Cautare: 438 rezultate dupa tagul "catalin scarlatescu"

Florin Dumitrescu a suferit un "accident de muncă" la Chefi la cuţite

acum 257 zile

Chef Florin Dumitrescu a suferit un „accident de muncă” la „Chefi la cuțite”. S-a înţepat într-o furculiţă, după ce a încercat să îi îndoaie vârfurile. Gelos pe atenția pe care i-a acordat-o Gina Pistol „rănitului”, chef Cătălin Scărlătescu s-a tăiat și el,...

Bianca Adam, aka Tequila, vloggerul care a lansat "România Express" după modelul "Asia Express", concurentă la "Chefi la cuţite"!

acum 257 zile

După ce a lansat „România Express”, inspirându-se din show-ul „Asia Express”, Bianca Adam, cunoscută drept Tequila, cel mai popular vlogger feminin din țară, a venit la „Chefi la cuțite”. Tânăra a prezentat un desert atipic și l-a determinat pe chef Cătălin Scărlătescu...

Ce nu s-a văzut la tv! Chef Florin Dumitrescu, juratul Chefi la Cuțite, face totul public! "Am gustat multe mizerii de-a lungul vremii"

acum 263 zile

Invitat la "Răi, Da' Buni", chef Florin Dumitrescu a făcut, în direct, dezvăluiri din culisele emisiunii "Chefi la Cuțite".

Chefi la cuţite. Nicolae Scarlat, un şofer de uber care a venit cam obosit la audiţii! "Am ales reţeta asta pentru că aveam poftă şi foame!"

acum 264 zile

Nicolae Scarlat are 42 de ani, dar el preferă să spună că are 35 şi este şofer de uber. A venit la Chefi la cuţite puţin obosit şi le-a pregătit juraţilor o ciorbă de perişoare.

Chefi la cuţite. Excentricitatea nu lipseşte nici în sezonul 7! Amos Midas, concurentul cu fundiţă, şi Mircea Jianu, cu un make up inedit, au venit să-i pună la încercare pe cei trei chefi

acum 264 zile

Amos Midas şi Mircea Jianu sunt doi concurenţi care fac parte din categoria excentrică prezentă la acest audiţiile pe nevăzute de la Chefi la cuţite! Primul este fashion designer, iar al doilea îşi propune să devină cel mai bun make up artist din România.

Chefi la cuţite. Unii concurenţi surprind prin creaţiile lor culinare! Chef Florin Dumitrescu: "A transformat hamburgerul în desert"

acum 264 zile

Nu toti concurenţii au talent în bucătărie, însă unii dintre ei dau dovada de foarte multă creativitate. Aşa a fost inventat şi hamburgerul- desert!

Chefi la cuţite. Antonio Oprescu a dus o viaţă de coşmar alături de tatăl său, dar a fost alături de el până în ultima clipă: "Părinţii nu îi alegi tu. Nu puteam să-l las singur"

acum 264 zile

Antonio Oprescu are 26 de ani este operator call center şi a avut o viaţă foarte grea. Chiar dacă a dus o viaţă de coşmar alături de tatăl său, nu l-a abandonat atunci când s-a îmbolnăvit!

Chefi la cuţite. Alexandru Irina, un sous chef pentru care bucătăria înseamnă o pasiune dusă la extrem: "Am pierdut o relaţie din cauza ei. Mă mărit cu ea!"

acum 264 zile

Alexandru Irina are 27 de ani şi este sous chef. Pentru el, bucătăria înseamnă o pasiune dusă la extrem! Din cauza ei şi-a piedut o relaţie! Alex este hotărât să câştige premiul cel mare la Chefi la cuţite şi a pregătit pentru proba de la audiţiile pe nevăzute un cod de primăvară

Chefi la cuţite. Andrei Flueraru, o viaţă tumultoasă la numai 23 de ani: "Mi-am pierdut toţi banii la ruletă, iar mama s-a sinucis din cauza depresiei"

acum 265 zile

Andrei Flueraru vine din Constanţa şi la 23 de ani a trecut prin foarte multe! A consumat droguri, şi-a jucat toţi banii la jocurile de noroc, dar cel mai mare necaz al său a fost atunci când mama lui s-a sinucis din cauza depresiei, în timp ce acesta se afla în Anglia.

Chefi la cuţite. Sorana, ex-ASIA, vrea să-şi demonstreze talentul în bucătărie la cel mai tare show culinar! "Dar ce caut eu aici?"

acum 265 zile

Sezonul cu numărul 7 al show-ului culinar, Chefi la cuţite, a luat startul! Printre concurenţii de la audiţiile pe nevăzute s-a aflat şi Sorana Darclee, fosta componentă a trupei ASIA. Interpreta a gătit scoici în sos de vin cu unt şi pituci

Amalia Bellantoni, o fostă stewardesă la "Chefi la cuţite": "Soţul meu este capul familiei, dar fără mine nu ia decizii. Oricât de mafiot e sicilianul, fără mama lui nu face nimic!"

acum 265 zile

Amalia Bellantoni este o fostă stewardesă şi soţie de bucătar! Concurenta a gătit o cassata siciliană - regina dulciurilor din vestita insulă italiană.

Chefi la cuţite. Un moldovean a vrut să impresioneze chefii cu bucătăria moleculară

acum 265 zile

Un moldovean a vrut să impresioneze chefii cu bucătăria moleculară

Chefi la cuţite. Dan Florea, un colonel în rezervă şi doctor în ştiinţe militare care vrea să-l înveţe pe chef Scărlătescu cum se face saramura de crap!

acum 265 zile

Dan Florea este un pensionar din Bucureşti, colonel în rezervă şi doctor în ştiinţe militare! Concurentul a gătit la Chefi la cuţite o reţetă de ficat de porc la grătar cu garnitură de fasole verde!

Chefi la cuţite. Claudiu Pascariu, bucătarul care a lansat un nou concept: cooking-bro. Chef Cătălin Scărlătescu: "Farfuria ta e de trei dimensiuni"

acum 265 zile

Claudiu Pascariu e casier gestionar din Arad şi a fost convins de un alt concurent, Robert Dioseghi, să participe la Chefi la cuţite. Inventatorul conceputului cooking-bro a gătit pentru chefi o reţetă de "Piure de dovlecel"

Chefi la Cuţite. Robert Dioseghi, un blogger-bucătar foarte încrezător: "Vreau să ajung cel mai cunoscut de pe Internet şi să iau cuţitul de aur!"

acum 265 zile

Robert Dioseghi e bucătar şi are un blog pe care prezintă diverse concepte. Concurentul s-a prezentat în faţa chefilor cu o reţetă de lapte de pasăre la mic dejun!

Chefi la cuțite. Alexandra Drumea vrea să renunţe la imobiliare pentru meseria de cofetar! "Fetiţa mea m-a determinat să fac asta!"

acum 265 zile

Alexandra Drumea e agent imobiliar şi venirea pe lumea a fetiţei sale a determinat-o să se orienteze spre o altă activitate. Vrea să-şi deschidă o cofetărie! Concurenta le-a gătit chefilor un mousee de ciocolată neagră cu frişcă!

Chefi la cuțite. Nica Alin Adrian, cel mai tânăr primar din România, testează papilele gustative ale chefilor!

acum 265 zile

Personaje inedite își vor face apariția din spatele ușilor, marcând momente memorabile, iar pe lângă mâncare gustoasă, concurenții vor „condimenta” atmosfera din platou. Un astfel de exemplu este Nica Alin Adrian, din Dudeștii Noi, care, la vârsta de 23 de ani, a ajuns cel mai...

Sezonul 7 al show-ului "Chefi la cuţite" începe şi cu bătaia chefilor pe amulete! Cine a câştigat prima confruntare?

acum 265 zile

Cu bateriile încărcate, pregătiți să înfrunte orice probă a sezonului 7 "Chefi la cuțite", cei trei bucătari intră în lupta pentru prima amuletă din noua înfruntare. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu sunt, după cum chiar ei declară, pregătiți să dea...

Chefi la cuțite. Ingrid Kaddura şi-a cunoscut soţul la numai la 14 ani şi a fugit în Israel!

acum 265 zile

Ingrid Kaddura a plecat din România împreună cu soţul ei, în urmă cu 23 de ani, pe când avea numai 14 ani! Concurenta a gătit o reţetă arăbească de orez cu amestec de migdale, alune şi caju cu supa de iaurt cu usturoi.

Cool Summer Nights. Carmen Istrate, femeia care știe totul despre chef Cătălin Scărlătescu

acum 297 zile

Carmen Istrate, sora lui Cătălin Scărlătescu, face dezvăluiri despre renumitul chef. Este singura femeie care știe totul despre juratul de la Chefi la cuțite.

1
2
3
4
5
»