Cautare: 752 rezultate dupa tagul "dorian popa"

Daniel Nuţă, protagonistul serialului Sacrificiul, a muncit şi în vacanţă

acum 361 zile

Pe Daniel telespectatorii îl vor putea urmãri în rolul lui Robert în Sacrificiul, numele noului proiect pe care Ruxandra Ion îl va produce pentru Antena 1.

Neatza cu Răzvan și Dani. Dodo și Dorian Popa cântă piesa Zilele

acum 362 zile

Dodo și Dorian Popa cântă la Neatza cu Răzvan și Dani piesa Zilele.

Cine doboară cele mai multe popice la Neatza cu Răzvan și Dani. Dorian Popa: Hai să vă învăț cum să alunecați pe o pistă care nu este umedă

acum 362 zile

Mario Fresh și Dorian Popa participă la concursul popicelor de la Neatza cu Răzvan și Dani. Alături de Ramona și Diana Stejăreanu, cei doi băieți trebuie să doboare cât mai multe popice.

Atmosferă incendiară la Neatza cu Răzvan și Dani! Mario Fresh și Dorian Popa cântă piesa Caliente

acum 362 zile

Mario Fresh și Dorian Popa cântă la Neatza cu Răzvan și Dani piesa Caliente.

Dorian Popa trage din greu la sala de forţă înainte de debutul în serialul "Sacrificiul"

acum 375 zile

Dorian Popa, pregătit să cucerească medalia de aur la campionatele mondiale de culturism? Artistul, faţă în faţă cu cel mai temut adversar! Cât de mult se chinuie în sală cel mai hot cântăreţ de la noi înainte de a-şi face debutul în noul serial de la Antena 1 - Sacrificiul

Imagini din culisele celui mai tare show al verii, Poftiţi pe la noi - Poftiţi la joc!

acum 385 zile

Timp de şaşe sezoane a strunit vedetele şi le-a pus la treabă. A făcut nunţi şi a ajutat oameni nevoiaşi, iar acum Nea Mărin a dat startul unor noi provocări. "Poftiţi pe la noi- Poftiţi la joc" este emisiunea care va debuta curând la Antena 1 dar noi am ajuns în culise, adică pe...

Xtra Night Show. Imagini din culisele emisiunii Poftiţi pe la noi - Poftiţi la joc. Dorian Popa, Ruby și Liviu Vârciu, aventuri în rulotă

acum 385 zile

Nea Mărin a dat startul unor noi provocări. "Poftiţi pe la noi- Poftiţi la joc" este emisiunea care va debuta curând la Antena 1. Printre vedetele invitate de Nea Marin se găsesc Edi Stancu, Jean de la Craiova, Romică Ţociu, Anda Adam, Ruby, Dorian Popa, Adriana Trandafir, Mirela voicu...

Videoclip! Anda Adam feat. Dorian Popa - "Miami"

acum 389 zile

Anda Adam şi Dorian Popa au colaborat pentru noul single - "Miami". Piesa beneficiază şi de un videoclip fierbinte!

Anda Adam şi Dorian Popa, atingeri interzise în piscină!

acum 389 zile

Anda Adam şi Dorian Popa apar în ispotaze incendiare în cel mai recent videoclip al lor pentru piesa "Miami"

Dorian Popa, reclamat de pedofilul eliberat de Poliţie! "Mi-a făcut plângere! Mi se pare culmea nesimţirii!"

acum 389 zile

Culmea nesimţirii! Dorian Popa a fost reclamat de pedofilul eliberat de Poliţia Capitalei pentru că ar fi fost ameninţat!

Nume mari ale teatrului românesc se alătură distribuției serialului ”Sacrificiul”

acum 389 zile

Nume mari ale teatrului românesc se alătură distribuției serialului ”Sacrificiul”, produs de Ruxandra Ion și difuzat începând din această toamnă la Antena 1. Maia Morgenstern, Adriana Trandafir, Ana Ciontea, Marian Râlea, Virginia Rogin, Mihai Călin și Bogdan Stanoevici sunt noile nume care vor face parte din acest proiect.

Dorian Popa sare la gâtul pedofilului din București: "Să fugi de mine ca de Dracu! Să nu te prind în cartierul meu!"

acum 390 zile

Scandaloasa poveste a început acum o săptămână. Atunci, mama băieţelului de 13 ani a citit, chiar în telefonul fiul ei mai multe mesaje obscene pe care bărbatul de 32 de ani le-a trimis celui mic. Şi abia după ce a stat de vorbă cu băiatul ei, a aflat de clipele de groază prin care...

Alexandru Ion și Alina Florescu joacă în serialul ”Sacrificiul”

acum 399 zile

Alexandru Ion și Alina Florescu, tineri actori din noua generaţie, vor face parte din distribuția serialului Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion și difuzat de Antena 1, începând din această toamnă.

Dorian Popa, despre cum merg lucrările pentru casa sa: Este groaznic!

acum 403 zile

Dorian Popa, invitat la "Xtra Night Sow", a dezvăluit, în direct, cum merg lucrările la casa sa.

Dorian Popa, dezvăluiri fabuloase despre serialul Sacrificiul

acum 403 zile

Dorian Popa, invitat la "Xtra Night Sow", a dezvăluit, în direct, secrete de pe platoul de filmare al serialului "Sacrificiul".

Dorian Popa, accidente în serie: Nu știu dacă câinele este bine

acum 403 zile

Dorian Popa, invitat la "Xtra Night Sow", a dezvăluit, în direct, că a avut o serie de accident în drum spre concertele lui.

Denis Hanganu, Oana Cârmaciu și Daniel Nuță sunt protagoniștii serialului Sacrificiul

acum 403 zile

Denis Hanganu, Oana Cârmaciu și Daniel Nuță sunt trei tineri actori ce vor da viață protagoniștilor serialului Sacrificiul, produs de Ruxandra Ion și difuzat începând din această toamnă la Antena 1. Cu un aer fresh, cei trei promit sa spunã o poveste care va cuceri publicul încă de la prima difuzare.

Damian Drăghici debutează în actorie! El va avea un dublu rol în ”Sacrificiul”, producție ce poartă semnătura Ruxandrei Ion

acum 406 zile

Damian Drăghici va debuta în actorie. În noua producție semnată Ruxandra Ion, artistul va avea un rol dublu: va semna coloana sonoră a serialulului ”Sactificiul” și va da viață unui personaj interesant.

Cristi Iacob, Julia Marcan și Tudor Roșu se alătură distribuției serialului ”Sacrificiul”

acum 409 zile

Cristi Iacob revine în seriale, după 8 ani, când a făcut parte din proiectul Moștenirea, produs de Ruxandra Ion. Alături de el, în povestea Sacrificiul, ce promite să captiveze publicul român, vor juca și micii actori Julia Marcan și Tudor Roșu.

Scena Misterelor. Dorian Popa și Pepe trebuie să recunoască o melodie mimată de Romică Țociu

acum 410 zile

În lupta pentru indicii au intrat Dorian Popa și Pepe, care trebuie să recunoască o melodie mimată extrem de amuzant de Romică Țociu. Iată cum s-au descurcat cele două vedete.

1
2
3
4
5
»