Cautare: 436 rezultate dupa tagul "catalin scarlatescu"

Chefi la Cuțite. Daniela Crudu l-a făcut pe Chef Cătălin Scarlatescu să se dea cu capul de pereți

acum 288 zile

Daniela Crudu a reușit să-l facă pe Chef Cătălin Scărlătescu să se dea cu capul de pereți cu felul în care taie morcovi.

Chef Cătălin Scarlatescu, scos din sărite de echipa Crudu: Înnebunesc cu profesorul de franceză, nu are două mâini folositoare!

acum 288 zile

Franco, vărul Danielei Crudu, a reușit să-l enerveze pe Chef Cătălin Scărlătescu cu modul lui de a lucra în bucătărie.

Râzi cu lacrimi! Curățatul creveților a dat-o peste cap pe Daniela Crudu

acum 288 zile

Daniela Crudu, la îndrumările lui Chef Cătălin Scarlatescu, a învățat cum se curăță creveții.

Cruduţa, la curăţat creveţi în bucătărie: "D-asta nu mi-am găsit eu niciun băiat! Toţi vor să le gătesc!"

acum 295 zile

Chef Cătălin Scărlătescu o invaţă pe Daniela Crudu să cureţe creveţi!

Star News. Cătălin Scărlătescu a făcut anunțul. Este decis să devină tată!

acum 297 zile

Cătălin Scărlătescu a luat o decizie importantă! Chef -ul este decis să devină tată. Ce calităţi trebuie să aibă mama copiilor lui, dar şi ce planuri mai are pentru această vară, în clipul de mai sus.

Bunica lui Ruby, fermecată de chef Cătălin Scărlătescu

acum 301 zile

Are mamaie o fetiţă frumuşică foc, dar la gătit nu e pricepută deloc! Ruby este un dezastru în bucătărie. Artista a fost altoită de cea care a crescut-o.

Chef Florin Dumitrescu, criză de nervi după primul battle: Nu mai suport culoarea galbenă!

acum 302 zile

Chef Florin Dumitrescu, după prima jurizare, a făcut o criză de nervi și a început să se dezbrace de culoare galbenă.

Chefi la Cuțite. "Vârstă a treia" jurizează farfuriile gătite de chefi alături de cele trei familii

acum 302 zile

Primele farfurii, cele gătite de cei chefi alături de familii, au ajuns în fața juraților. Echipa lui Chef Sorin Bontea a câștigă la mustață în fața rivalelor.

Chefi la Cuțite. Bunica lui Ruby este fermecată de Chef Cătălin Scărlătescu

acum 302 zile

Ruby și Robert, finaliștii celui de-al doilea sezon al celui mai dur reality-show, Asia Express continuă la Chefi la cuțite, în sezonul special.

Xtra Night Show. Dezvăluiri din culisele emisiunii Chefi la cuțite! Cătălin Scărlătescu: Bontea și Dumitrescu sunt favoriții mei!

acum 308 zile

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Gina Pistol fac dezvăluiri din noul sezon al celebrului show culinar Chefi la cuțite.

Chefi la cuțite. Echipa lui Cătălin Scărlătescu ajunge în marea finală

acum 309 zile

Chefii au decis ca echipa lui Cătălin Scărlătescu să ajungă direct în marea finală. Din păcăte, celelalte două echipe vor pleca acasă.

Merge banda! Cătălin Scărlătescu câștigă prima bătălie de la Chefi la cuțite

acum 309 zile

După multe emoții, cele trei familii află cine este câștigătorul la primul battle din acest sezon. Echipa lui Cătălin Scărlătescu câștigă la mustață în fața rivalelor.

Chefi la cuțite. Ceartă între Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu: Nu are nicio treabă farfuria asta cu picnicul!

acum 309 zile

Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu dezgroapă securea războiului și se iau la harță. Fiecare crede despre preparatului celuilalt că nu are nicio treabă cu tema dată de Gina Pistol.

Chefi la cuțite. Cătălin Scărlătescu îi face mâncare lui Sorin Bontea: Îți dai seama ce înseamnă să-l ai pe Arcul de Triumf să-ți gătească?

acum 309 zile

Cătălin Scărlătescu s-a hotărât să-i gătească colegului său, Sorin Bontea. Speră că doar așa îl va ajuta să câștige prima luptă pe echipe.

Jurații Chefi la Cuțite - Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu - își aleg echipele!

acum 316 zile

Sezonul special Chefi la cuțite impune ca fiecare jurat să intre în luptă cu câte trei familii, însă doar unul dintre ei va avea avantajul de a-și alege primul toate cele trei echipe.

Cătălin Scărlătescu a fost ales președintele bucătarilor din Calea Lactee. Sorin Bontea: Ce ceai bei?

acum 322 zile

Cătălin Scărlătescu a fost ales președintele bucătarilor din Calea Lactee, iar Sorin Bontea și Florin Dumitrescu fac glume pe seama colegului lor.

Daniela Crudu, cu toată familia la Chefi la Cuţite

acum 329 zile

Daniela Crudu a fost cu toată familia la Chefi la Cuţite! Cu tatăl ei de faţă, Chef Cătălin Scărlătescu a prins curaj şi a luat-o la întrebări pe brunetă! Daniela Crudu a spus tot adevărul despre operaţiile estetice pe care le are, dar şi despre bărbatul cu care se va căsători.

Familia lui Nea Mărin, show în bucătărie. După un dans, jurații Chefi la Cuțite au parte de amenințări!: Dacă nu primesc patru cuțite...

acum 336 zile

Familia lui Nea Mărin a venit la Chefi la Cuțite în pași de dans și cu gândul la cuțile puse în joc de cei trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Familia Bogin vine la Chefi la Cuțite cu preparatul tradițional îi trezește amintiri lui Cătălin Scărlătescu: Așa mâncare îmi făcea și bunica

acum 336 zile

Familia Bogin vine în fața juraților Chefi la Cuțite cu preparatul tradițional delicios. ”Așa mâncare îmi făcea și bunica”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Chef Florin Dumitrescu, roast-ul "Chefilor la Cuțite": Gina este în turneu în țară cu confesiuni

acum 367 zile

Chef Florin Dumitrescu, juratul emisiunii "Chefi la Cuțite", invitat la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast "tăios" la adresa colegilor de la "Chefi la Cuțite".

1
2
3
4
5
»