Cautare: 436 rezultate dupa tagul "catalin scarlatescu"

Povestea lui Iulian Olaru, demnă de un scenariu de film! A cumpărat o fabrică şi un restaurant, dar s-a angajat spălător de vase ca să devină mai apoi bucătar!

acum 157 zile

Iulian Olaru a plecat ilegal din România la vârsta de 17 ani şi s-a stabilit în Italia! A avut ghinionul să fie lovit de o maşină, însă un ghinion transformat apoi în noroc, pentru că după acel eveniment nefericit i-a fost deschis viitorul, chiar de cel care-l accidentase!

Robert "Bobby" Săvoiu a revenit pentru a treia oară la Chefi la cuţite! "În ultimele luni am făcut numai gustărici ca să pot ajunge în echipe"

acum 157 zile

Bobby a venit din nou la Chefi la cuțite să-și demonstreze talentul și ambiția! A făcut parte din competiție de trei ori și nu se lasă până nu câștigă!

Mirela Banias, fosta concurentă de la "Insula iubirii", a venit cu tatăl ei la Chefi la cuţite! "Am fost închisă mai bine de patru ani pentru fraudă"

acum 157 zile

Mirela Banias, fosta concurentă de la "Insula iubirii", şi tatăl ei, au venit să-şi demonstreze talentul în bucătărie la Chefi la cuţite! Tânăra şi-a testat iubirea cu Ionuț Gojman, a trecut prin adevărate clipe de coșmar, după ce în urmă cu mai mulţi ani a fost închisă...

Momente sfâșietoare la Chefi la cuțite! Elena Coste concurează pentru nepotul ei, aflat în scaun cu rotile! "Are 14 ani şi nu poate să meargă"

acum 157 zile

Elena Coste are 66 de ani şi bucătar de sezon! Doamna a avut parte de o surpriză atunci când a fost înscrisă la Chefi la cuţite, chiar de nepotul ei! Din pacate acesta are probleme mari de sănătate şi la vârsta de 14 ani nu se poate deplasa!

Excentrica Miss Lu i-a testat pe chefi cu "băutura vrăjitoarelor"! "Trebuia să vină o zână aici să arunce un pic de magie"

acum 157 zile

Miss Lu sau Alyanna Lu, singura cântăreață Otaku din România, este la fel de uimitoare în viața privată cum este în muzică. Artista a acceptat provocarea de la Chefi la cuţite şi le-a pregătit juraţilor o poţiune specială!

Daniel Budai, un concurent hotărât! "Vreau să fac bucătărie! Poate să fie din orice colţ al lumii"

acum 157 zile

Daniel Budai, 24 de ani, este antreprenor şi vine din Maramureş! Are o încredere în sine de nedoborât și vrea cu orice preț să obțină un loc în calitate de concurent în emisiune!

Victor Jacot vine din Chişinău şi nu găteşte dacă e supărat! "Nu vreau să transmit starea pe care o am în farfuria respectivă"

acum 157 zile

Victor Jacot are 20 de ani, este sous chef şi vine din Chişinău! Victor Jacot are 20 de ani, este sous chef şi vine din Chişinău! Se consideră un băiat anxios, cu câteva firci interioare deoarece îi este teamă să nu stagneze: "Vreau să evoluez din ce în ce mai mult și să ajung...

Paul Mino Niculescu, un concurent atipic la Chefi la cuţite!

acum 158 zile

Paul Mino Niculescu este un personaj foarte interesant, cu un traseu de experienţe mai puţin obişnuite! La nouă ani, mama sa l-a dat afară din bucătărie pentru prima dată, pe motiv că femeia trebuie să stea la cratiță.

Sanda Gal a fost jurizată chiar de iubitul ei, chef bucătar: "Spune că-i bună!"

acum 158 zile

Sanda Gal are 48 de ani, este manager în Oradea și are un iubit bucătar. Doar ce, ce să vezi? El n-a vrut ca ea să vină în concurs, asta pentru că, spune tot el, acolo sunt bucătari de renume. Concurenta are un iubit care este chef bucătar și are pretenții de top, așa că dacă...

Ali Bezjat, concurentul al cărui tată a fost ucis de talibani a revenit la Chefi la cuţite! "Vreau să ajung în finală"

acum 158 zile

Ali Bezjat vine din Afghanistan şi are o poveste de viaţă cutremurătoare! Tatăl meu său a fost ucis de talibani chiar în faţa porţii! Concurentul a fost şi la ediţia anterioară, însă nu s-a putut prezenta în bootcamp din cauza unor probleme! Acum e decis să ajungă în finală!

Natanael Toma, un adolescent învățat de mic cu greul: "La zece ani mă trezeam la ora patru dimineața să merg la stână la oi!"

acum 158 zile

Natanael Toma are 16 ani și lucrează ca ajutor de bucătar la un restaurant în Sibiu. Concurentul vine dintr-o familie numeroasă cu posibilități reduse și a fost învățat cu greul încă de mic.

Mihai Murineanu îşi împarte viaţa între arhitectură şi sailing! I-a cunoscut pe Gerard Butler și Leonardo DiCaprio: "I-am întrebat de Mădălina Ghenea"

acum 158 zile

Mihai Murineanu îşi împarte viaţa între arhitectură şi sailing! Este arhitect, iar timp de şase luni pe an merge cu yahtul prin lume! Este bărbatul după care suspină toate femeile. Motivul?

Un altfel de interviu! Care este marea dragoste a lui Chef Cătălin Scărlătescu

acum 167 zile

E mereu discret când vine vorba de viața lui privată și femei, dar acum ne-a spus care este marea lui dragoste! I-am aflat lui Chef Scărlătescu toate secretele!

Irinel Columbeanu, surpriză uriașă la Chefi la cuţite! Chef Bontea: "Nu mă aşteptam la asta!"

acum 171 zile

Cei trei chefi vor fi surprinşi nu doar de unii dintre cei mai talentaţi bucãtari, ci şi de personaje cu totul şi cu totul speciale. Este şi cazul lui Irinel Columbeanu, care a venit la Chefi la cuţite cu un preparat pe bazã de crab, cu care şi-a propus sã îl înveseleascã pe chef...

Chefi la cuţite. Victor Satmari a avut parte de o copilărie de coşmar: "Tata ne bătea fără motiv. A dat foc la casă din cauza alcoolului!"

acum 178 zile

Victor face parte dintr-o familie dezorganizată, părinții sunt surdo muți. El a fost crescut de un tată violent care în urmă cu 15 ani a dat foc la casă. A fost dat de părinți la casa de copii de la vârsta de 12 ani. În ciuda acestor lucruri a reușit să-și ia viața în mâini și...

Rodica, blonda care i-a impresionat pe chefi cu o simplă omletă! Florin Dumitrescu: "Așa ceva în 2019 la Chefi la cuțite??"

acum 178 zile

Rodica are 24 de ani și este casnică! Stă acasă și se ocupă de soț și de copilul ei. Este pasionată de gătit și de mersul la sală.

Horea Onofrei, puştiul care i-a dat peste nas lui chef Florin Dumitrescu: "Lasă linguşelile"

acum 178 zile

Horea Onofrei are 11 ani şi vine din Timişoara! Pasiunea lui pentru bucătărie a descoperit-o de curând şi vrea să încerce experienţa show-ului culinar Chefi la cuţite! Micul concurent a gătit tabule cu humus!

Un nou concurent excentric la Chefi la cuţite! Priscilla din Mykonos i-a pus gând rău lui chef Cătălin Scărlătescu

acum 192 zile

Încă un concurent excentric şi-a făcut apariția în fața chefilor! Gallo Mariano- un tânăr actor italian, pe care lumea îl cunoaște sub numele său de scenă: Priscilla din Mykonos. Personajul său s-a născut în urma unei propuneri din partea unui show tv din țara sa de a interpreta...

Florin Dumitrescu a suferit un "accident de muncă" la Chefi la cuţite

acum 192 zile

Chef Florin Dumitrescu a suferit un „accident de muncă” la „Chefi la cuțite”. S-a înţepat într-o furculiţă, după ce a încercat să îi îndoaie vârfurile. Gelos pe atenția pe care i-a acordat-o Gina Pistol „rănitului”, chef Cătălin Scărlătescu s-a tăiat și el,...

Bianca Adam, aka Tequila, vloggerul care a lansat "România Express" după modelul "Asia Express", concurentă la "Chefi la cuţite"!

acum 192 zile

După ce a lansat „România Express”, inspirându-se din show-ul „Asia Express”, Bianca Adam, cunoscută drept Tequila, cel mai popular vlogger feminin din țară, a venit la „Chefi la cuțite”. Tânăra a prezentat un desert atipic și l-a determinat pe chef Cătălin Scărlătescu...

1
2
3
4
5
»