi acuzaţii dure la adresa fostului iubit!

Ioana Filimon, acuzată de furt! Turcul milionar susţine că l-ar fi înşelat cu 26.000 de dolari!

acum 173 zile

Ioana Filimon e acuzată de furt de fostul iubit care o urmăreşte non-stop! Turcul milionar susţine că vedeta l-ar fi înşelat cu 26.000 de dolari!

Star News. Soţia lui Ionel Ganea, acuzaţii grave în procesul de divorţ

acum 184 zile

Soţia lui Ionel Ganea face acuzaţii grave în plin proces de divorţ. Sunt primele ei declaraţii tranşante despre ce a trăit de fapt în căsnicia cu celebrul fotbalist.

Acces Direct. Călin Geambaşu, reacţie fără precedent, în faţa acuzaţiilor extrem de grave ale mamei copilului său

acum 191 zile

Războiul dur dintre Călin Geambaşu şi mama fiului său ia amploare. Angelica Cadar continuă seria dezvăluirilor grave despre relaţia pe care a avut-o cu artistul. Ba mai mult, Angelica îl acuză, printre altele, pe Călin Geambaşu că ar fi bătut-o, dar şi că l-ar influenţa negativ...

Acces Direct. Acuzații grave împotriva unui politist care a vorbit cu o victima a lui Gheorge Dincă: Nu a vrut să-i consemneze declarația pe aspectele care duceau către alte persoane

acum 208 zile

Mărturia unei victime a lui Gheorge Dincă ar fi fost minimalizată de un politist. ”A fost un scandal enorm. Polițistul nu a vrut să-i consemneze declarația pe aspectele care duceau către alte persoane, și nu doar către Dincă”, a declarata avocatul familiei Luizie Melencu.

Acces Direct. Mărturia unei victime a lui Gheorge Dincă: Am fost dusă într-o garsonieră şi violată de Dincă și încă doi prieteni

acum 208 zile

Sechestrată, ameninţată cu un cuţit şi violată de Gheorghe Dincă şi de prietenii lui, într-o cameră cu gratii la geamuri. E acuzaţia unei tinere care susţine că a trăit clipe de coşmar, după ce a fost luată, pur şi simplu, de pe stradă de oamenii monstrului din Caracal. Victima...

Insula Iubirii. Reacţia lui Eusebiu, după decizia Teodorei de a-şi tăia brăţara şi de a-l critica: "A dat dovadă de imaturitate"

acum 229 zile

La Ceremonia focului, bărbatul care părea că își înțelege greșelile, își arată adevărata față și adevăratele sentimente pentru Teo. În momentul în care şi-a simţit orgoliul atacat, Eusebiu a răspuns doar cu insulte și acuzații la adresa iubitei cu care a venit în Thailanda.

Avocatul lui Gabi Tamaş face acuzaţii fără precedent la adresa fotbalistului

acum 232 zile

A început războiul! Gabi Tamaş poate pierde o sumă fabuloasă! Iar noi ştim cine vrea să îl ruineze pe controversatul fotbalist!

Insula Iubirii. Andi nu s-a lăsat impresionat de reacţia Denisei: "Toată disperarea asta are un scop ascuns!"

acum 243 zile

Acuzată în mod direct de Diana că este malefică, fiindcă a îmbătat-o pe Geanina, rapid a contracarat în faţa lui Andi cu tentativa de a se poziţiona în situaţia de victimă colaterală a despărţirii lui! Andi însă nu s-a lăsat impresionat de acest lucru!

Denisa se victimizează după ce a fost acuzată că a îmbătat-o intenţionat pe Geanina!

acum 243 zile

Pentru a nu-l face pe Andi să se simtă prost pentru acţiunile ei, Denisa are nevoie să îşi menţină în faţa lor aura de fată bună şi bine intenţionată, aşa că se victimizează, după ce Diana a sărit la gâtul ei şi a acuzat-o că a îmbătat-o intenţionat pe Geanina!

Dragoste fără secrete. Carmen, înșelată în trecut de Cătălin? „Ei au o strategie, de aia fac așa”

acum 243 zile

Bianca Sîrbu, prezentatoarea emisiunii Dragoste fără secrete, a întrebat-o pe Carmen dacă a fost vreodată înșelată de Cătălin, iar aceasta a răspuns negativ. Cei doi concureți, Carmen și Cătălin, susțin că toate aceste acuzații fac parte din strategia pusă la cale de Alexandra...

Acces Direct. O mamă disperată face dezvăluiri șocante: Fata mea mi-a trimis o felicitare ca să vin să o iau că alfel se omoară

acum 250 zile

La doar opt anişori, o fetiţă ar fi ameninţat că îşi pune capăt zilelor! E dezvăluirea mai mult decât şocantă a mamei sale. Tânăra e disperată, de când fiica i-ar fi spus aceste cuvinte. Unde mai pui că cea mică ar fi fost şi bătută de tatăl ei, mai acuză mama. Tocmai din...

Margareta Birsan, cântăreaţa de muzică populară ameninţată de un afacerist local, iese la atac!

acum 254 zile

O cântăreaţă de muzică populară susţine că ar fi fost bătută şi ameninţată de un afacerist local. Totul ar fi pornit de la o bucată de pământ pe care faimoasa interpretă l-a moştenit de la părinţii ei. Mai mult, bărbatul i-ar fi spus acesteia să nu mai pună piciorul pe...

Acces Direct. Acuzaţii de crimă mascată în sinucidere! Soțul învinuit: Ea a fost foarte geloasă, dintotdeauna

acum 262 zile

În timp ce familia educatoarei acuză că tânăra ar fi fost omorâtă chiar de soţul ei, bărbatul se apără! Iată ce declarau la scurt timp după moartea Corinei, soţul şi soacra femeii.

1
2
3
4
5
»